2024. március 4., hétfő

Mérföldkő meditációk: 3 gyönyörű hanganyag a ragyogó hétköznapokért


Egyre könnyebb és egyre magától értetődőbb lesz az isteni útmutatásra hangolódnod

Három csodálatos meditációt készítettem neked, amelyek abban támogatnak, hogy 

  • egyre könnyebb és 
  • egyre magától értetődőbb legyen 
az isteni útmutatásra hangolódnod.

Minden, amit A csodák tanításában olvasunk, arrafelé terel minket, hogy az Istennel való beszélgetés váljon gyakorivá és természetessé az életünkben.

Ezek a meditációk abban lesznek a segítségedre, hogy ez a kapcsolódás egyszerű és örömteli módon, a lehető legtöbbször létrejöjjön. 

🔵 A Mérföldkő meditáció 

  • az új év, vagy
  • a születésnapod, vagy 
  • egy új kezdet, vagy 
  • bármilyen más újjászületés élmény 
megünneplésére készült. Hallgasd meg minden olyan alkalommal, amikor úgy érzed, hogy az életednek egy korszaka lezárul, és valami újnak a kezdetén állsz.

🔵 A Reggeli meditáció célja az, hogy emlékeztessen rá: a napod során felmerülő döntéseket nem egyedül, hanem 

Istennel összekapcsolódva 

akarod meghozni. Hallgasd meg minden reggel, hogy nyugodtan és örömtelien indulhasson a napod.

🔵 Az, hogy hogyan zárod a napodat, épp olyan fontos, mint az, hogy hogyan kezded el. Így az Esti meditáció abban lesz a segítségedre, hogy a napodat végiggondolva olyan felismerésekre juss, amik felett egyébként elsiklanál. Hallgasd meg minden este, hogy Istennel összekapcsolódva, nyugodtan zárhasd a napod. 


IGEN, KÉREM ŐKET! >>>

 

Átadod a gondjaidat, és örömmel megtapasztalod az ebből fakadó nyugalmat

Mindhárom meditációt jól fogod tudni használni, ha már egy ideje tudatában vagy, hogy a meditáció fontos, és megjelent benned a vágy, hogy rendszeressé tedd az életedben.

A Mérföldkő meditáció neked szól, ha szeretnéd ezentúl tudatosabban megélni, sőt akár meg is ünnepelni életed kisebb és nagyobb fordulóit.

A Reggeli meditációt neked készítettem, ha szeretnéd a napodat nyugodtan, felkészülten, és az isteni útmutatásra hangolódva kezdeni.

Az Esti meditáció neked való, ha szeretnéd a napodat Isten bölcs és támogató jelenlétében szeretettel lezárni és elengedni.

✅ Talán már megfogalmazódott benned, hogy milyen jó lenne egy olyan reggeli és esti rutin, amely tudatosabbá és áramlóbbá teszi az életedet. Ezek a meditációk alkalmasak rá, hogy ennek a rutinnak a kialakításában a segítségedre legyenek.

✅ Akkor is örömmel használod majd a meditációkat, ha szeretnéd a gondjaidat átadni Istennek, és örömmel megtapasztalod az ebből fakadó nyugalmat.

✅ Neked valók ezek a meditációk, ha mindig vannak olyan kérdéseid, amelyekre az isteni útmutatásból érkező választ szeretnél. 

✅ Neked készítettem őket, ha fontos neked a saját fejlődésed, és örömmel haladsz előre az úton, amelyen járva egyre tudatosabbá válsz.

✅ Abban is támogatnak ezek a meditációk, hogy egyre növekedjen a bizalmad abban, hogy az isteni gondviselésre bátran támaszkodhatsz.

✅ És neked szólnak ezek a hanganyagok, ha szívesen veszed az isteni iránymutatást arról, hogy miképpen teljes a napod, azaz hogyan lehetnél csodatévő mind a saját életedben, mind másokéban.

✅ Akkor is érdemes szert tenned rájuk, ha a te egód is szokott úgy működni, mint az enyém: a már meglévő meditációkat megunja, és ezzel próbál rávenni, hogy az egészet hagyjam abba. 😊 Ilyenkor jön jól egy új meditáció, mert ezzel megváltozik a forma – így megnyugszik az ego -, ám változatlan marad a tartalom: 

  • maga a rendszeres meditáció, és ezen keresztül 
  • az isteni útmutatáshoz való kapcsolódás.

✅ Végül pedig neked készültek ezek a meditációk akkor is, ha most nem akarsz egy egész online tanfolyamot megvenni (amiben mindig vannak meditációk is), de szívesen kipróbálod, milyen hatással lesz rád és az életedre, ha rendszeresen meditálni kezdesz.


PONT ERRE VAN SZÜKSÉGEM! >>>


Akkor való neked, ha tenni is akarsz a pozitív változásért

Ezek a meditációk nem valók neked, ha

❌ nem érdekel a meditáció

❌ nem akarsz az isteni bölcsességre hangolódni,

❌ nincsenek megválaszolatlan kérdéseid,

❌ nincs szükséged reggeli és/vagy esti rutinra, és

❌ nem akarod a gondjaidat átadni az isteni gondviselésnek,

azaz mindezek nélkül is jól érzed magad a bőrödben és az életedben.

Ezeket a meditációkat azoknak készítettem, akik szívesen tesznek minden egyes napon azért, hogy önismereti és spirituális útjukon továbbhaladjanak, és ebben ne az egójuk hangját, hanem az isteni útmutatást kövessék.

És persze azoknak, akik használják is őket. Ha csak megvásárolod, ám nem töltöd le, és nem hallgatod meg a meditációkat rendszeresen, akkor nem tudják létrehozni az életedben azt a pozitív változást, ami miatt elkészítettem őket.


Egyre többször képes leszel rá, hogy szeretettel reagálj, azaz csodatévő légy

Bár a három közül csak az egyik meditáció kapta a Mérföldkő nevet, mégis mindegyik külön-külön is alkalmas arra, hogy fontos mérföldkövet jelentsen az életedben. 

A csodák tanítása útján járók legfontosabb feladata az, hogy csodatévőkké váljanak, azaz a lehető legtöbb alkalommal szeretetet közvetítsenek, bármerre járnak is. Ezek a meditációk erre készítenek fel. 

Azzal, hogy a meghallgatásukat mindennapossá teszed az életedben, olyan jelentőségteljes lépést teszel, amelyre később visszatekintve kulcsfontosságú mérföldkőként emlékezel majd.


Mostantól a napjaid nyugodtan, az isteni útmutatásra hangolódva telnek

Ezeknél a meditációknál fontos, hogy ébren maradj. Ezért azt javaslom, hogy mindenképpen ülve hallgasd őket végig. Az is lehet, hogy a meghallgatásuk után jegyzetelni szeretnél, így legyen a kezed ügyében a naplód.

A Mérföldkő meditációt mindenképpen hallgasd meg 

  • január 1-én (vagy azon a napon, amikor neked az új év kezdődik), 
  • a születésnapodon, és 
  • minden olyan alkalommal, amikor egy nagyobb változás zajlott le az életedben: például 
  • új lakásba (esetleg másik országba) költöztél, 
  • összebútoroztál a kedveseddel, 
  • gyereked vagy unokád született, 
  • felvettek az egyetemre, 
  • nyugdíjba mentél, 
  • új munkahelyre kerültél, stb. 

Így fogod méltó módon 

  • elengedni, ami lezárul, és 
  • megünnepelni, ami elkezdődik.

A Reggeli meditációt az után hallgasd meg, hogy felkeltél és elvégezted a reggeli teendőidet, tehát már éber vagy. Ha reggelente kávézol vagy teázol, akkor ez legyen inkább a meditáció után, hogy az elméd ne kezdjen el még inkább pörögni. Ezzel a meditációval teszed lehetővé, hogy a napodat 

  • nyugodtan, 
  • önmagadra és 
  • az isteni útmutatásra figyelve kezdhesd.

Az Esti meditációt pedig lefekvés előttre javaslom. Készülj úgy, hogy miután – egy kényelmes helyen ülve – meghallgattad, rögtön ágyba bújhass és álomba merülhess. Így az álmaidba is magaddal viszed, amit átéltél, és további felismerések érkeznek.


MEGRENDELEM >>>

 

Rendkívüli, gyógyító hatásra számíthatsz

Épp a napokban számoltam össze, hogy az elmúlt 14 évben - a különböző online műhelyek részeként - összesen 81 meditációt készítettem. Azért fogtam bele – amiért a könyvek írásába is -, mert szerettem volna egy bizonyos meditációra szert tenni, de sehol sem találtam. Így kénytelen voltam én magam elkészíteni. 

Azaz a meditációim mindegyikét én is használom, ezért tudom, hogy milyen rendkívüli, gyógyító hatással rendelkeznek. Emellett most összegyűjtöttem neked néhányat azokból a visszajelzésekből, amelyeket másoktól kaptam.

🔶 A szavaid hatására szinte azonnal megnyugszom ...

A Teljes nyugalom meditációdat imádom! Volt időszak, mikor nélküle nem is tudtam volna fölkelni és elindítani a napot, sőt, volt, hogy egymás után többször meghallgattam. Valami olyasmit tudsz, amit valószínűleg kevesen, mert a szavaid hatására szinte azonnal megnyugszom. Pedig sok mindent hallgatok, van, hogy ez segít, van, hogy az, de a Teljes nyugalom meditációd a biztos pont. Láttam, rengeteg minden van még kincsestáradban, úgyhogy életem végéig tudok válogatni, keresgélni, mit hallgassak. (Rita)

🔶 Ez a meditáció megerősített a szeretetben ...

A szeretet kiterjesztése egy csodálatos meditáció, ami szinte más dimenzióba repített. A mai napom végére ez megerősített a szeretetben, ami most nagyon fontos volt, rengeteget segített nekem! Köszönöm, Kriszta! (Katalin)

🔶 Csodás a meditáció energiájában lenni ...

Ez a meditáció számomra ízelítő a Mennyországból. Csodás benne lenni! Köszönöm! (Gréta)

🔶 Nagyon kellemes a hang ...

Nagyon kellemes hangod van, Kriszta. Amikor csak lehet, hallgatni fogom a meditációt. Köszönöm. (Éva)

 

Szóval, mit gondolsz … 

Megéri-e neked reggel 11, este pedig 15 percet arra szánni, hogy 

  • meditációban összekapcsolódj az isteni útmutatással?
  • könnyebben és nyugodtabban éld az életed?
  • a szeretet, a béke és az öröm irányába fordítsd a gondolataidat? 
Érdemes-e rendszeresen energiát fektetned abba, hogy 

  • az életed új korszakait megszenteld a tudatosságodat segítő meditációval?
  • kialakíts egy olyan meditációs gyakorlatot, ami a nehéz időkben is megtart?
  • közelebb kerülj annak megértéséhez, hogyan tapasztalhatnál meg több szeretetet a világodban? 
Vajon megéri-e most, egyetlen egyszer 7.900,- forintot arra szánnod, hogy 

  • ez a három csodálatos meditáció mostantól mindig nálad legyen?
  • a meditációk rendszeres meghallgatásával egyre tisztábban lásd önmagadat, a többi embert és a világot?
  • ezentúl választ kapj azokra a kérdésekre, amelyek foglalkoztatnak? 
Ha igen, akkor kattints a MEGRENDELEM feliratra, és gyorsan vásárold meg e 3 csodálatos hanganyagot!


Hogyan lehet a meditációkhoz hozzájutni? 

A meditációkat együtt tudod megvásárolni. A 3 meditáció ára összesen egyszeri 


Ft 7.900,-.


Szóval szerintem ne gondolkodj tovább, hanem kattints a sárga, MEGRENDELEM feliratra, töltsd ki, és küldd el a megrendelő lapot.


A 3 meditációhoz vezető linket az átutalásod beérkeztét követően, 24 órán belül küldjük el neked.  

Ezért kérlek, a Mérföldkő meditácók árát utald át (vagy a bankban fizesd be) az űrlap elküldése után megjelenő ablakban található névre és számlaszámra. Ezzel biztosítod, hogy minél hamarabb letölthesd mindhárom meditációt.

Megrendelésed beérkezte után az átutaláshoz szükséges adatokat 24 órán belül e-mailben is elküldöm neked. Ha ezt nem akarod megvárni, hanem az átutalást szeretnéd most azonnal elindítani, akkor kérlek, jegyezd fel magadnak az ablakban megjelenő adatokat. 

Ha külföldi számláról szeretnél utalni, akkor ezt a megrendelő lapon jelezni tudod, én pedig a visszajelző e-mailemben megírom neked, mi a teendő.  

Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ez után küldöm el a számlát is. 

Ha még mindig vannak kérdéseid, akkor írj egy e-mailt ide: kriszta@igazabolszerelem.hu

Vagy hívj fel nyugodtan itt: +36 20 935 4144. 

Várlak! 💖

Sarkadi Kriszta 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése