2022. június 18., szombat

Egy új nézőpont, ami csodákat hoz


Amíg a megszokott nézőpontomból tekintettem a csodákra, úgy véltem, hogy a csoda valamiféle külső dolog. Azt hittem, hogy az a csoda, amikor a világomban történik valami, ami nekem jó – amire vágytam, vagy ami egy örömteli meglepetés. 

Ma már tudom, hogy ez csak részben igaz – mindezek akkor történnek, ha előtte bennem lezajlott egy fontos változás. A csodák akkor sokasodnak meg az életemben, ha 

tudatosan és rendszeresen 

arra törekszem, hogy mindenkiben, akivel találkozom, az isteni, ragyogó fényt keressem. 

Ha valóban a csodák útján akarok járni, akkor el kell köteleződnöm amellett, hogy többé nem engedem, hogy a neheztelésem vagy a sérelmeim eltakarják előlem a többiek valódi, szeretni való lényét. Újra és újra – naponta többször is – ki kell fejeznem azt a szándékomat, hogy a sérelmeimet el akarom engedni, mert a szeretet fényében akarok élni.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki mostantól nem hátrál meg a megbocsátás feladata előtt. 
Meg akarom nyitni a szívemet és az elmémet, hogy az életemben folyamatosan áradjanak a csodák.  Mosolyogva és derűsen akarok a világban járni, hogy megbékélést hozhassak mindenkinek. Tudom, hogy ez okozza a legnagyobb örömet Neked is, és én szeretnék ennek a katalizátorává válni. 
Kérlek, idézd ma az emlékezetembe mindazokat, akikkel kapcsolatban sérelmeket őrzök, és segíts, hogy mindegyiket szélnek ereszthessem. Most és ezentúl mindig átadom neked minden neheztelésemet, hogy fénnyé és szeretetté változtathasd. 
Kérlek, segíts, hogy másképp láthassam azokat, akikkel találkozom. Mindennap emlékeztess rá, hogy mások hibáinak felsorolása helyett figyeljek inkább arra, amit nagyra értékelek bennük. 
Tudom, hogy minden döntésemmel a csoda és a neheztelés között választok, és én ma a csodákat választom. Köszönöm, hogy utat mutatsz ebben. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése