2022. június 5., vasárnap

Csodákat vonzó mágnessé válhatsz te is


Ahhoz, hogy az életedet egyre nagyobb mértékben kitöltsék a csodák, mindössze arra van szükség, hogy elfogadd őket. Ez az elfogadás pedig annak a felismerését jelenti, hogy a csodák 
  • természetesen történnek, 
  • mindenkinek járnak, 
  • nem kell hozzá valamilyennek lenni vagy valamilyen módon cselekedni. 
A csodák a szeretet jelenlétében áramlanak szabadon. Ezért ha úgy tapasztalod, hogy téged mostanában elkerülnek, akkor önkéntelenül akadályozod ezt az áramlást. Ez az akadály csakis a szeretetnélküliség lehet, amit pedig a neheztelés hoz létre. 

Így, ha szeretnéd, hogy csodákat vonzó mágnessé válj, akkor nyisd meg magad a megbocsátás lehetőségének. Ez a megnyílás automatikusan megtörténik, ha reggel, mielőtt indul a napod, megkérdezed magadtól: 

Ma vajon milyen csoda vár rám? 

Ezzel a gondolattal, és a nyomában kialakuló, örömteli várakozással készíted fel magadat arra, hogy a csodák természetes áramlása elől minden akadály elháruljon.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki ma végre megnyitja a szívét a csodáknak. 
Segíts felismernem, hogy a csodák mindig is megillettek engem, így valójában semmit sem kell tennem annak érdekében, hogy megsokszorozódjanak az életemben. Hadd tapasztaljam meg, hogy csodákat vonzó mágnessé válok, amint elengedem minden neheztelésemet. 
Kérlek, világítsd be fényeddel azokat a helyzeteket, ahol még mindig sérelmeket őrzök. Én pedig vállalom, hogy e helyzeteket átadom Neked helyreigazításra, és engedem, hogy a Te szeretetedre hangolódva a megbocsátás megszülessen bennem.   
Segíts megértenem azt is, hogy a csodák bőségesen és folyamatosan áradnak – nem csak rám, hanem mindenki másra is. Így nem kell attól tartanom, hogy a hozzám érkező csodák bármit is elvennének másoktól. Sőt, amit én megkapok, az mindenkihez eljut, hiszen a Te szereteted egységében ringatózunk mindannyian. Hálás vagyok, hogy ma is emlékeztetsz erre. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

4 megjegyzés:

  1. Gyönyörű gondolatok!! Köszönöm! Mostanság erre van épp szükségem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Era, szívesen. Hozzon sok örömet az életedbe! :)

      Törlés
  2. Köszönöm, felemelő volt olvasni! :) Fanny

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Fanny, örülök, hogy ilyen hatással volt rád! :)

      Törlés