2022. április 24., vasárnap

Nyilvánítsd ki, hogy mit akarsz

A legtöbben úgy nőttünk fel, hogy kinevelték belőlünk az „akarom” szó használatát. Arra tanítottak, hogy ez túlságosan erőszakos és önző, ezért használjuk inkább a „szeretném” szót. Ám ezzel meg is fosztjuk magunkat a szándékunk erejétől. 

Érezd most meg, hogy milyen nagy különbség van a két szó energiája között. Az „akarom” erős, határozott, bátor, a „szeretném” bizonytalan, félénk, visszahúzódó. Pedig az akaratodat Istentől kaptad, ezért a szabadságát soha, semmi nem korlátozhatja. A saját életeddel kapcsolatban használd hát bátran az akarom szót, és határozottan nyilvánítsd ki, hogy mikor, mit akarsz. 

Ugyanakkor semmiképpen se keverd ezt össze a mások irányítására vonatkozó késztetéssel. Vagyis engedj el minden olyan gondolatot, amely így kezdődik: „Azt akarom, hogy te …”. Használd az akaratodat, de csakis arra, hogy a saját gondolataidon, tetteiden és megtapasztalásaidon változtass.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki könnyedén összehangolja Veled az akaratát, és bátran kinyilvánítja a szándékait. 
Segíts felfognom, hogy az akarat, amelyen Veled osztozom, magában hordozza a teremtés minden erejét. Kérlek, egészítsd ki erőddel a szándékaimat, hadd legyen Veled közös akaratom a szeretet, a béke és az öröm növelésének eszköze. 
Azt akarom, hogy magától értetődő legyen elengednem a nehezteléshez való ragaszkodásomat, és természetes legyen, hogy a megbocsátást választom. Azt akarom, hogy távozzon a sötétség és növekedjen a fény. Azt akarom, hogy szűnjön meg minden bánat és szenvedés, és lépjen a helyére a könnyedség és az öröm. 
Kérlek, állj ma mellém, szeretett Istenem, és a lehető leggyakrabban emlékeztess rá, hogy használjam akaratom erejét. Segíts, hogy boldogságot teremtsek a saját életemben, és mindenki máséban is, akivel csak találkozom. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Szabadulás az észrevétlen csapdából >>>



8 megjegyzés: