2022. szeptember 25., vasárnap

Téged is támogat a csendben megszülető erő


Évekbe telt, mire sikerült kialakítanom a meditáció valóban rendszeres szokását. Ez azt jelenti, hogy most már minden reggel meditálok, függetlenül attól, hogy hány órakor kelek, vagy hol vagyok éppen, vagy mik a teendőim aznap. Ha csak öt percem van, akkor annyit, ha félórám van, akkor annyit. De most már egyetlen nap sem marad ki. 

Ehhez arra volt szükség, hogy A csodák tanítását követve megértettem és megtapasztaltam, milyen rendkívüli erő rejlik a belső csendben, amely meditáció közben megszületik. És ez egy vezetett meditáció alatt ugyanúgy létrejön, mint olyankor, amikor csak behunyt szemmel üldögélek, a légzésemet figyelve. 

Ha ezt reggel megteszem, az egész napomat erővel tölti fel, és megnyit az inspirációnak. Ez segít, hogy egyre erősödjön a hitem abban, hogy lehetséges minden napomat örömben, békében és szeretetben tölteni. 
Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, akinek egyre könnyebb elfogadnia, hogy a szeretet, az öröm, és a béke a természetes létállapotunk. 
Mutasd meg azokat az utakat, amelyek elvezetnek a csendbe, amely ahhoz szükséges, hogy megtapasztalhassam ezt a boldog, békés, örömteli állapotot. Segíts kiválasztanom, hogy melyik az én utam. 
Segíts kialakítanom azokat a szokásokat, amelyek lehetővé teszik, hogy elcsendesíthessem a gondolataimat. A Te békédre vágyom, szeretett Istenem, és arra, hogy tisztán halljam a hangodat. 
Tudom, hogy valahányszor kérdezek, Te mindig válaszolsz nekem. Áldj meg türelemmel, hogy képes legyek csendben várakozni. 
Hadd ismerjem fel, hogy Hozzád kapcsolódó valódi énem mindig nyugodt és derűs, így csak az a dolgom, hogy erre a finoman áramló, szeretetteljes energiára hangolódjak. 
Erősítsd meg a hitemet abban, hogy függetlenül a külső történésektől, az öröm, a szeretet és a béke mindig hozzáférhető a számomra. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése