2021. augusztus 22., vasárnap

A megbocsátásban rejlő erő

Amikor sok évvel ezelőtt egy előadásomon szóba hoztam a megbocsátást, a szünetben odajött hozzám valaki, és hevesen elmagyarázta, hogy ez az egész ostobaság. Nyilvánvaló volt számomra, hogy miképpen érti félre ezt a fogalmat – ahogy sokan mások is. 

Talán épp A csodák tanításával való elmélyült kapcsolódás szükséges ahhoz, hogy ténylegesen felfogjuk, mit jelent a valódi megbocsátás. Nem azt jelenti, hogy meghunyászkodunk, és engedjük, hogy mindenki lábtörlőnek használjon. Hanem azt jelenti, hogy elfogadjuk: mindenki olyan, amilyen (mi magunk is), és szükségtelen megharagudnunk valakire csak azért, mert nem felel meg az elvárásainknak. 

Ráadásul ilyenkor többnyire saját magunkra haragszunk, mivel a másikban olyasmit láttunk meg, amit magunkban sem fogadunk el. 

Szerencsére a megbocsátás folyamatában sem vagyunk egyedül. Könnyű dolgunk lesz, ha eszünkbe jut, hogy ebben is Isten szeretetére támaszkodjunk.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki felismeri a megbocsátás szükségességét, és örömmel fogadja, amikor a megbocsátásra alkalom kínálkozik. 
Arra vágyom, hogy a te szeretetedre támaszkodva megbocsáthassak magamnak és mindenki másnak. 
Kérlek, segíts elfogadnom, hogy a megbocsátás sokkal több annál, mint azt korábban gondoltam. Szeretném megtapasztalni, hogy a megbocsátás a boldogságomhoz és az illúzióktól való megszabaduláshoz vezető út. 
Hiszen az ítéletek csak addig létezhetnek az elmémben, amíg ott a félelem uralkodik. Amint a te folyamatosan áradó szeretetedhez kapcsolódom, természetessé válik az elfogadás és a megbocsátás. Kérlek, mutasd meg, miképpen juthatok el ide. 
Segíts felismernem, hogy a megbocsátás nem gyengeség, hanem erő. Árassz el bizonyosságoddal arról, hogy minél inkább növekszik bennem a megbocsátásra való hajlandóság, annál könnyebbé és örömtelibbé válik az életem. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

Ha szeretnél egy nagyszabású, az egész világon egyedülálló spirituális kaland részese lenni, akkor használd ki, hogy most néhány napra megnyíltak a kapuk! Kattints, olvasd el a részleteket, és csatlakozz hozzánk:


❋ ❋ 

Ha pedig azt szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.


❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése