2022. július 3., vasárnap

A nyugodt hátradőlés pillanata


Ha őszintén szemügyre vesszük az életünket, akkor be kell lássuk, hogy az nem más, mint megoldandó problémák sorozata. 

Úgy tűnik, sohasem jön el az a pillanat, amikor nyugodtan hátradőlhetünk, és azt mondhatjuk, hogy minden rendben van. Amikor ez az állapot kézzelfogható közelségbe kerülne, mindig jön egy újabb megoldandó feladat. És a saját életünk nem is elég – a világban is rengeteg a probléma, és időnként elfog a kétségbeesés, ha arra gondolunk, mennyi még a teendő. 

Mindaddig, amíg ezzel a sok, kisebb és nagyobb problémával vagyunk elfoglalva, eltakarjuk magunk elől az egyetlen, és egyben valódi problémát: azt a gondolatot, hogy 
  • elszakadtunk Istentől, 
  • kiestünk a teljességből, 
  • megjelent a hiány, és 
  • folyamatosan meg kell küzdenünk azért, hogy az így keletkező réseket betömködjük, és nagy nehezen megszerezzük mindazt, amire vágyunk. 
Ám ez a probléma már megoldódott, hiszen az elszakadás nem történt meg. Ebből a gondolatból meríts ma erőt!
Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki képes teljesen új módon tekinteni azokra a helyzetekre, amelyek problémákat hoznak.

Segíts felismernem, hogy mi a valódi probléma, hogy ezzel megszülethessen a megoldás.

Hadd legyek tudatában annak, hogy a valódi probléma mindig ugyanaz: azt hiszem, hogy elszakadtam Tőled, így már nem vagyok a teljesség része, ezért lehetséges, hogy hiányt tapasztaljak meg.

Kérlek, töltsd ki az elmémet annak a bizonyosságával, hogy az elszakadás nem történt meg, ezért valójában a hiány sem létezik. Veled összekapcsolódva minden van.

Mindig a rendelkezésemre áll az összes szeretet, béke és öröm, amelyre vágyom, és amelyekről most azt hiszem, hogy csak kívülről érkező dolgok megszerzésével tehetek rájuk szert.

Kérlek, hozz megnyugvást a szívembe, és emlékeztess rá, hogy minden problémámra az a megoldás, ha felismerem, hogy a valóságban nem léteznek. Köszönöm. Áldás.

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése