2022. szeptember 4., vasárnap

Ezeket mind szabad. De vajon megéri?

Talán te is azt hiszed, hogy ha spirituális úton akarsz járni, akkor 

  • nem szabad ítélkezned, 
  • nem szabad haragudnod, és 
  • nem szabad másokra neheztelned. 
Ez bizony tévedés, mert ha valamit nem szabad, abból csak bűntudat és elfojtás lesz, de valódi gyógyulás nem. Ezért emlékezz rá, hogy ezeket mind szabad. 

Aztán ha jól kiítélkezted, kiharagudtad és kineheztelted magad, akkor egyszer csak eleged lesz, és úgy döntesz, hogy kell lennie egy másik útnak, ahol ezekre nincs szükség. És ekkor állsz készen arra, hogy ezentúl a megbocsátást válaszd helyettük, mert már felismerted, hogy az ítélkezés, a harag és a neheztelés elválasztanak az örömtől, a békétől és a szeretettől – azaz az Istennel való, állandó, tápláló kapcsolattól. 

Erre a kapcsolatra van szükséged ahhoz, hogy könnyű legyen megnyílnod a szellemi útmutatásnak, és az automatikus reakció helyett a nyugodt és inspirált cselekvést választanod. 

Szeretett Istenem kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki képes megnyitni az elméjét, hogy befogadhassa a Tőled érkező útmutatást. 
Segíts feladnom azt az elavult szokást, hogy a problémáimra kívülről várom a megoldást. Hadd ismerjem fel, hogy minden sokkal könnyebbé válik, amikor képes vagyok elcsendesedni, és a Te kedves, halk hangodra figyelni.
Tölts el reménnyel, hogy ha a Veled való kapcsolatom teljes, akkor minden, szinte magától megoldódik. Takarítsd ki az elmémből a neheztelésre való fogékonyságot, mert tudom, hogy csakis ez a gátja a Veled való, állandó kapcsolatnak. Hiszen valahányszor megharagszom valakire, az elmém bezárul Előtted. 
Kérlek, mutasd meg a megbocsátáshoz vezető utat, és adj erőt, hogy annyiszor végigvigyem a folyamatot, ahányszor csak szükséges. Hadd legyen az elmém ezentúl egy Feléd forduló, nyíló virág, amelyre árad a tápláló napfény, és hullik az éltető eső. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése