2022. május 7., szombat

A mai az új kezdet napja

Amíg valamilyen módon kapcsolatba nem kerülsz a megbocsátás gyakorlatával, nem tapasztalhatod meg a benne rejlő erőt. 

Amíg nem kezded el tudatosan felderíteni az életedben mindazt, ami megbocsátásra vár, addig ez a szó egy távoli fogalom marad. És amíg távoli fogalom, addig talán attól tartasz, hogy a megbocsátásod hatására mások majd újabb „bűnöket” követnek el, és neked is egyre több bajod esik. Ám ez épp fordítva van. 

Minél tisztább a saját elméd, minél kevesebb bűntudatot és haragot őrzöl benne, annál könnyebb megnyitnod magad annak a világnak, amelyben szeretet, béke és öröm uralkodik. Ahogy a megbocsátással kitakarítod az elmédből a saját támadó gondolataidat, úgy lesz a világ is egyre békésebb, és úgy lesznek a többiek is egyre derűsebbek. 

Legyen a mai az a nap, amikor elköteleződsz a teljes megbocsátás, és ezzel egy új, ragyogó élet, és egy szeretettel és örömmel teli világ mellett.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki végre megértette, miért olyan fontos a megbocsátás. 
Kérlek, mutass meg nekem a múltamból minden olyan helyzetet, ahol még megbocsátásra van szükség. Segíts elengednem minden sértettséget, haragot és neheztelést, hogy megkönnyebbülve és derűsen folytathassam az utamat. 
Hadd lebbenjen fel szemem elő a sötét fátyol, és hadd lássam meg szereteted áradó fényét. Segíts megértenem, hogy a megbocsátás vezet el a jelen pillanatba, az egyetlen időbe, amely valóban létezik. Hadd éljem át, hogy a jelen pillanat az, ahol Veled is találkozom. 
Tisztítsd meg a látásomat, hogy ezentúl úgy tekinthessek mindenre és mindenkire, mintha még sohasem láttam volna. 
Nyugtass meg, hogy minden a legjobb időben történik, ezért nem kell sem kapkodnom, sem sietnem. Csendben, nyugodtan várakozom. 
Hadd ismerjem fel, hogy a mai nap egy új kezdet, mert látásomat már nem homályosítja el a múlt sötétje. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése