2023. október 13., péntek

50 bűvös gondolat - letölthető, online eszköztár


50 gondolat, ami megváltoztatja az életedet

Erre az 50 gondolatra építve

🔷 egy meditációt,  

🔷 egy e-könyvet, és 

🔷 egy meditatív írásgyakorlatot 

készítettem neked, hogy mostantól minden problémád megoldására a kezed ügyében legyenek.


Végre szélnek ereszted az aggodalmat

A felzaklató, megoldásra váró helyzetek mindannyiunk életében előfordulnak. Hol gyakrabban, hol ritkábban, hol durvábban, hol finomabban, de újra és újra találkozunk velük. Az általuk kiváltott érzéseket nyilván te is ismered:

🔸 összeszorul a gyomrod az idegességtől,

🔸 este nem tudsz elaludni a zakatoló gondolatoktól,

🔸 hajnalban arra ébredsz, hogy már megint ezen jár az agyad,

🔸 félelemmel tölt el, hogy nem látod a megoldást, és

🔸 úgy érzed, egyedül maradtál a nehézség kellős közepén.

Ráadásul ez a feszültséggel terhes, stresszes állapot meg is bénít: mindaddig, amíg magán a problémán rágódsz, nem vagy abban az állapotban, hogy felfedezhetnéd a megoldást.

Ahhoz, hogy fogékonnyá válj a megoldásra, meg kell nyugodnod. Ezt persze eddig is tudtad, ám nem lehet vezényszóra megnyugodni. 😊

A megnyugváshoz az kell, hogy történjen valami, amitől azt érzed, hogy van remény, és a helyzet hamarosan – mindenki legnagyobb megelégedésére – meg fog oldódni.

Ez a három, letölthető, egyszerűen használható eszköz ebben lesz a segítségedre. 



Megnyugszol és fogékonnyá válsz az inspirációra

Minden spirituális tanítás (köztük A csodák tanítása is) hangsúlyozza, hogy azzal nehezítjük meg a dolgunkat, hogy mindent egyedül akarunk megoldani. Ahelyett, hogy az egész helyzetet úgy, ahogy van, átadnánk a nálunk magasabb erőknek (Istennek, az Univerzumnak, a Forrásnak, mindentudó, belső bölcsességünknek, az angyaloknak, stb.), ragaszkodunk hozzá, hogy régi, megszokott módszereinket használva magunk találjuk ki a megoldást.

Az online eszköztár e-könyve, meditációja és írásgyakorlata abban lesz a segítségedre, hogy bármilyen kihívással vagy problémával is találod szemben magad, ez az átadás könnyen és gyorsan megtörténjen.

Az átadás hatására pedig 

✅ megnyugszol, 

✅ megemelkedik a rezgésszinted, és 

✅ átkerülsz abba a dimenzióba, ahol 

könnyedén észreveszed azokat a megoldási lehetőségeket, amelyek korábban (amíg a probléma és az aggodalom rezgését tartottad fenn) nem juthattak az eszedbe.


SZUPER, MÁR JELENTKEZEM IS! >>>


Ez a 3 eszköz megkönnyebbülést és megoldásokat hoz

A csodák tanításának minden egyes mondata rendkívül erőteljes, gyógyító hatással bír. Különösen igaz ez a 365-ből az első 50 lecke alapmondatára. Kicsit olyan, mintha ez az 50 lecke előrevetítené mindazt, amire a többivel való foglalkozás során számíthatunk.

Ez adta az ötletet ahhoz, hogy ezt az 50 mondatot használjam fel arra, hogy egy 

  • egyszerű, 
  • hatékony, 
  • gyors segítséget hozó 
módszert adjak a kezedbe. 

A teendő valójában mindössze ennyi: fogd A csodák tanításának első 50 leckéjének alapmondatát, és „olvasd rá” az adott helyzetre, ami épp kihívást okoz neked, vagy feszültséget, aggodalmat érzel miatta.

🔵 Az e-könyvben összegyűjtöttem neked ezeket a mondatokat, és írtam hozzájuk egy példát is, hogy könnyű legyen a saját helyzetedre alkalmazni az olvasottakat. A könyv az okoseszközeiden mindig nálad lehet, és bármikor kinyithatod, hogy akár magadban, akár fennhangon ráolvasd a mondatokat az adott helyzetre. Így 

  • megtörténik az átadás, 
  • elengeded a saját megoldásodhoz való ragaszkodást, és 
  • megnyitod magad az új, kreatív lehetőségeknek.

🔵 A mondatokból készítettem egy meditációt is neked. Így ha olyan környezetben vagy, ahol megengedheted magadnak, hogy 15-20 percre elcsendesedj és csak magadra figyelj, akkor a meditáció meghallgatásával még erőteljesebb hatást érhetsz el. 

Mivel a meditáció elején egy mély, ellazult, befogadó állapotba kerülsz, az aggodalmat okozó helyzetre alkalmazott mondatok gyógyító és megnyugtató hatása felerősödik. A meditáció végére 

  • megnyugszol, 
  • megkönnyebbülsz, és 
  • eltölt az afölött érzett bizonyosság és öröm, hogy a helyzet már meg is oldódott.

🔵 A meditatív írásgyakorlat hanganyaga pedig a „hab a tortán”. Az után érdemes végigvezetned magad rajta, hogy a mondatokat felolvastad az e-könyvből, vagy meghallgattad a meditációt. 

Ez a gyakorlat egy új, örömteli lelkiállapotba emel, ahol megbizonyosodsz róla, hogy az éppen aggodalmat okozó helyzetnek is van könnyen elérhető, mindenki számára megelégedettséget hozó megoldása. 

Az írásgyakorlat közben az aggodalmat felváltja a hála, és még egy személyes, megerősítő mantrára is szert teszel.


DE JÓ, MÁR ALIG VÁROM! >>> 


Egy kipróbált, működő módszert adok a kezedbe

Nekem először akkor segített nagyon sokat ez a folyamat, amikor egy helyzetben tehetetlennek éreztem magam. Valaki, aki fontos nekem, mély lelki fájdalmat élt át, ám nem fogadta el a módszereket, amelyeket kínáltam annak érdekében, hogy enyhüljön a szenvedés, amit magára rótt. 

Tudtam, békén kell hagynom, és inkább arra kell a figyelmemet fordítanom, hogy én magam megnyugodjak. Ekkor használtam először ezt a módszert, és nem csak, hogy visszatért a szívembe a béke, hanem a helyzet is varázslatos módon megoldódott.

Így teszek mindennel, ami elém kerül: kipróbálom magamon, és ha működik, akkor olyan formába öntöm, hogy te is könnyedén használni tudd, hogy a te életed is nyugodtabbá és örömtelibbé válhasson.

Amióta 33 évvel ezelőtt tanítani kezdtem, azt tartom a legfontosabbnak, hogy olyan 

  • konkrét, 
  • a hétköznapi életedben alkalmazható, 
  • gyakorlati tudással lássalak el, ami 
valódi, pozitív változást hoz. 

A csodák tanításának – e különleges spirituális útnak – 20 éve vagyok a tanulója és a tanítója, így természetes, hogy az erre épülő 

  • online műhelyeim, 
  • elvonulásaim, 
  • meditációim és 
  • könyveim is 
mind ezt a gyakorlati szemléletet követik.

Magamat és a többi embert boldogan élni tanítom – ez a hivatásom 1995 óta, és mélységesen hálás vagyok, hogy te is velem tartasz ezen az úton. 

Örömmel nyújtom át neked ezt az újabb kincset érő online tananyagot, hogy ezzel is növekedjen az életedben a boldogságban töltött pillanatok száma.


Ez lesz a pozitív fordulat pillanata

Képzeld most el, hogy legközelebb, amikor valami felzaklat, már tudod, hogy nem kell sokáig ebben az állapotban tartanod magad. Fogod a meditációt, elcsendesedsz, és miközben végighallgatod, eltölt a jóleső nyugalom, és már tudod, hogy minden rendben van. 

De az is lehet, hogy az e-könyvből olvasod fel a mondatokat - mindegyik után megállva egy pillanatra, hogy beépülhessen az elmédbe, és elhozhassa neked a vágyott nyugalmat. 

Aztán nekiülsz, és elvégzed az írásgyakorlatot is, aminek pedig egészen különleges hatása van: a nyugalom kiegészül 

  • az örömmel, 
  • a lelkesedéssel, és 
  • a bizalommal teli, kíváncsi várakozással. 
Mostantól mindig a kezedben lesz az eszköz, amit használva könnyű lesz 
  • visszatalálnod a nyugalomhoz, és 
  • megnyitnod magad az új, kreatív megoldásoknak. 


VÉGRE! MÁR RÉGÓTA VÁGYTAM ERRE! >>>


Kézzelfogható, boldogságos eredményre számíthatsz


Mit gondolsz most?

✅ Érdemes-e alkalmanként időt szentelned annak, hogy 

  • felszabadultabban, nyugodtabban élhess, és 
  • tisztán lásd, hogy a kihívást jelentő helyzetekben mi a teendő?

✅ Megéri-e energiát fektetned abba, hogy 

  • fokozatosan átalakítsd a gondolkodásodat, és ennek hatására 
  • nyugodtabb és örömtelibb életet élj?

✅ Szívesen rászánod-e az egyszeri, mindössze Ft 9.900,- összegű részvételi díjat arra, hogy 

  • az 50 bűvös gondolatra épülő eszközök ezentúl mindig a kezed ügyében legyenek, és 
  • kézzelfogható, boldogságos eredményeket hozzanak?

Ha a válaszod igen, akkor gyere, tarts velem!


Az 50 bűvös gondolat   

letölthető, online eszköztár részvételi díja 


Ft 9.900,-.


Szerintem ne gondolkodj sokat, hanem máris kattints a JELENTKEZEM feliratra, és töltsd ki a jelentkezési lapot.


JELENTKEZEM! >>>


🔹 A kitöltés után egy felugró ablakban minden információt megtalálsz a részvételi díj átutalásához. (Kivéve, ha külföldi számláról utalsz – ez esetben feltétlenül várd meg a visszaigazoló e-mailben szereplő, kifejezetten neked szóló információkat.)

🔹 A részvételi díj rendezéséhez szükséges adatokat 24 órán belül e-mailben is elküldjük neked. (Így nem kell figyelned a felugró ablakra, ha nem szeretnél.)

🔹 Amint a részvételi díjad megérkezett, erről visszajelző levelet írunk, és kiállítjuk a számládat is.

🔹 Ugyanebben a levélben elküldjük neked a linkeket, ahonnan az anyagokat letöltheted. 

FONTOS! Ha úgy tűnik, hogy nem érkeznek meg hozzád a leveleink, akkor feltétlenül nézd meg a Promóciók és a Spam mappádat, mert előfordul, hogy a levelező rendszered oda rejti el őket. 😊


JELENTKEZEM! >>> 


És még néhány fontos kérdés …


🔺 Szükséges hozzá saját Facebook profil?

Nem. Itt most nincs közös csoportmunka, mert az a fontos, hogy ezek az eszközök mindig nálad legyenek, és bármikor használhasd őket. A linkekről, amit küldök, le is töltheted, és online is hallgathatod/olvashatod őket. 


 🔺 Én még nem ismerem A csodák tanítását, akkor is hatásosak lesznek a mondatok? 

Igen. Ez az 50 bűvös gondolat mély, univerzális igazságokat érint meg az elmédben. Megoldásokat hozó, megnyugtató hatásukat akkor is kifejtik, ha ez az első alkalom, hogy A csodák tanítása gondolatrendszerével találkozol. 


EZ ÍGY PONT JÓ LESZ, JÖVÖK! >>> 


🔺 A meditációt mindennap meg kell hallgatni?

Mindhárom eszköz arra való, hogy olyankor vedd elő őket, amikor valami felzaklatott, és szeretnél visszatalálni belső békédhez. Ha mindennap adódik ilyen helyzet, akkor persze hallgasd meg a meditációt, olvasd fel a mondatokat, és végezd el az írásgyakorlatot minden nap, akár többször is. 

Minél többször éled át ezt a folyamatot, annál könnyebb és gyorsabb lesz visszatalálnod a nyugalomhoz, és észrevenni az adódó lehetőségeket.


🔺 Szükségem lesz füzetre? Fogunk írni? 

Igen. Az írásgyakorlatot mindenképpen kézzel írva végezd el. Írhatsz mindig ugyanabba a füzetbe, de különálló papírlapokra is. Ha egy helyen tartod őket, akkor időnként visszaolvashatod, hogy rácsodálkozz, mennyi minden megoldódott már. 


JELENTKEZEM! >>>

 

Mit mondanak, akik már használják valamelyik online anyagomat?     


Egész napos nyüzsgés után nagy békét, nyugalmat hozott ez a meditáció Nekem. Köszönöm. (Szilvia)

✽✽✽

Szuper! Egy kellemetlen helyzet miatt eltávolodtam attól, amit gyakran már egészen jól tudok működtetni. Ez a meditáció visszahozott a BÉKÉBE. Köszönöm! (Gréta)

✽✽✽

Ez valóban egy erőt és békét adó meditáció. Napközben többször meghallgatom még akkor is, ha semmi felzaklató nem történt, de így nem is fog a napom folyamán. Mert folyamatosan a békében tart. (Erika)

✽✽✽

Béke, nyugalom van bennem a meditáció után. Ismét segített tudatosítani, hogy nem nekem kell megoldani és kézben tartani a dolgokat.(Juli)

✽✽✽


JELENTKEZEM! >>>


Ha még mindig vannak kérdéseid, akkor írj egy e-mailt ide: kriszta@igazabolszerelem.hu.

Vagy hívj fel nyugodtan itt: +36 20 935 4144.

Várlak! 😊

Sarkadi Kriszta

JELENTKEZEM! >>>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése