2022. augusztus 28., vasárnap

A szenvedés vége és a csodák kezdete


Egész életünkben azt tanultuk, és azt szoktuk meg, hogy minden figyelmünkkel a külvilágra fókuszáljunk. Onnan várjuk 
  • az információkat, 
  • az útmutatást és 
  • a válaszokat a kérdéseinkre. 
Ez a kifelé fordított figyelem határozza meg azt is, hogy miképpen viszonyulunk a többi emberhez. Ha valaki nem úgy reagál, ahogy elvárjuk tőle, akkor megharagszunk, és a sérelmet hosszan őrizgetjük, azt remélve, hogy az illető majd észreveszi magát és megváltozik. 

Bármennyire is ismerős ez a hozzáállás, valójában nem változást hoz, hanem egyre fokozódó szenvedést. A valódi változás csak akkor következik be, ha 
  • a figyelmünket befelé fordítjuk, 
  • az ott lakozó szeretethez kapcsolódunk, és aztán 
  • ezzel az új látásmóddal tekintünk a világra. 
Minél többször és minél hosszabb ideig vagyunk képesek erre, annál több csodás átalakulást fogunk megtapasztalni. 
Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki egyre többször képes új döntést hozni, és a sérelmek helyett a csodákra figyelni.   
Segíts szélnek eresztenem a neheztelést, hogy új életet kezdhessek. Mostantól a szeretetre akarok fókuszálni. A szeretetet, a szépséget és az együvé tartozást akarom észrevenni mindenütt, amerre járok. Tudom, hogy csakis ez hozhat változást a világba, amit látok. 
Adj erőt, hogy megálljt tudjak parancsolni az egónak, aki folyton csak a sérelmeket sorolja. Most már tudom, hogy nem erre van szükségem. 
Tudom, hogy a fény szikrája ott rejlik mindannyiunkban és én annak a katalizátora akarok lenni, hogy ez a szikra egyre csak növekedjen – bennem és mindenki másban is. 
Többé nem akarok hatalmat adni a külső eseményeknek, hanem a Tőled kapott szeretet ragyogását akarom kiterjeszteni mindenre és mindenkire, amivel és akivel csak találkozom. Kérlek, ma is mutass utat ebben. Köszönöm. Áldás.

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése