2022. július 17., vasárnap

Teremtsünk együtt egy új világot


Szeretnél-e egy olyan világban élni, ahol mindenki szeretettel és elfogadással fordul feléd? Gondolom, igen. 

És szeretnél-e egy olyan világban élni, ahol szeretettel és elfogadással fordulsz mindenki felé? Erre a kérdésre a válasz talán nem olyan egyértelmű igen, mint a másikra. 

Ennek az oka az, hogy az egónk (akire általában hallgatunk) nem örülne ennek. Ő azt szeretné, ha továbbra is mindig összehasonlítanád magad másokkal, és ebből az összehasonlításból győztesen kerülnél ki, miszerint te vagy a jobb, okosabb, erősebb, szebb, gazdagabb, spirituálisabb, stb. És mindaddig, amíg ezen a módon viszonyulunk másokhoz, ők is így fognak viszonyulni hozzánk. 

A két dolog tehát nem létezik egymás nélkül. Csak akkor kaphatsz szeretetet és elfogadást másoktól, ha te is arra törekszel, hogy ugyanezt a szeretetet és elfogadást add nekik. Legyen hát ma az a szándékod, hogy a mindenkiben jelenlévő ártatlanságra fókuszálsz. 

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki szeretettel és örömmel fordul önmaga és mindenki más felé is. 

Arra vágyom, hogy útmutatásoddal mostantól mindenkiben meglássam ragyogó fényedet. Segíts megtapasztalnom, hogy mindannyian a Te csodálatos alkotásaid vagyunk, méltók a szeretetre és a nagyrabecsülésre. 

Kérlek, nyisd meg ma a szívem, hogy még közelebb kerülhessek a legfontosabb feladathoz, a megbocsátáshoz. Segíts abban is, hogy sikerüljön jól értelmeznem ezt a fogalmat. Tudom, hogy nem azt jelenti, hogy ezentúl hagynom kellene, hogy mások átgázoljanak rajtam. 

Hadd ismerjem fel, hogy a megbocsátás segítségével épp hogy erősebb és magabiztosabb leszek, hiszen minden ilyen alkalommal magamnak is megbocsátok. Ezzel csökken bennem a bűntudat és a félelem, és növekszik a fény, a szeretetet, az öröm. 

Ebben a fényben és örömben akarok élni, folyamatosan összekapcsolódva Veled, szeretett Istenem. Kérlek, mutass utat ehhez. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése