2023. december 18., hétfő

365 csodahaiku - Töltsd meg csodákkal az életed!


365 csodahaiku
Töltsd meg csodákkal az életed!

Szeretnéd-e kitakarítani a gondolataid közül azokat, amelyek most nyugtalanságot, félelmet, bánatot, betegséget és hiányt okoznak az életedben? 

Szeretnél-e helyettük olyan gondolatokat, amelyekkel nyugalmat, bőséget, boldogságot, egészséget és békét teremthetsz? 

Érdekelne-e egy olyan módszer, amely annyira lényegre törő, hogy elég naponta néhány percet szánnod rá?

 

Ha a válaszod igen, csak akkor olvass tovább.

 

✅ Megmutatom neked, hogyan sikerült A csodák tanításának 365 leckéjéből az esszenciát megragadnom, és számodra is jól használható formában elérhetővé tennem. 

✅Ez lesz az az eszköz, amely egyszerű, az alkalmazása könnyű, mégis rendkívüli, pozitív hatással lesz az életedre.

Ha viszont semmi ilyesmi nem érdekel, mert 

  • teljes mértékben elégedett vagy az életeddel, és benne a spirituális gyakorlattal, és 
  • nem is akarsz ehhez hozzátenni semmit, akkor 
nyugodtan zárd be ezt az oldalt, és olvass mást, mert itt már csak erről lesz szó. 


Miről szól ez a könyv? 

A könyvben található 365 csodahaiku mindegyike egy háromsoros, megerősítő imádság, amelyet ha elolvasol, már el is indultál új, könnyed és derűs életed megteremtése felé.

A 365 csodahaiku minden egyes napon arra késztet, hogy elgondolkodj önmagadon, az életeden, és hogy összekapcsolódj a valósággal, azaz örökké változatlan, szeretetteljes és szeretnivaló szellemi lényeddel. 

Olvashatod úgy is, mint A csodák tanításának egy rendkívül lényegre törő, esszenciális összefoglalóját. 

🔺Ez tehát az a könyv, ami fokozatosan átalakítja gondolkodásodat, és a félelemmel teli gondolatoktól a szeretetteljes gondolatok felé visz. 

🔺Lehetővé teszi, hogy a gondolataid egyre tisztábbá váljanak, és így egyre inkább az örömről, az elfogadásról és a békéről szóljanak. 

🔺 Ahogy sorra olvasod a haikukat, fokozatosan feltárul előtted, hogy önmagadban, az emberekben és a világban mi az, ami igaz, és mi az, ami hamis. 

🔺 És minden egyes haiku alkalmas arra, hogy az elolvasásával felajánld a napodat az isteni gondviselésnek, és engedd, hogy tiszta, konkrét útmutatás érkezzen arról, hogy mikor, mi a teendőd. 

🔺 Mindez pedig idővel rendkívül egyszerűvé, könnyűvé és örömtelivé teszi az életedet. 


No, de mi az a haiku? 

Ez a furcsa szó egy japán versformát takar, amely mindössze három sorból áll. A sorvégi szavaknak nem kell rímelniük, ám kötött a sorok szótagszáma: az első sor mindig öt, a második sor mindig hét, a harmadik sor pedig szintén mindig öt szótagos. 

Körülbelül huszonöt éve írtam meg az első haikumat, és azóta rendszeres tevékenységemmé vált. Sok csoportomban is meséltem már erről, és együtt is írtunk szebbnél szebb haikukat. Első könyvem, a Szerelmeskönyv egyik fejezete is erről szól. 

Így nagy örömmel fogadtam az inspirációt arról, hogy 

  • a haikuk írásában szerzett gyakorlatomat, valamint 
  • A csodák tanításának 20 évnyi tanulmányozásából fakadó tapasztalataimat 
kapcsoljam össze, és A csodák tanításának leckéit követve írjak 365 csodahaikut. 


Mi mindent találsz a 365 csodahaiku című e-könyvben? 

🔵365 csodahaikut, amelyek elolvasásával (és a rajtuk való elmélkedéssel) elengedheted a félelmeidet, és derűssé alakíthatod a napjaidat. 

🔵Színpompás illusztrációt minden napra, amelyben gyönyörködve újra és újra töltekezhetsz a szépség energiájából.  

🔵Sorszámokat minden haikuhoz, hogy követni tudd, hol tartasz, és hogy összevethesd A csodák tanításának leckéivel, ha szeretnéd.  

🔵Az adott hónap napjának a megjelölését minden haikunál arra az esetre, ha inkább az év napjai szerint haladnál.   

🔵12 különböző javaslatot arról, hogyan használd a 365 csodahaikut annak érdekében, hogy a figyelmedet mostantól mindig azon tarthasd, ami igazán fontos: 

  • a belső világodon, és 
  • a félelmek helyett a szeretetteljes gondolatokon. 

🔵 3 inspiráló kérdést reggelre, és 5, a napot lezáró kérdést estére. Ha ezekre a naplódban válaszolsz, még inkább elmélyíted az adott csodahaiku hatását.

🔵Kreatív ötleteket arra, hogy mi mindenre használhatod ezt a rendkívüli, csodákra hangoló gyűjteményt.  

🔵 A könyv végén egy összefoglalót az én utamról, hogy jobban megismerhess, ha ehhez érzel kedvet. 

🔵Tartalomjegyzéket, hogy könnyedén kiválaszthasd, melyik csodahaikuval szeretnél foglalkozni éppen most. 

🔵 Egy oldalt az elérhetőségeimmel, hogy mindig megtalálj, ha kérdésed van, vagy ha szeretnéd megosztani velem a csodákkal megtelő életed feletti örömödet. 

És még ez is fontos: 

✅ Mivel ez egy e-könyv, az összes eszközödre letöltheted, és mindig magadnál hordhatod.  

✅ Ha reggelente használod az okostelefonodat, akkor ezentúl lehet az aktuális csodahaiku az, amit legelőször elolvasol. Így a napodat egy felemelő és elgondolkodtató, spirituális üzenettel kezded, ami azonnal a szeretet irányába fordítja a gondolataidat. 

✅ Nincs szállítási költség, sem pedig várakozással töltött napok – a 365 csodahaiku az átutalásod beérkeztének napján már meg is érkezik hozzád. 


Kinek való ez a könyv? 

🔺 A 365 csodahaiku neked való, ha még nem, vagy alig ismered A csodák tanítását. Ez a 365 üzenet csodálatos lehetőséget nyújt arra, hogy mélyen befogadd a legfontosabb alapvetéseket, ez pedig megkönnyíti, hogy A csodák tanítását is értelmezni tudd. 

🔺 Neked való akkor is, ha már régi tanulmányozója vagy A csodák tanításának. Ebben az esetben kifejezetten nagy örömet okoz majd, amint egy-egy csodahaikut elolvasva kibomlik benned mindaz a tudás és felismerés, amit az évek során a csodák témakörében felhalmoztál és megtapasztaltál. 

🔺 Neked írtam a 365 csodahaikut, ha éppen most nehézségeket és kihívásokat tapasztalsz meg az életedben, és elveszettnek érzed magad. Ezek a napi üzenetek olyan fogódzót nyújtanak majd, amelyek segítségével könnyű lesz kilábalnod a nehézségekből, és újra derűsen, örömtelien élned. 

🔺 Akkor is nagy hasznát veszed a könyvemnek, ha úgy érzed, a napjaidba nem fér bele, hogy a spiritualitással foglalkozz, pedig mélyen belül nagyon vágysz rá. Lehet, hogy már meg is tapasztaltad, milyen jót tesz, amikor időt szentelsz ennek. Az adott napi csodahaiku elolvasása a lehető legkevesebb időt kívánja tőled (lemértem, kb. 5 másodperc), mégis olyan gyógyító sugallatként működik, amely mélyreható, pozitív változásokat indít el az életedben. 

🔺Ha pedig kifejezetten rajongója vagy A csodák tanításának, és örömmel begyűjtesz minden, vele foglalkozó irodalmat, akkor a 365 csodahaikut egyszerűen imádni fogod! Már látom is, ahogy izgatottan lecsapsz a lehetőségre, hogy újabb szempontokból derítsd fel ennek a rendkívüli tanításnak a mélységeit. 

Kattints a képre, és olvass bele!


Képzeld most el …

… hogy ezentúl reggel az az első dolgod, hogy megnézed a soron következő csodahaikut. Miközben lassan elolvasod a szavakat, a szemed gyönyörködik a színekben és a formák játékán, az elméd pedig befogadja és feldolgozza a tanítást. Már érzed is, milyen jó hatással van rád mindez. 

Ahogy végiggondolod a napodat, észreveszed, miként alakítja könnyedebbé és szeretetteljesebbé a történéseket az, hogy az aktuális csodahaikut újra és újra felidézed. Elmosolyodsz, amikor rájössz, hogy ha elfelejtenéd, semmi baj, mert ott van veled, a telefonodon, így bármikor rápillanthatsz. Olyan, mint egy szeretetteljes barát, aki mindig örömmel a rendelkezésedre áll. Jó érzés tudni, hogy már nem vagy egyedül. 

És ahogy telnek a hetek és a hónapok, egyszer csak ráébredsz, hogy a napi csodahaiku elolvasása már természetes, napi szokásoddá vált. És miközben erre visszagondolsz, látod azt is, hogy mennyi csodát hozott az életedbe ez az egyszerű, apró lépés. Hálás vagy érte, hogy megengedted magadnak, és belefogtál ...


Szóval, mit gondolsz … 

Megéri-e neked naponta néhány percet arra szánni, hogy 

  • könnyebben és nyugodtabban éld az életed?
  • a szeretet, a béke és az öröm irányába fordítsd a gondolataidat? 
  • megnyisd a szíved az isteni útmutatásnak? 
Érdemes-e rendszeresen energiát fektetned abba, hogy 

  • kialakíts egy olyan spirituális gyakorlatot, ami a nehéz időkben is megtart?
  • a spiritualitás és a szépség energiájából töltekezve, jókedvűen indítsd a napodat? 
  • közelebb kerülj annak megértéséhez, hogy mi az, ami igazán fontos a számodra?   
Vajon megéri-e most, egyetlen egyszer 5.900,- forintot arra szánnod, hogy 

  • ez a 365 csodálatos üzenet mostantól mindig nálad legyen?
  • e könyvet végigolvasva alapvetően és pozitív módon átalakuljon az, ahogyan önmagadra, a többi emberre és a világra tekintesz?
  • a csodahaikuk segítségével könnyebben értelmezni tudd A csodák tanításának alapvetéseit? 
Ha igen, akkor kattints a MEGRENDELEM feliratra, és gyorsan vásárolj magadnak egyet! 


Hogyan lehet a könyvhöz hozzájutni? 

A 365 csodahaiku c. e-könyv ára: 

Ft 5.900,- 

Kattints a sárga, MEGRENDELEM feliratra, töltsd ki, és küldd el a megrendelő lapot.


Az e-könyvedhez vezető linket az átutalásod beérkeztét követően, 
24 órán belül küldjük el neked.  

Ezért kérlek, a 365 csodahaiku c. e-könyv árát utald át (vagy a bankban fizesd be) az űrlap elküldése után megjelenő ablakban található névre és számlaszámra. Ezzel biztosítod, hogy 
minél hamarabb letölthesd a könyvet.

Megrendelésed   beérkezte után az átutaláshoz szükséges adatokat 24 órán belül e-mailben is elküldöm neked. Ha ezt nem akarod megvárni, hanem az átutalást szeretnéd most azonnal elindítani, akkor kérlek, jegyezd fel magadnak az ablakban megjelenő adatokat. 

Ha külföldi számláról szeretnél utalni, akkor ezt a megrendelő lapon jelezni tudod, én pedig a visszajelző e-mailemben megírom neked, mi a teendő.  

Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ez után küldöm el a számlát is. 


És itt van még egy ajándék is! 

Megrendelésed mellé most megajándékozlak egy csodálatos meditációval is. Ez a megerősítő imádság abban fog támogatni, hogy 

  • ezentúl könnyedén meghalld bölcs, belső hangod tanácsait, 

  • megtapasztald az egységet, és az ebből fakadó erőt, 

  • az isteni útmutatást követve töltsd a napjaidat, 

  • megnyisd magad a bőség áramlatának, és 

  • a küzdelmet abbahagyva, az örömöt választva megengedd, hogy vezessenek.

Ez a fohász U.S. (Uell Stanley) Andersen: Three Magic Words (Három mágikus szó) c. könyvéből származik, melyet Wayne Dyer ajánlott Beteljesült kívánságok című, saját könyvében, így találtam rá. Magyarul tudtommal nem kapható, így ezt a részt az angol eredetiből fordítottam neked. Rendkívül erőteljes hatása van.

A címben szereplő három mágikus szóra egyébként csak a könyv legvégén derül fény: You are God, azaz Isten vagy (tehát magyarul csak két szó).  Az egész könyv ennek a megerősítéséről szól, vagyis arról, amiről A csodák tanítása is:

amint nem a testünkkel, hanem a szellemünkkel azonosulunk, birtokba vesszük mindazon képességeket, amelyekkel Isten – önmaga hasonlatosságára – felruházott minket.

A könyvben 12 témakör, és hozzá 12 megerősítő imádság található, ezek egyikéből készítettem neked ezt a hanganyagot.

Hallgasd meg minden nap (ideális esetben reggel), és engedd, hogy a szavak mélyen beivódjanak az elmédbe, elvégezzék áldásos munkájukat, hogy ezáltal egy igazán csodálatos napod lehessen. 




Ha még mindig vannak kérdéseid, akkor írj egy e-mailt ide: kriszta@igazabolszerelem.hu

Vagy hívj fel nyugodtan itt: +36 20 935 4144. 

Várlak! 💖

Sarkadi Kriszta 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése