2023. április 25., kedd

Meghitt közelségben: A feltétlen szeretethez vezető út - online műhely


MEGHITT KÖZELSÉGBEN

A feltétlen szeretethez vezető út

online műhely

A feltétel nélküli szeretet megtapasztalására készült 

Ezt az online műhelyt a május 1-től kezdődő hat hét időszakára készítettem, ám az anyagai csodálatos feltöltődést jelentenek február 14-én, Valentin napon is. 

✅ Két videót,

✅ egy e-könyvet,

✅ egy hangoskönyvet,

✅ egy írásgyakorlatot,

✅ egy különleges, jókedvre derítő dalt,

✅ két meditációt, és

✅ négy kiszínezhető fohászt találsz benne,

amelyek lehetőséget teremtenek neked arra, hogy

➽ felszámold a szeretet áramlása előtti akadályokat,

➽ közelebb kerülj azokhoz, akiket szeretsz,

➽ új barátokra tegyél szert,

➽ szerelmes légy és párkapcsolatra lelj, ha éppen most egyedül vagy.

A folyamat végére úgy fogod érezni, hogy végre megértetted, hogy mi a feltétel nélküli szeretet, és már azt is tudod, hogy miként teheted a mindennapjaid részévé.


Most lebonthatod a szeretet áramlása elé 

öntudatlanul emelt falakat

Egyáltalán, miért kerülnek falak a szeretet áramlása elé? Hiszen mindannyian arra vágyunk, hogy szeressünk és szeressenek. Miért akadályozzuk magunkat ebben? 

Nos, a falakat félelemből emeljük – valahányszor csalódunk valakiben (vagy önmagunkban), mindig tovább építjük a falat. Úgy véljük, a következő csalódástól – a következő szívfájdalomtól – csak az védhet meg, ha következetesen elbarikádozzuk magunkat. 

Biztos vagyok benne, hogy mostanra te is tudod, hogy ez tévedés. Ezek a falak csak látszólag védenek meg, mert épp attól zárnak el, ami a valódi és tartós biztonságot jelenti – a feltétlen szeretettől. 

Ebben az online műhelyben egy olyan folyamaton vezetlek végig, amelyben 

  • e falak könnyedén leomlanak, és 
  • bátran kitárhatod a szívedet, hogy 
  • befogadhasd és továbbadhasd a szeretetet.

 

Több lesz a könnyedség és 

a szeretetteljes kapcsolódás az életedben

➤ Mivel már nem kell érzelmi kőművesként folyamatosan a falat raknod, felszabadultabbnak, nyitottabbnak és bátrabbnak fogod érezni magad. 

➤ Azokkal, akik közel állnak hozzád harmonikusabbá válik a kapcsolatod. 

➤ Ha valahol konfliktus adódik, az egyszerűbben és magától értetődőbben oldódik meg, mint korábban. 

➤ A szeretetnek megnyíló szíved lehetővé teszi azt is, hogy észrevedd azokat, akik közeledni szeretnének hozzád – akár új párkapcsolatot, akár új barátokat, akár új segítőtársakat szeretnél behívni az életedbe.   

➤ Egyre gyakrabban tapasztalod meg, hogy szinte ok nélkül felerősödik a szívedben a szeretet érzése, majd olyan tettekre sarkall, amelyekben ez a szeretet ki is fejeződhet. 

➤ Ennek kapcsán ráébredsz, hogy a szeretet nem pusztán egy érzelmet, hanem sokkal inkább cselekvést jelent.


Egyszerre több szinten hatnak azok a gyakorlatok, 

amelyek ebbe az online műhelybe kerültek

✅ A videóban részletesen elmesélem neked, hogy melyik gyakorlattal mi a teendő, és hogyan vezetnek el felszabadult, szeretettel áramló életedhez. 

Elmagyarázom azt is, hogy A csodák tanítása mit ért szereteten, és miért ez az egyik legfontosabb fogalom a könyvben.

✅ Az e-könyvben elolvashatod, hogy miért félünk az intimitástól, azaz miért félünk attól, hogy igazán közel kerüljünk valakihez. 

Írok arról is, hogyan hívhatod segítségül a feltétlen szeretetet, amikor valakinek a viselkedése felzaklat. 

Elolvashatod azt is, hogy A csodák tanítása fényében mit gondolok a szerelemről. 

És találsz benne egy fohászt is, amit akár minden nap felolvashatsz magadnak, hogy ezzel egyre könnyebb legyen megnyitnod magad a szeretetnek.

✅ Mindezeket meghallgathatod hangoskönyv formában is, hogy a hallásod is befogadja, és ezzel rögzítse az elmédben ezt a fontos tudást.

✅ Az írásgyakorlat és a hozzá kapcsolódó különleges dal önmagad szeretetét fogja elmélyíteni: újra és újra jókedvre derít majd.

✅ A hosszabb meditáció abban lesz a segítségedre, hogy könnyű legyen egyre mélyülő szeretettel kapcsolódnod valakihez, aki fontos neked. Olyankor is jól tudod majd használni, amikor egy felzaklató helyzetben szeretnél új látásmódra szert tenni.

✅ A rövidebb meditáció mindennapos használatra készült: ha reggelente meghallgatod, akkor minden napodat a feltétlen szeretet energiájával összekapcsolódva indíthatod.

✅ A négy kiszínezhető fohász pedig kifejezetten a szerelem és a párkapcsolatok témáját érinti. Akár kapcsolatban vagy, akár egyedül, a négy között ott lesz az, amelyik éppen most a leginkább rólad szól. Színezés közben pedig a szavak pozitív energiája észrevétlenül hatni kezd rád, és segít megteremteni, amit szeretnél.


33 év szakmai tapasztalatából építkezem

Nekem is furcsa belegondolni, hogy már 1990 óta tanítom magamat és a többi embert arra, hogyan éljünk boldogan. Ez idő alatt 

  • több ezer emberrel találkoztam, és 
  • több ezren váltak az olvasóimmá. 
  • Több száz blogbejegyzést és 
  • három könyvet írtam, 
amelyekben egyetlen dolog azonos: a gyakorlati alkalmazás.

Ez alatt a 33 év alatt meggyőződésemmé vált, hogy az elméleti tudás mellett elengedhetetlenek azok a módszerek, amelyek segítenek az elméletet a gyakorlatba átültetni. Csak ez vezet a valódi változáshoz: ahhoz, hogy tényleg úgy éljünk, ahogy szeretnénk.

Ebben az online műhelyben is ezt tartottam szem előtt, így biztos lehetsz benne, hogy valódi, pozitív változásokat hoz az életedbe.

 

Ajándékozd meg magad a felszabadult, 

szeretettel áramló élet energiájával


A Meghitt közelségben – A feltétlen szeretethez vezető út online műhely részvétei díja 

Ft 12.900,-.

Szerintem egy pillanattal se várj tovább, hanem máris kattints a JELENTKEZEM feliratra, és töltsd ki a jelentkezési lapot.


JELENTKEZEM! >>>


➤ A kitöltés után egy felugró ablakban minden információt megtalálsz a részvételi díj átutalásához. (Kivéve, ha külföldi számláról utalsz – ez esetben feltétlenül várd meg a visszaigazoló e-mailben szereplő, kifejezetten neked szóló információkat.)

➤ A részvételi díj rendezéséhez szükséges adatokat 24 órán belül e-mailben is elküldjük neked.

➤ Amint a részvételi díjad megérkezett, erről visszajelző levelet írunk, és kiállítjuk a számládat is.

Április 30-án vasárnap 10:00-kor elküldjük neked az online műhelyhez tartozó Facebook csoport linkjét, hogy csatlakozni tudj. Ebben a csoportban fogod megtalálni a teljes tananyagot, amelyhez ezentúl örökös hozzáférésed lesz. 


 JELENTKEZEM >>>


Mostantól könnyű lesz a félelem helyett 

a szeretetet választanod

Ezzel az online műhellyel olyan eszközöket adok a kezedbe, amelyek mindig a segítségedre lesznek abban, hogy visszatalálj a szeretethez. 

Többé nem kell attól tartanod, hogy tovább épül a fal, amely eddig elválasztott a szeretettől. Miután minden gyakorlatot, feladatot és meditációt kipróbáltál, pontosan fogod tudni, hogy egy adott helyzetben melyik lehet a legnagyobb segítségedre. 

  • Lehet, hogy minden nap meditálsz, 
  • lehet, hogy esténként színezel, vagy elolvasol egy fohászt, és 
  • az is lehet, hogy hétvégenként rendszeresen átéled az írásgyakorlatot, mert annyira jó hatással volt rád. 
  • Talán a szerelemről szóló dallal indítod napodat, 
  • a zuhany alatt pedig a hangoskönyvet hallgatod, hogy aztán szeretettel feltöltődve kezdj hozzá a feladataidhoz.

 

Ez a legalkalmasabb időszak a szeretet megtapasztalására

Májusban virágba borul a természet, és mi is arra vágyunk, hogy szívünket megnyitva virágozni, illatozni, és látszódni kezdjünk. Bármit is éltünk át az elmúlt hónapokban, májusra végérvényesen megszületik bennünk a vágy a kapcsolódásra.  

Ez az oka annak, hogy erről az online műhelyről pont most írok neked, és ezért vagyok biztos benne, hogy neked is pont most van rá szükséged. Minél inkább összehangolódunk azzal, ami a természetben zajlik, annál könnyebb átadni magunkat a szeretet áramának is.


JELENTKEZEM >>>

 

Ők már tudják, hogy az online műhelyeim működnek

 Egy percig sem kételkedtem mielőtt feliratkoztam erre az online műhelyre. Bízom benned, Kriszta, érzem minden írásodban a tiszta szándékot! A fohász rendszerességet hozott az életembe és örömöt, hogy segíthetek. A kihirdetések növelték az amúgy gyenge önbizalmam, ezen még dolgoznom kell. A hitem erősebb, mint valaha. Kevesebb az aggodalom, több a pozitív gondolat. Ahogy gyógyulok, úgy adom át környezetemnek a szeretetet, és ők is gyógyulnak velem együtt. Nagy öröm, boldogság ezt tapasztalni. Örömtelien járom vele(d)tek az utat. Hálásan köszönöm! (Balogh Tünde)

 Nagyon jó érzés volt ehhez a kis közösséghez tartozni. Jó volt így indítani a napot, ezekkel a gondolatokkal és szerettem ennek a része lenni. Hihetetlen, hogy mennyi olyan ember van, aki törekszik, vágyik arra, hogy valami más lelki minőség felé induljon nap, mint nap. Az online térben talán jobban meg tudnak nyílni az emberek de persze azért jó lenne fizikai valójában is megismerni egymást. Támogató, egymást erősítő céllal is. Köszönöm. Áldás. (Erika)

 Igazán hálás vagyok ezért az online műhelyért. Egy nehéz életszakaszom végén jött a segítséged. Az általad idézett gondolatok folyamatosan figyelmeztettek és segítettek, hogy egységben legyek az isteni gondviseléssel. A békességben, az egészségben, a boldogságban és örömben tudtam lenni ezáltal. Könnyen kijöttem a bánatból, félelemből, aggódásból. Szeretettel el tudtam fogadni magamat, az engem bántókat, a helyzetemet. Megtaláltam a jövő biztonságát. Áldás a segítségedért, a munkádért. (Zsuzsa)


JELENTKEZEM >>>


Ha lennének kérdéseid, amikre itt nem találtad meg a választ, akkor keress meg itt:

  • kriszta@igazabolszerem.hu
  • +36 20 935 4144

Én pedig várlak! 😊

Szeretettel, 

Sarkadi Kriszta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése