2022. április 10., vasárnap

Hol keress, hogy találj is?

Légy őszinte magadhoz, és ismerd fel, hogy ez a gondolat a te elmédben is folyamatosan jelen van: 

Ha valaki másképp szólt vagy cselekedett volna, ha másképp alakultak volna a körülmények, vagy máshogy történt volna, ami történt, akkor nem kellene azt éreznem, amit érzek. Nem lenne bennem aggodalom, harag vagy szomorúság, hanem megnyugodnék.

Biztosan van az életednek legalább egy olyan területe, amelyen ez a gondolatmenet uralkodik, és amely megnehezíti, hogy jól érezd magad a bőrödben. 

Ez a gondolatmenet tart a folyamatos neheztelés állapotában, mert mindig 

  • egy másik ember viselkedésén vagy 
  • egy adott helyzeten bosszankodsz. 
Ez pedig nem más, mint az ego ravasz terve arra, hogy soha ne juss el a boldog megelégedettség állapotába, hanem mindig csak keresd azt. 

Ennek a helyzetnek az egyetlen megoldása az, ha ezentúl nem az ego, hanem Isten tervét követed.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, akinek van füle a hallásra, és könnyedén befogadja a Tőled érkező útmutatást. 
Segíts ellenállnom a kísértésnek, hogy újra neheztelni kezdjek magamra, vagy valaki másra, vagy valamilyen körülményre. Hadd ismerjem fel, hogy amikor valaki más vagy egy külső körülmény megváltozásától várom, hogy megnyugodjak, akkor nem a Te útmutatásodat, hanem az ego tervét követem. Már tudom, hogy ez nem vezet eredményre, mert így mindig keresek valamit, de sohasem találom meg azt. 
Ma szeretnék teljesen rád hagyatkozni. Szeretném a Tőled érkező inspirációt követni abban, hogy mit tegyek, hová menjek, mit mondjak és kinek. 
Kérlek, szólj ma hozzám. És kérlek, segíts nyitva tartanom az elmémet, hogy tisztán halljalak. 
Hadd legyen a mai az a nap, amikor teljes szívemmel úgy döntök, hogy saját boldogságom érdekében ezentúl mindig rád hallgatok. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése