2021. május 3., hétfő

Légy áldás mások életében

Vajon mit tehetnék azért, hogy a világ jobb hely legyen? Mit tehetnék azért, hogy múljon a szenvedés és növekedjen az öröm? Mit tehetnék azért, hogy tényleg megszűnjenek a háborúk, vége legyen a nélkülözésnek, és mindannyian békében és bőségben éljünk? 

Ezek olyan kérdések, amelyek talán már benned is felmerültek, és amelyekről gyakran beszélgetünk az online műhelyekben és a személyesen találkozó csoportokban. A jó hír az, hogy A csodák tanításából egyértelműen kiderül a válasz. 

A feladatunk olyan, mintha két lépcsőből állna, de természetesen ez nem így van. Sőt, időben sem válik külön: az lenne a jó, ha ez a hozzáállás folyamatosan, minden pillanatban áthatná a napjainkat. 

Szóval a feladatunk első lépcsője az, hogy 

összekapcsolódjunk a mindannyiunkban ott lakozó szentséggel, 

azaz a szeretettel átitatott, örökké létező, isteni résszel. A második lépcső pedig az, hogy 

➽ ebből az összekapcsolódott állapotból szemléljük a világot, 

azaz szeretetünkkel megáldjunk mindent és mindenkit, amivel és akivel találkozunk.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki könnyedén és folyamatosan kapcsolatban áll veled. 
Segíts megtapasztalnom a mindennel és mindenkivel fennálló, szent egységet. 
Hadd ismerjem fel, hogy a Te teremtésed részeként mindannyian tökéletesek vagyunk már most, ezért nem kell semmit és senkit megjavítanom. Csak a látásmódomon kell változtatnom. 
Kérlek, nyisd meg belső látásomat, hadd tekintsek a világra azzal a szeretettel, ahogy Te is teszed. Hadd vigyek áldást mindenhova, ahol csak megfordulok. Hadd érkezzen meg általam a tudás mindenkihez arról, hogy áldottak, szeretni valók és szeretettel teljesek vagyunk mindannyian. 
Kérlek vezesd a lépteimet, és vigyél el mindenhova, ahol az áldásodra a legnagyobb szükség van. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 


Ha örömmel felszámolnád a szeretet áramlása előtti, belső akadályaidat, hogy valóban áldást hozhass mindenkire, akivel találkozol, akkor légy résztvevője a Meghitt közelségben - A feltétlen szeretethez vezető út online műhelynek! Részletek itt: 


❋ ❋ 

Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.


❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése