2021. április 25., vasárnap

Ezért van szükséged a valódi látásra

Hédivel is ugyanúgy beszélgettem, mint bárki mással. Aznap találkoztunk először, így arról mesélt nekem, hogy az életében melyik az a terület, ahol elakadást észlel, és ahol úgy érzi, hogy a velem való konzultáció segíteni tudna. 

Körülbelül harminc perce beszélgettünk, amikor megéreztem. Megéreztem a zsigereimben, hogy Hédi mennyire szép. Hirtelen nem azt láttam, amit a szemem mutatott nekem, hanem valahogy mélyebbre hatoltam, és egy másik, belső látással megéreztem az ő valódi lényét. 

Megéreztem, és csak gyönyörködtem ebben az áradó szépségben, amiről azt is tudom, hogy mindannyiunké. Mind ilyenek vagyunk. De akkor éltem át először, hogy ez a tudás tapasztalatként és bizonyosságként is megjelent. Azóta tudom, hogy képes vagyok (és mindenki más is képes) arra, hogy ezt a valódi, a testtől teljesen független szépséget mindenben és mindenkiben megpillantsam. 

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki nem csak a test szemeit használja látásra, hanem egyre inkább a tőled kapott, valódi látásra hagyatkozik. 
Arra vágyom, hogy a Hozzád való kapcsolódásból fakadó, tiszta látásmód egyre inkább természetessé váljon. Szeretnélek Téged meglátni mindenkiben: szeretnék a mindenkiben ott lévő gyönyörű, ártatlan, jó és bölcs szentséghez kapcsolódni. Kérlek, segíts levetkőznöm, ami visszatarthat ettől. 
Hadd bizonyosodjak meg róla, hogy ez olyasmi, amiben mind egyenlők vagyunk: a Te örömöt, békét és szeretetet sugárzó energiád ott ragyog mindannyiunkban. Mostantól csak erre akarok figyelni. Így akarok viszonyulni mindenhez és mindenkihez. 
Az összes elém kerülő tárgyban és az összes élőlényben, akivel találkozom, észre akarom venni a Te szíved lángját. Tudom, hogy ezzel már meg is tettem az első lépést, mert a szándékom és a hajlandóságom elegendő. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 


Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.


❋ ❋ 

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése