2022. július 24., vasárnap

Mi értelme van a spirituális útnak?

Talán olyan hevesen kellene szeretnünk magunkat, hogy amikor mások meglátnak minket, pontosan tudják, hogyan kell ezt csinálni. (Rudy Francisco, amerikai költő).

Az önismereti úton szinte mindannyian azért indulunk el, mert valamilyen elakadást tapasztalunk az életünkben. 
  • Nem sikerülnek a párkapcsolataink, 
  • gyakran megbetegszünk, 
  • nem találjuk az ideális munkát, vagy 
  • nincs elég pénzünk. 
Azzal a céllal kezdünk el ismerkedni magunkkal, hogy 
  • felderítsük, mi okozza ezt az elakadást, majd 
  • ezt az okot megszüntessük, hogy végre 
  • úgy élhessünk, ahogy szeretnénk. 
Amikor az önismereti útról továbblépünk a spirituális útra, akkor ez a cél megváltozik. Itt ugyanis a törekvésünk az lesz, hogy szellemi valóságunkra támaszkodva mindenképpen jól érezzük magunkat a bőrünkben– függetlenül attól, hogy mi történik az életünkben vagy a külvilágban. 

Ez teszi lehetővé, hogy végül olyanná váljunk, ahogy a fenti idézetben olvasható: jelenlétünkkel már nem csak önmagunkat és a saját életünket, hanem az egész világot gyógyítjuk. 

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki kitartóan halad a Feléd vezető úton. 

Segíts megtapasztalnom az abból fakadó örömet, hogy ez az út nem csak az én életemet teszi boldogabbá, hanem körülöttem mindenki másét is. Hadd legyek a béke hírvivője, aki minden egyes napon szeretettel és nyugalommal tölti fel mindazok szívét, akikkel találkozik. 

Mutasd meg, mi a teendőm ahhoz, hogy olyan hevesen szerethessem magam, ahogy Te szeretsz engem. Tudom, hogy ebből a megingathatatlan szeretetből indul ki az az elégedett és teljes élet, amelyre vágyom, és amelyet oly nagy örömmel osztok meg másokkal. 

Azt akarom, hogy bármerre és bárkire nézek, csakis felszabadult nevetést, inspirált cselekvést, és szeretetteljes érintéseket lássak. Segíts, hogy mindezek közvetítője lehessek azáltal, hogy az én életemet teljes mértékben kitölti a Tőled kapott szeretet, öröm és béke. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése