2021. július 18., vasárnap

Nem értem. Végre.

Az egómnak rendkívüli módon tetszett az az időszak, amikor azt gondoltam, mindent tudok, és mindent értek. Sőt, úgy véltem, nálam, és csak nálam van mindennek a tudása. Ha valakinek kérdése van, csak forduljon hozzám bizalommal, én biztosan tudom a választ. Mindent meg tudok oldani, mindent el tudok rendezni, és mindent meg tudok válaszolni. 

Így aztán messze kerültem minden olyan helyzetet, amelyben esetleg ennek az ellenkezője derülhetett volna ki. Féltem az olyan szituációktól, amelyben úgy tűnhet, 
  • nem vagyok eléggé felkészült, vagy 
  • nem tudok megfelelni a magam, vagy mások által támasztott elvárásoknak. 

Soha nem gondoltam volna, mekkora megkönnyebbülést okozhat egyszerűen azt mondani: 

Ezt nem értem. 

Ma már megtapasztaltam, hogy nem kell sem értenem, sem tudnom. Az erőm nem abból fakad, hogy én akarok mindent tudni, hanem abból, hogy ezt a feladatot átadom annak, akit illet; annak, aki tényleg mindent ért és tud: Istennek. Életem minden egyes pillanatának sokrétűségét az egóm szintjéről képtelen vagyok felfogni. Ezért sokkal egyszerűbb az isteni gondviselésre hagyatkozva meghozni minden egyes döntést.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Engedd megtapasztalnom a könnyedséget, amely abból fakad, hogy nem akarok mindent megérteni. 

Segíts elengednem a vágyamat, hogy mindent én akarjak tudni, és mindent én akarjak megoldani.  
Hadd ismerjem fel nagyságodat, amely lehetővé teszi, hogy átadjam neked az irányítást. Tudom, ez a módja annak, hogy kibontakozzon előttem az a csodálatos, gondtalan, és bőséges élet, amelyet te szántál nekem. 
Mutasd meg nekem mindazt, amit meg akarsz mutatni. 
Nyisd meg a szívem, és tisztítsd meg a látásom: hadd éljem át a csodákat, amelyekhez általad juthatok. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta


Töltsd le a 365 leckét és egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése