2022. augusztus 7., vasárnap

Szeretni egy félelemmel teli világban


Emlékszel, milyen érzés volt, amikor legutóbb rámosolyogtál valakire? Vagy megölelted? Vagy megvigasztaltad? Minden ilyen aprónak tűnő gesztussal egy különleges, létfontosságú feladatot töltesz be: szeretetet adsz egy olyan világban, amely gyakran híján van a szeretetnek. 

Amikor egy támogató közösségben vagy, ahol mindenki szeretettel fordul feléd, akkor igazán könnyű ezt viszonozni. Fontos, hogy része légy egy ilyen közösségnek, mert itt tudsz feltöltődni. Ám neked, mint csodautasnak még egy feladatod van: az, hogy ezt a szeretetet tovább vidd, kiterjeszd, és egyre inkább képes légy szeretettel reagálni olyan helyzetekben is, ahol ez nehéznek vagy lehetetlennek tűnik. 

Minél nagyobb a baj, minél több a félelem, neked annál inkább fel kell vállalnod azt a döntésedet, hogy újra és újra a szeretetet választod. Ez az egyetlen módja annak, hogy a saját életedet – és vele az egész világot – a nyugodt, békés, együttműködő létezés felé tereld. 

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki tisztában van a Tőled kapott, egyetlen feladatával: szeretni egy félelemmel teli világban. 

Kérlek, tölts el erőddel, és egyértelműen mutasd meg, mikor, mit kell tennem. Segíts felismernem, hogy pontosan mire van szükséged tőlem. Hozd elém azokat a helyzeteket, ahol gyakorolhatom a szeretetteljes odafordulást. 

Takaríts ki az elmémből minden olyan gondolatot, amellyel akaratlanul is megtámadnék másokat vagy bántanám magamat. 

Hadd tapasztaljam meg, hogy a boldogságomhoz nem a külvilágban találom meg az összetevőket, hanem a saját elmémen, a Veled való kapcsolaton keresztül érkeznek meg hozzám. 

Segíts megértenem, hogy azért láttál el a megbocsátás lehetőségével, mert a szeretet áramlását és az ebből fakadó boldogságomat csak egyetlen dolog akadályozhatja: ha ragaszkodom a vélt vagy valós sérelmekhez. Hálás vagyok, hogy Téged követve ezeket szélnek ereszthetem, és szabaddá válhatok. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése