2023. július 30., vasárnap

Így tehetsz szert valódi és tartós önbizalomra


Az önismereti utam egyik fontos állomása volt, amikor beismertem, hogy bizony sok bennem a félelem. Addig azt hittem, hogy ha elég határozott vagyok, ha elég gyorsan és hatékonyan cselekszem, ha mindent jó előre megtervezek, akkor nincs mitől félnem. 

A felismerést pont az jelentette, hogy rájöttem: ezeket mind azért teszem, mert félek. Attól tartok, hogy ezek nélkül olyan váratlan dolgok történnek, amelyekre nem vagyok felkészülve, és amelyek ártalmamra vannak. 

Csak e felismerés után következhetett a második lépés: annak a megértése, hogy egyáltalán nincs mitől félnem, ha Istenre bízom magam. Nyugodtan átengedhetem neki az irányítást az életem összes területén, minden kicsinek és nagynak tűnő, megoldani való helyzetben, mert az ő ereje és mindentudása mindig a rendelkezésemre áll. Egyedül erre kell emlékeztetnem magam ahhoz, hogy teljes békében és örömben teljenek a napjaim.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki mostantól minden helyzetben, teljes szívével Rád bízza magát. Kérlek, emlékeztess erre, valahányszor nyugtalanító gondolataim zaklatni kezdenek. 
Mostantól Benned akarok bízni, abban az erőben, amely Tőled érkezik, és amelyről tudom, hogy mindig a rendelkezésemre áll. 
Akkor leszek igazán magabiztos és erős, ha Rád támaszkodom. Hiszen így élhetek azzal az erővel, amelyet a kezdetektől nekem szántál, és amelytől teljesen feleslegesen fosztottam meg magam. 
Most, miközben imámmal Hozzád kapcsolódom, érzem, amint fokozatosan megérkezem abba az állapotba, ahol tökéletes béke uralkodik. Érzem, hogy Veled együtt minden lehetséges. 
Hálás vagyok, hogy bízol bennem, és hogy végre én is bízom Benned. 
Érzem, hogy eltölt a Belőled áradó, szeretetteljes erő, amely felemel, megnyugtat, és mindentől megvéd. Boldog vagyok, hogy ezt ma is, és minden nap átélhetem. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!



2 megjegyzés: