2021. július 5., hétfő

Tisztánlátóvá válhatsz te is

Gondoltad volna, hogy a látásnak, hallásnak, érintésnek van egy mélyebb célja? Hogy nem csak arra való, hogy általa befogadjuk a világot, amit megtapasztalunk? Pedig így van: az észlelésen keresztül válunk képessé arra is, hogy kapcsolatba kerüljünk a valósággal, azaz a mindennel és mindenkivel való egységünkkel. 

Ehhez az szükséges, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyünk annak érdekében, hogy az észlelésünk egyre tisztábbá váljon, és így egyre inkább Isten szemével lássuk a világot. A tiszta észlelés pedig azt jelenti, hogy ítéletek és előre gyártott meghatározások nélkül tekintünk mindenre és mindenkire. Azt is jelenti, hogy ahol sérelmet tapasztalunk, ott a megbocsátásra törekszünk. 

Így jutunk egyre közelebb ahhoz, hogy többé ne a múltban átéltek határozzák meg, hogy miképpen viszonyulunk valakihez, hanem valóban az, hogy itt és most milyennek látjuk őt. Ekkor mondhatjuk azt, hogy az észlelésünk tiszta, és a szeretet akadálytalanul áramolhat.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki mindig rád hallgat, mielőtt véleményt alkotna valaki másról. 
Kérlek, segít elengedni a múltat, és tisztán tekinteni mindenre és mindenkire. Teljes szívemből arra vágyom, hogy a te útmutatásodat követve csakis a szeretet legyen az, ami a gondolataimat és a tetteimet irányítja. 
Azt akarom, hogy minden kimondott szavamnak és minden érintésemnek te legyél a forrása.  Abban a világban akarok élni, amit te terveztél nekem, és amiben természetes az együttérzés és a megbocsátás. 
Nem akarok konfliktusokat, hazugságokat és háborút. Együttműködésre, tiszta kommunikációra és békére vágyom, amelynek természetes következménye az öröm és a derűs elégedettség. Segíts, hogy ezekből lássak egyre többet a világomban. Kérlek, ma is mutasd meg, hogy mit kell tennem ehhez. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

❋ ❋ 

Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.


❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése