Konzultáció

A megbékélés szigete
egyéni konzultáció Sarkadi Krisztával

Ketten figyelünk rád: ez felemel és megerősít

A valódi figyelemnek rendkívüli ereje van: táplál, feltölt, megerősít, és a hatására eltölt a bizonyosság, hogy érdemes vagy a szeretetre és a kiteljesedett életre.

Amikor találkozunk, ketten is figyelünk rád: 

 • én is a teljes figyelmemet adom neked, és 
 • te is olyan odaadón figyelsz magadra, ahogy a hétköznapokban talán sohasem sikerül. 
Így a velem eltöltött egy óra már önmagában is gyógyító – nem beszélve a felismerésekről és a megoldásokról, amik a beszélgetésünk közben és után megérkeznek hozzád.

Talán látsz magad körül olyanokat, akikről úgy gondolod, hogy kifejezetten szerencsések. Ám egy boldog, kiteljesedett élet valójában sokkal több mindenen múlik, nem pusztán a szerencsén. Sőt, ismered a szerencse meghatározását? 

Szerencse az, amikor a lehetőség összetalálkozik a felkészültséggel. 

Tehát nincs más teendőd, mint felkészíteni magad arra, hogy amikor a lehetőség megérkezik, akkor könnyedén belépj új életed kapuján.

A kettőnk között zajló beszélgetés épp ebben lesz a segítségedre: megmutatja

🔷 mi az, ami visszatart álmaid megvalósulásától;

🔷 min lenne érdemes változtatnod;

🔷 hogyan hozhatsz jobb döntéseket;

🔷 hogyan tedd harmonikussá a kapcsolataidat;

🔷 milyen lehetőségeid vannak a továbblépésre;

🔷 milyen ajándékokat hordozol, amelyek kiteljesíthetik az életedet;

🔷 milyen támogatásra számíthatsz a folyamatban, amelyben éppen vagy.


Gyere el, ha elakadtál vagy kérdéseid vannak

A folyamat, amelyen a beszélgetésünk során végigvezetlek, egy különleges, izgalmas és erőteljesen gyógyító módszer. 

Segítségével mély felismeréseid születnek arra vonatkozóan, hogy milyen kölcsönhatások működnek éppen most az életedben. 

Felmérheted, hogy milyen lehetőségek rejlenek a helyzetben, amiben vagy, és ráébredhetsz arra is, hogy milyen csapdákat lenne érdemes elkerülnöd.

A velem való egyéni konzultáció neked szól, ha

✅ szívesen felderíted, hogy miképpen tehetnéd egészségesebbé magad;

✅ szeretnél új kapcsolatokra (barátokra vagy párkapcsolatra) szert tenni;

✅ eleged van a konfliktusokból, és inkább harmonikus kapcsolatokban élnél;

✅ jobban akarod érezni magad a munkahelyeden;

✅ szeretnéd megtudni, hogy mi a hivatásod és az életfeladatod;

✅ örömmel vennéd, ha több pénz állna a házhoz, és végre valóban bőségben élhetnél.

Neked szól, ha egyelőre nem akarsz sem egy csoport, sem egy online műhely hosszabb folyamatában elköteleződni, hanem egy 

 • gyors, 
 • megoldásorientált, 
 • felismeréseket és 
 • gyógyulást hozó, 
 • intenzív beszélgetésre vágysz.

És neked szól akkor is, ha kíváncsi vagy rá, hogyan lehet A csodák tanítása által közvetített, meghatározó spirituális alapelveket a gyakorlatban, a hétköznapi életedben arra alkalmazni, hogy valóban azt az örömteli életet élhesd, ami természetes, isteni örökséged.


Itt megerősítést, bátorítást és válaszokat kapsz

Akár tudomást veszünk róla, akár nem, egyre növekszik belső igényünk arra, hogy életünk minden területén pontosan olyan életet éljünk, amilyenre szívünk legmélyéről vágyunk. Ám régi mintáink, valamint a társadalmi és kulturális elvárások keményen tartanak minket, és gyakran nehéz a megfelelő lépéseket megtennünk a számunkra jó irány felé.

Amikor találkozunk, azt fogod érezni, hogy 

 • itt végre önmagad lehetsz, 
 • végre te vagy a fontos, és
 • itt nem kell elvárásoknak megfelelned. 
Ebben az önmagadra szánt, megszentelt időben és térben összekapcsolódhatsz a lelkeddel (a belső bölcsességeddel, a valódi lényeddel, a felsőbb, isteni éneddel), és választ kaphatsz azokra a kérdésekre, amelyek oly régóta foglalkoztatnak.

Beszélgetés közben mindketten nyitott, inspirált állapotba kerülünk, így nyílik lehetőségünk arra, hogy befogadjunk egy új látásmódot, és megtaláljuk számodra a legjobb megoldást.

A végére azt fogod érezni, hogy 

🔺 visszatért az erőd, 

🔺 telve vagy bátorsággal, bizalommal és ötletekkel, és 

🔺 képes vagy a lehető legjobbat kihozni az adott helyzetből.


Valószínűleg egy találkozás elegendő

Ennek az egyéni konzultációs formának a felépítése lehetővé teszi, hogy egy számodra fontos témát alaposan körbejárjunk, és megtaláljuk a legjobb megoldást. 

Több találkozóra csak akkor van szükség, 

 • ha több témában is válaszokra van szükséged, vagy 
 • ha olyan mély rétegeket érintettünk, amelyekről mindketten érezzük, hogy több törődést és figyelmet igényelnek. 
A találkozónk végén lehetőségünk nyílik arra, hogy megbeszéljük a továbbiakat, ha úgy látjuk szükségesnek.


Ha nem akarsz változni, akkor nem érdemes eljönnöd

Találkozásunk alkalmával rólad fogunk beszélgetni, és arról, mit tehetsz annak érdekében, hogy az életed számodra fontos területein megvalósuljanak az álmaid. Ebben az én dolgom az, hogy a saját megoldásod megtalálásában támogassalak.

Ezért, ha arra vágysz, hogy az életed alakulásáért a felelősséget közösen valaki másra (a főnöködre, a párodra, az exeidre, a szüleidre, a kormányra, a csillagok állására, az időjárásra, a világválságra, stb.) hárítsuk, akkor csalódni fogsz, így erre a célra keress inkább valaki mást.

34 éve vagyok tanító és gyógyító, és ez idő alatt – elsősorban A csodák tanítása hatására – kifejezetten felerősödött a kommunikációmban a spirituális megközelítés. Így ha számodra elfogadhatatlan, hogy aktuális élethelyzeted pozitív irányba való elmozdításába a nem látható világ erőit is bevonjuk, akkor kérlek, fordulj inkább valaki máshoz.


Megkönnyebbülést, reményt és örömteli felismeréseket viszel magaddal

Amikor először arra gondoltam, hogy ebben az írásban összefoglalom, hogy miről is szól a velem való konzultáció, akkor először a neve jelent meg: A megbékélés szigete.

Ahogy ebbe belegondoltam, már éreztem is, hogy valóban milyen kifejező név ez. Hiszen a beszélgetéseink alkalmával nekem mindig az a célom, hogy a végére csökkenjen benned 

 • a félelem, a szorongás, a bánat, a sértettség vagy a harag. 
És azt szeretném, hogy ezek helyére 

 • öröm, béke, megkönnyebbülés és izgatott várakozás költözzön. 

Ahhoz, hogy ebben a folyamatban támogassalak, szerencsére rengeteg eszköz áll a rendelkezésemre, így ez a belső változás mindenképpen megtörténik.


Te is erre számíthatsz

🔶 Többször kértem Krisztától személyes konzultációt olyan helyzetekben, amikor úgy éreztem szükségem van támogatásra és tisztánlátásra. 

Kriszta gyengéden, de mégis a maga kedvesen határozott módján, az én saját ütememben, szeretettel hallgatva, terelgetve hoz vissza a MOST-ba. Nem ad kész recepteket, nem mondja a tutit, hanem hagyja, hogy én magam találják rá, néha jókora felismeréseken keresztül, a lehetséges megoldásra. 

Ő nem általánosságokkal “bombáz”, hanem igenis konkrét tanácsokkal lát el, viszont teljesen rám bízza a választást. Ezt úgy teszi, hogy fogja kezem, és mutatja az utat ahelyett, hogy ölben cipelne valamiféle célig. 

Hagyja, hogy én magam használjam és fejlesszem spirituális izomzatomat, segít lehámozni a fölöst, hogy meglássam a lényeget. Türelemmel, végtelen nyugalommal, helyenként humorral vezet. 

A beszélgetés utolsó szakaszának rövid összefoglalója, amit én teszek meg, nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a dolgok a medrükbe kerüljenek.  Szeretettel ajánlom a vele való beszélgetést. - Csilla - 

🔶 Kedves Kriszta! Számomra ez a beszélgetés egy újra-találkozás volt önmagammal. A sebezhetőségemmel, a vágyaimmal, és olyan dolgokkal, amikkel már régen találkoztam, mert nehéz velük együtt lenni. Egyedül. 

Krisztával mindez megtörtént, mert a nyitottsága, az elfogadása, a tekintete mind azt üzente, hogy itt bármit lehet. 

Az egy óra végére a nehéz pillanatok után felszabadultságot, könnyűséget éreztem, és azt, hogy újra tisztábban és reménytelibben látom a jelent és a jövőt. Köszönöm Neked még egyszer! - Kata -

🔶 Kedves Kriszta! Nagyon köszönöm a találkozás lehetőségét! Kedves és nyitott személyiséged már önmagában példaértékű számomra, az pedig különösen, amilyen türelemmel figyeltél rám, engedve, hogy önmagamban találjam meg a válaszokat. 

Döbbenetes volt, hogy az akadályokat jelző kártyák pontosan arra mutattak rá, amiket legbelül én is éreztem, és most, hogy bizonyosságként néztem szembe velük, már képes leszek/vagyok elfogadni és elengedni őket. Bevallom, a találkozás igencsak felkavarta az „állóvizet”, de biztos vagyok benne hogy ez elengedhetetlen az igazi gyógyuláshoz. Már aznap éreztem, hogy a beszélgetés közelebb vitt belső nyugalmamhoz, ami alapvető és valójában egyetlen célom. A többit úgyis adja az ÉLET.

Az első alkalom elkezdte az elmúltnak és elengedettnek hitt érzelmek felkavarását, a másodikat majdnem végig pityeregtem, pedig összességében véve igazán jó kártyákat kaptam, no de az a három akadály…. Túlságosan telitalálat volt mind. 

Mióta eljöttem, folyamatosan azon töprengek, hogy jó, jó, elengedés-gyakorlatok, meditáció miegyéb, de honnan fogom én azt tudni, hogy már nem sunnyognak ott a mélyben, és nem bántanak soha többé? A válasz nem sokat késlekedett, A csodák tanítása egyik leckéjéből ma megértettem: ezek az akadályok általam kiagyalt, nem létező illúziók. Ha hozok egy ŐSZINTE DÖNTÉST, ami az IGAZSÁG mellett szól, akkor MINDEN TÁMOGATÁST megkapok ahhoz, hogy az eddig “dédelgetett” illúziók semmissé váljanak. Úgy érzem, a találkozónk pontosan egy ilyen támogatás volt. Ismét nagyon köszönöm! Sok-sok szeretettel, minden jót! - Bori -


Jelentkezz most, hogy biztosan legyen helyed

 

Az egyórás konzultáció díja: 

16.000,- Ft.

🔵 Ha személyesen találkozunk, akkor a beszélgetésünk helyszíne Budapesten, a XIII. kerületben, a Nyugati pályaudvar közelében van. 

🔵 Ha pedig online találkozót szeretnél, akkor a beszélgetésünk a Google Meet használatával történik. 

Mindkét esetben a konzultáció díjának átutalására kérlek, még a találkozónk időpontja előtt. Az ehhez szükséges adatokat a jelentkezésed után - 24 órán belül - érkező e-mailemben írom meg neked. 

Ha a (személyes vagy online) találkozóra végül mégsem jössz el, az átutalt díjat nem áll módomban visszatéríteni neked. 

Szerintem egy pillanattal se várj tovább, hanem máris kattints a JELENTKEZEM feliratra, és töltsd ki a jelentkezési lapot.


JELENTKEZEM >>>


A kitöltés után egy felugró ablakban visszaigazolom, hogy a jelentkezésedet fogadtuk.

24 órán belül egy e-mailt is küldök, amelyben megírom neked az éppen most rendelkezésünkre álló szabad időpontokat, hogy választani tudj. 

Miután választottál, egy újabb e-mailt kapsz, amelyben megerősítem a mindkettőnknek megfelelő időpontot, és részletes információkat küldök az átutaláshoz szükséges adatokról, a helyszínről, illetve az online beszélgetés módjáról.

FONTOS! Ha úgy tűnik, hogy nem érkeznek meg hozzád a leveleim, akkor feltétlenül nézd meg a Promóciók és a Spam mappádat, mert előfordul, hogy a levelező rendszered oda rejti el őket. 😊


A mindentudás benned is ott lakik

Sok-sok éve annak, hogy rádöbbentem: olyan mérhetetlen „mindentudás” lakozik bennem, amit felfogni sem tudok. Csak hozzáférésem nem volt sokáig. 

Ám ebben nincs semmi különleges: ugyanez a mindentudás benned is ott van. 

Nem kell mást tenned, mint megnyitni magad belső bölcsességednek, és engedni, hogy a beszélgetésünk hatására te is ráhangolódj a mindentudás csatornájára. Te magad leszel a bizonyíték arra, hogy ez mennyire egyszerű és hatásos.

Jelentkezz be most, hogy kiválaszthasd a neked legmegfelelőbb időpontot! 

Várlak! 😊

JELENTKEZEM >>>


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése