2021. július 12., hétfő

Hogyan lehet elképzelni Istent?

Biztosan te is tudod már, hogy Istenre nem érdemes úgy gondolnunk, mint akinek emberi formája van. A testünk és minden róla alkotott gondolatunk az illúziók világához tartozik, Isten pedig nem része ennek a kitalált világnak. Az ő világa a valóság, ahol csakis a szeretet, és annak folyamatos teremtő áramlása létezik. 

Így érdemes elgondolkodnod azon, hogy neked milyen kép jeleníthetné meg a leginkább ezt az isteni energiát. 

Amikor én elmélkedni kezdtem ezen, akkor azt találtam, hogy az állandóan ragyogó fény a legmegfelelőbb kép a számomra. Egy olyan ragyogás, amely kívül is körbevesz, és belül is kitölt. 

Fény, amelynek része vagyok, és amely a részem. Ragyogás, amely a valósághoz kapcsol, és amely segít tisztán látnom mindent, ami velem történik. Szeretetteljes energia, amelyben megmártózva minden lehetséges.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki örömmel fürdőzik meg fényedben. Hadd ismerjem fel, hogy ez egyben az én fényem is. 
Hadd érezzem meg teljes lényemmel, ahogy szereteted ragyogó fénye körbeölel és megvigasztal. Segíts megérkeznem a bizonyosságba, hogy veled minden lehetséges. 
A te fényedtől átitatva akarok látni, és ebben a fényben akarom tölteni minden egyes napomat. Érezni akarom, hogy itt vagy velem, fogod a kezem, és vezetsz. 
Most hagyom, hogy elcsendesedjenek a gondolataim, és az elmémet kitöltse a csendben ragyogó fény. Ebben a csendben megpihenek. A fényben feltöltődöm örömmel és békével. 
Boldogan észlelem, ahogy egyenként megérkeznek a válaszok a kérdéseimre, amiket talán még meg sem fogalmaztam, de a szívem mélyén már régóta formálódnak. 
Megnyugtató tudni, hogy figyelsz rám, és gondoskodsz rólam. Most mindent átadok neked. Érzem, ahogy átveszed, és máris megkönnyebbülök. Köszönöm. Áldás.

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

❋ ❋ 

Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.


❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!



4 megjegyzés:

  1. Kedves Kriszta! Köszönöm ezt a gyönyörű fohászt. Én magam is úgy gondolok Istenre, hogy Ő A Szeretetet Árasztó Aranyló Ragyogás! Mindenütt Ott Van.
    Szeretettel üdvözöllek: Julianna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Julianna,

      Szívesen! :) A Szeretetet Árasztó Aranyló Ragyogás - milyen szép megfogalmazás ez! Köszönöm, hogy megírtad.

      Szeretettel,

      Kriszta

      Törlés
  2. Köszönöm (akkor is, ha ezt elmulasztom leírni!)

    VálaszTörlés