2021. június 6., vasárnap

Így lehetsz te is egyre boldogabb

Sokáig ellenérzést keltett bennem az a megfogalmazás A csodák tanításában, hogy Isten Fia vagyok. Miért nem Isten Leánya? Vagy Isten Gyermeke? 

Aztán ahogy egyre többet használtam ezt a kifejezést, úgy foszlott semmivé az ellenállásom, mert ráébredtem, hogy e különbségtételnek semmi jelentősége nincs. Ezek csak olyan szavak, amelyek itt, az illúziók világában talán különböző dolgokat jelölnek, de a valóságban mind ugyanazt jelentik: 

folyamatosan áldásként hullik rám mindaz, amit Isten nekem szánt. 

Hiszen az övé vagyok, az elsőszülöttje, és egyben az egyetlen gyermeke (mind azok vagyunk), akit teljes szívével szeret, akit mindenben támogat, aki pont olyan, mint ő, és aki jogosult az összes csodára, és a legnagyobb boldogságra. 

Talán ahhoz hasonlatos ez, mintha az derülne ki, hogy egy jó hírű és gazdag királyi családból származom, rendkívüli örökséggel – mindezt persze milliószorosan és örökkévalóan megtapasztalva.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki boldogan elfogadja mindazt, ami Tőled érkezik. 
Kérlek, segíts elfogadnom, hogy a Te gyermekedként örökkévalóan áldott vagyok. Hadd értsem meg végre, hogy mindig is érdemes voltam a szeretetedre. Ez ma is így van, és holnap is így lesz. Soha nem estem ki a kegyeidből, hiszen ez nem is lehetséges. 
Segíts kapcsolatba kerülnöm az egyre fokozódó örömmel, a boldogsággal, az elégedettséggel és a derűs nyugalommal, amelyre pusztán a létezésemnél fogva jogosult vagyok. 
Mutasd meg, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy többé ne taszítsam el magamtól az ajándékaidat. Ezentúl szeretném tárt karokkal fogadni, és az életem részévé tenni őket. 
Hadd tapasztaljam meg azt a magától értetődő könnyedséget, amely abból fakad, hogy átadom magam Neked. Mostantól Rád hagyatkozom, és örömmel követlek. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

❋ ❋ 

Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.


❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése