2021. július 26., hétfő

Erre indulj, amikor valami hiányzik

Valahányszor úgy érzed, hogy
szükséged van valamire, emlékeztesd magad, hogy most éppen a hiány állapotában vagy, azaz az egységtől való elkülönültséget tapasztalod meg. 

Amikor élő a kapcsolatod isteni valóságoddal, akkor folyamatosan áramlik hozzád mindaz, amire szükséged van ahhoz, hogy az életedet úgy élhesd, hogy abban a legnagyobb örömödet leld. Minél erősebb ez a kapcsolat, annál ritkábban kell a saját kezedbe venned az irányítást. 

A kapcsolatot pedig azzal teheted élővé, és azzal erősítheted, ha tudatosan felajánlod a napodat, azaz lemondasz az irányításról. Az egónak persze ez egy ijesztő lépés, így minden tőle telhetőt meg fog tenni, hogy eltántorítson ettől. Nem kell, hogy ez felzaklasson – egyszerűen csak jelentsd ki újra és újra, hogy mi az, amit szeretnél. Minél többször megfogalmazod az irányítás átadására vonatkozó szándékodat, annál könnyebbé és természetesebbé válik az egész folyamat.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki boldogan felajánlja neked minden napját.  
Segíts megértenem, hogy amikor neked ajándékozom a napomat, azzal a lehető legnagyobb jót teszem magammal, és mindenki mással is. Ezért most átadom neked minden gondolatomat azzal kapcsolatban, hogy ma mit tegyek, hová menjek, kinek, és miről beszéljek. 
Tudom, hogy amikor ténylegesen rád bízom magam, akkor te minden szükségletemről gondoskodsz. Hiszen csakis te tudhatod, hogy mire van valóban szükségem. 
Amíg abban a hitben ringatom magam, hogy ezt jobban tudom nálad, addig az egóm kívánságait teljesítem, és az elkülönültség megtapasztalását hívom be az életembe. De én nem az egómra, hanem rád akarok hallgatni, mert az egységből fakadó szeretetet, örömet és békét akarom élni – nem csak ma, hanem mostantól minden egyes napon. 
Boldog vagyok, hogy szeretetteli ragyogásod mindig mutatja az utat nekem. Köszönöm. Áldás.

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

❋ ❋ 

Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.


❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése