2021. április 3., szombat

Szeresd magad egészségesre! - online műhely

Szeresd magad egészségesre!
öthetes online műhely

A csodák tanításának a testi, lelki és szellemi egészségről szóló részleteivel

Indulás: április 16. 

Ha a teljes élet egyik legfontosabb tényezője számodra is az egészség, akkor itt az ideje, hogy:

egészségesre szeresd magad!

2021. április 16 – május 21. 


Örömmel meggyógyítanád magad, de nem tudod, hogyan fogj hozzá?
Szívesen tennél valamit azért, hogy a szeretteid is egészségesebbé váljanak, de fogalmad sincs hogyan lehetnél gyógyító hatással valaki másra?  
Szeretnéd a spirituális tanulmányaidat a tested egészségével is összehangolni, de még nem jöttél rá a nyitjára? 


Tarts velem ebben az öthetes online műhelyben, ahol 
megmutatom, hogy

A csodák tanításának mi az álláspontja az egészséggel és a betegséggel kapcsolatban, 
mivel betegítetted eddig meg magad, és hogyan hagyhatod ezt abba, 
mi az az egyetlen (egyszerű, ám nehéznek tűnő) dolog, amit tenned kell annak érdekében, hogy egészséges légy, 
hogyan tehetsz egészségessé másokat is, 
milyen napi gyakorlattal tehetsz azért, hogy a tested mindig kiváló eszközöd legyen abban, ahogy az életedet élni akarod. 



Hogyan történik mindez?

A csodák tanításának elméleti alapozására építve napi és heti gyakorlatokat végzünk majd. A gyakorlati alkalmazás az egyetlen módja annak, hogy az életünkre valóban változást gyakoroljunk. 

Az a tapasztalatom, hogy valamiről elmélkedni vagy beszélgetni ritkán elegendő: muszáj az elméletet a hétköznapi életünkre lefordítanunk, mert csak ez hozza meg azt az átalakulást, amire vágyunk.    

A Szeresd magad egészségesre! online műhely ezekre a lépésekre épül:

1. Olvasnivaló

Minden napra egy – összesen 28 -, válogatott idézetet kapsz A csodák tanításából. Ezek mindegyike arról szól, hogy mivel betegítjük meg magunkat, és hogyan válhatunk végérvényesen egészségessé. 

Az idézetekhez kérdéseket is írok neked, amelyek a tanításban való elmélyülésedet segítik. Amíg a válaszokon töprengsz, és talán újra és újra elolvasol néhány mondatot, a szöveg pozitív energiája észrevétlenül hatni kezd rád.

2. Meditáció

Ebben a meditációban a légzésedre figyelsz majd, és amikor ez már jól megy, akkor egy egyszerű vizualizációval elkezded megszeretni és meggyógyítani a tested. 

Ennek a meditációnak az a különlegessége, hogy nem én vezetem, hanem te magad. Így megtapasztalhatod, hogy valójában semmi másra nincs szükséged a gyógyuláshoz, csak a saját, fókuszált figyelmedre. 

3. Megerősítések

U.S Andersen: Three Magic Words (Három mágikus szó) c. könyvéből egy, az egészséget erősítő részletet lesz lehetőséged felolvasni (kihirdetni) magadnak minden nap. (A könyvet Wayne Dyer ajánlotta Beteljesült kívánságok című, saját könyvében, így találtam rá. Magyarul tudtommal nem kapható, így ezt a részt az angol eredetiből fordítottam neked. Rendkívül erőteljes hatása van.)

4. Írás

Minden napra kérdéseket kapsz, amelyekkel kapcsolatban kifejezetten fontos, hogy írásban (lehetőleg kézzel írva) válaszold meg őket. A kérdésekre adott válaszaid mélyre nyúlnak, és megmutatják neked azokat a mintákat, amelyekkel eddig akadályoztad magad abban, hogy tökéletesen egészséges légy. Az is ki fog derülni számodra, hogy hogyan írhatod felül ezeket a mintákat olyan újakkal, amelyek az egészségedet támogatják. 

5. Tudatosítás

Lehetőséged lesz arra, hogy egy alapos leltárt készíts a tested egészségével kapcsolatban. Felmérheted, hogy mi az, amiről úgy érzed, hogy nem működik tökéletesen, és megfogalmazhatod, hogy mi lenne számodra az ideális állapot. Ez az alapja annak, hogy a vágyott változás irányába elindulj. 


Mindezek hatására
  • pontosan tudni fogod, hogyan lehetsz mindig egészséges, 
  • elmélyül az önmagadba és az isteni gondviselésbe vetett hited, 
  • más szemmel tekintesz a világra és a többi emberre,
  • nyugodtabbá és magabiztosabbá válsz,  
  • elindulsz a testi, lelki és szellemi gyógyulás útján.

Közben pedig végig olyan emberek virtuális társaságában leszel, akikkel 
  • egy nyelvet beszélsz, 
  • hasonló az értékrended és az érdeklődésed, 
  • lehet együtt nevetni, 
  • könnyű mély dolgokat is megosztani, 
  • biztonságban érzed magad, 
  • kölcsönösen támogatjuk és bátorítjuk egymást. 

Az a célunk tehát, hogy az öt hét alatt valóban megtörténjen bennünk az a változás, amely ahhoz szükséges, hogy az egészségünket könnyedén megteremtsük és fenntartsuk. 



Kinek ajánlom ezt az online műhelyt?


Azoknak, aki szeretnék az egészségüket életük végéig megőrizni

Ebből a folyamatból kiderül, hogy valójában ehhez minden lehetőség adott számunkra. Az, hogy egészségesek vagyunk vagy betegek, nem a külső körülményektől, és még csak nem is a testünk biológiai életkorától függ, hanem egészen mástól. 

Gyógyulásra vágyóknak

Talán gyakran vagy beteg, vagy már egy ideje a markában tart valamilyen kórság. Ha eddig nem találtad a gyógymódot, akkor ez az online műhely megmutatja neked, hogy mi a teendő. 

Másokat gyógyítóknak

Ha a közeledben vannak olyanok, akik betegek, te pedig tehetetlennek érzed magad, és elszomorít a szenvedésük látványa, akkor most végre megnyugodhatsz. Ebben az öt hétben kiderül számodra, hogyan lehetsz mások segítségére azzal, hogy önmagadat gyógyítod. 


A csodák tanításában elmélyülni szeretőknek

A könyv mindhárom részéből kiválogattam azokat a részleteket, amelyek az egészség témakörét járják körül. Így lehetőséged lesz arra, hogy ezeken keresztül újabb felismerésekre tegyél szert. Ha ismered A csodák tanítását, akkor biztosan te is megtapasztaltad már: akárhányszor olvastad már az adott részt, mindig olyan, mintha időközben újraírták volna. 😊

A csodák tanításával ismerkedőknek  

Ebben az online műhelyben arra lesz lehetőséged, hogy átéld, milyen erős a hatása ennek a tanításnak. Hiszen nem a 365 lecke elvégzéséről, sem pedig a Törzsszöveg teljes végigolvasásáról van szó, hanem 28 részletről. És mégis: ez a napi egy bekezdés rendkívüli változásokat fog elindítani mindannyiunkban. 

Introvertáltaknak 

Ha nem akarsz sem hozzászólni, sem kérdezni, itt megteheted. Ha a gyakorlatokat elvégzed minden nap, és elmélyülsz az aktuális szövegrészletben, A csodák tanításának és a folyamatnak az energiája ugyanúgy hat rád, mint a csoport aktívabb résztvevőire.

Az online műhelyeim visszajáró résztvevőinek 

Ennek az online műhelynek az erejét a 7mérföldes léptekkel c. online műhelyhez tudnám hasonlítani. Ennek az oka nem a feldolgozott szövegmennyiség (mert az kevesebb, mint a 7mérföldesben), hanem a hatás, amit kelt. Talán ez az egyik legnehezebben befogadható tanítás: nem vagyunk azonosak a testünkkel. Ez az online műhely pedig minden egyes napon erről szól.  

🔆 
Szeresd magad egészségesre, és mostantól élj teljes életet! 
🔆 
 Sajátítsd el öt hét alatt azt a gondolkodásmódot, amire szükséged van ahhoz, hogy testileg, lelkileg és szellemileg tökéletesen egészségessé válj, és az is maradj.
🔆 
 Így megtapasztalhatod azt az erőt, amely abból fakad, hogy már tudod: az egészség melletti döntés is a te kezedben van.
  🔆   

Neked való ez az online műhely, ha 

szereted az életed dolgait az önismeret és a spiritualitás felől megközelíteni,
szívesen teszel minden nap azért, hogy pontosan úgy élhess, ahogy szeretnél, 
abban a témában, ami éppen a leginkább foglalkoztat, érdekelnek mások tapasztalatai is,
tudod, hogy egy támogató közösség részeként sokkal könnyebb a saját folyamataidat is végigvinni,
az egészség témája most kifejezetten aktuális számodra.


Pontosan mit kapsz, ha a  
Szeresd magad egészségesre!  
online műhely résztvevője leszel?
 
    • 6 rövid, emlékeztető e-mailt, minden héten pénteken. Innen a Facebook csoportba belépve azonnal megnyithatod, elolvashatod és letöltheted az adott hétre vonatkozó tananyagot. Ha a tananyagot szeretnéd kinyomtatni, de nincs otthon nyomtatód, akkor ezt a munkahelyeden vagy a városban jártadban-keltedben megteheted. Szombaton pedig belekezdhetsz a gyakorlatozásba. 
    • 28 válogatott részletet A csodák tanításából. Mindegyik azzal foglalkozik, hogy mivel betegítjük meg magunkat, és hogyan hagyhatjuk ezt abba. Egy részük a Törzsszövegből, más részük a Munkafüzetből vagy a Tanári kézikönyvből származik. 
    • Kérdéseket mindegyik idézethez, amelyek elmélyítik és felerősítik ennek a 28 szövegrészletnek a hatását. Amíg a válaszokon töprengsz, és talán újra és újra elolvasol néhány mondatot, a szöveg pozitív energiája észrevétlenül hatni kezd rád.
    • Letölthető, vagy online hallgatható, speciális zenéket a légzésmeditációhoz. Ezek közül bármelyiket kiválaszthatod arra, hogy a mindennapjaid részévé tedd, és így folyamatosan részesülj a légzés és a vizualizáció tisztító, gyógyító hatásából. 
    • A légzésmeditáció pontos leírását és magyarázatát. Amikor már megtanultad, akkor már tudod, hogy ez egy rendkívül egyszerű módszer. De az elsajításához fontos, hogy megértsd, mi a teendő. 
    • 5 féle írásgyakorlatot, minden hétre másikat. Ezek lesznek a segítségedre abban, hogy a napvilágra hozd, és elengedd azokat a korlátozó hiedelmeket, amelyekkel eddig talán megbetegítetted magad. 
    • Az egészségre vonatkozó megerősítések magyarra fordított változatát U. S. Andersen: Three Magic Words (Három mágikus szó) c. könyvéből. Valóban varázslatos hatása lesz annak, amikor ezeket minden nap felolvasod magadnak.
    • Közösséget. Amint résztvevőjévé váltál a Szeresd magad egészségesre! online műhelynek, a hozzá kapcsolódó, zárt Facebook csoportnak is tagja leszel. Itt csak azok vannak, akik a résztvevői a tanfolyamnak, és a bejegyzéseinket csak mi látjuk. Ide minden nap felkerülnek A csodák tanítása részletei, és itt zajlanak majd a beszélgetéseink is. Ezen kívül innen tudod minden héten letölteni (vagy megnyitni és online olvasni) a műhely anyagait.
    • Örökös és korlátlan hozzáférést a teljes tanfolyami anyaghoz,  mivel minden letölthető. A javaslatom az, hogy ne az emlékeztető e-maileket mentsd el, hanem nyiss egy mappát a számítógépeden (vagy a telefonodon, a tableteden) és oda tölts le mindent, amint az emlékeztető megérkezik. Ha nem akarod vagy nem tudod letölteni, úgy is jó: minden anyag mindig elérhető a Facebook csoportban, így, ha valamit nem találsz a gépeden, itt gyorsan meglesz.
    • Kérdezési lehetőséget. Ez a Facebook csoport egyik legnagyobb előnye. Bármilyen kérdésed van, itt felteheted. Én is válaszolok rá, és a többiek is, akik együtt haladnak veled. 
    • Rugalmasságot a haladásban. A legjobb az, ha öt héten át folyamatosan foglalkozol a soron következő anyagrésszel. Ám, ha mégis kimaradna egy nap, bármikor folytathatod, amikor neked megfelelő. 
    • Kényelmes elmélyülést, a saját ritmusodban. Mindennel annyi időt töltesz, amennyit kedved van. Ha a légzésmeditációt egy nap többször is el szeretnéd végezni, megteheted, hiszen az azt segítő zene a tiéd. Ha az egyik nap anyagával két napot szeretnél foglalkozni, mert úgy esik jól, megteheted, hiszen bármikor hozzáférsz, újra és újra. Ha a megerősítéseket napjában többször is el akarod olvasni, megteheted, hiszen az interneten és az eszközeiden keresztül mindig a kezed ügyében lesz.
    • Szelíd, szeretetteljes támogatást. Mostanra örömmel tapasztalom, hogy az online műhelyeim résztvevői igazán különleges emberek: ítéletek nélkül, szeretettel, együttérzéssel és bátorítással fordulnak egymás felé. Így biztos lehetsz benne, hogy bármit is osztasz meg velünk, itt biztonságban vagy.
    Az online műhely végére azt fogod érezni, hogy végre minden a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy mostantól egészségesen tartsd az elméd és a tested. 

    Elmélyültél egy erőteljes spirituális tanításban, engedted, hogy átalakuljon a gondolkodásod, és új, egészséget hozó meggyőződésekre tettél szert.

    Telve leszel inspirációval, örömmel, erővel és szeretettel. 


    És mit mondanak az eddigi résztvevők?  

    • valódi áttörést hozott ...
    • támogató, bátorító, szeretetteljes volt a csapat ...
    • a saját időbeosztásomban foglalkozhattam vele ...
    • nagyon fontos, hogy a csoportban lehet kérdezni ...
    • számomra ez a legkényelmesebb tanulási forma ...
    • a meditációk gyógyítanak ...
    • rendkívül sokat adott ez a néhány hét ...
    • látom, hogy működik ...
    • végtelen hála és bizonyosság van bennem ...
    • a felszabadultság érzése tölt el ...
    • örülök, hogy a kétségeim ellenére belevágtam ...
    • bármikor behozhattam a lemaradást ...
    • megtapasztaltam, hogy ez a folyamat békés, örömteli életet tesz lehetővé ...

    Olvasd el a részletes visszajelzéseket itt:



      Mennyibe kerül a részvétel? 


      A 35 napos online műhely részvételi díja:   


      Ft 19.900,- 



      Igen, szeretnék részt venni, mit tegyek?  

      Ha szeretnél a Szeresd magad egészségesre! online műhely résztvevője lenni, akkor kattints a sárga JELENTKEZEM! feliratra, és töltsd ki, majd küldd el a megjelenő űrlapot.




      A helyedet a részvételi díj átutalásával tudod biztosítani. 

      Ezért kérlek, a részvételi díjat utald át (vagy a bankban fizesd be) az űrlap elküldése után megjelenő ablakban található névre és számlaszámra. Ezzel válsz ténylegesen a Szeresd magad egészségesre! online műhely résztvevőjévé. 

      Jelentkezésed beérkezte után az átutaláshoz szükséges adatokat e-mailben is elküldöm neked. Ha ezt nem akarod megvárni, hanem az átutalással szeretnéd most azonnal lefoglalni a helyedet, akkor kérlek, jegyezd fel magadnak az ablakban megjelenő adatokat. 

      Ha külföldi számláról szeretnél utalni, akkor a jelentkezési lapon ezt jelöld meg. Ebben az esetben, kérlek, feltétlenül várd meg a visszajelző e-mailemet, mert ebben lesznek benne az információk arról, hogy külföldről való átutalás esetén mi a teendő.  

      Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ez után küldöm el a számlát is. 


      És még néhány fontos részlet:

      Miért épp Szeresd magad egészségesre! a neve?

      A csodák tanításából származó egyik legfontosabb felismerésem az, hogy minden testi és lelki bajunk abból származik, hogy nem becsüljük magunkat eléggé. Ahelyett, hogy elfogadnánk azt a rendkívüli értéket, ami abból származik, hogy olyanok vagyunk, amilyennek Isten megteremtett, az egónkra hallgatva kicsinek és értéktelennek észleljük magunkat. Ha képesek lennénk úgy szeretni magunkat, ahogy Isten szeret minket, megoldódna minden problémánk. A Szeresd magad egészségesre! online műhellyel ebbe az irányba indulunk el.

      Később is lehet csatlakozni? 

      Április 16-án együtt indulunk a résztvevőkkel, így ez után már nem tudsz csatlakozni. 

      Szükséges hozzá saját Facebook profil? 

      Igen. A Szeresd magad egészségesre! online műhely zárt Facebook csoportjában lesz elérhető az összes tananyag, és itt válaszolok a kérdésekre is. Így lesz alkalmunk arra, hogy egy jókedvű, támogató, szeretetteljes közösséget hozzunk létre akkor is, ha személyesen nem tudunk találkozni. És még az is lehet, hogy pont a Facebook csoporton keresztül jönnek létre új ismeretségek és barátságok. Épp ezért a csoportba csak a saját nevedre szóló, személyes profillal lehet jelentkezni.

      Szükségem lesz füzetre? Fogunk írni?  

      Igen. A csodák tanítása szövegrészletekkel kapcsolatban arra foglak kérni, hogy írd le a gondolataidat, és válaszold meg a kérdéseket. Lesz egy kifejezetten írásra épülő gyógyító módszer is. Ezen kívül érdemes jegyzetelned mindent, ami ez idő alatt történik veled, mert valószínűleg sok felismerésed lesz. Így, ha gondolod, szerezz be egy szép füzetet, amely ennek a csodálatos időszaknak a krónikája lesz. De ez lehet valamelyik eszközödön egy elektronikus napló is, ha az neked jobban "kézre áll".

      Még semmit sem tudok A csodák tanításáról, akkor is jöhetek? 

      Igen. Mindent úgy állítottam össze, hogy azoknak is könnyen követhető legyen, akiknek ez az első találkozásuk A csodák tanításával. A Facebook csoportban pedig minden felmerülő kérdésedre válaszolok.

      Mi a teendő, ha nem tudom értelmezni a szöveget? 

      Sokunknak az volt az első élménye A csodák tanításával kapcsolatban, hogy semmit sem értettünk belőle. Így, ha valamit nem értesz, az egyáltalán nem jelent problémát. Ahogy haladsz az anyaggal, úgy lesz minden egyre érthetőbb. A Facebook csoportban pedig minden felmerülő kérdésedre válaszolok. 

      Szükséges-e a teljes A csodák tanítása könyv ahhoz, hogy elvégezzem a tanfolyamot? 

      A Szeresd magad egészségesre! online műhelyhez nem szükséges, hogy birtokodban legyen A csodák tanítása könyv. Idővel valószínűleg azt fogod érezni, hogy szeretnél még ennél is jobban elmélyülni a tanításban, így elegendő lesz akkor megvásárolnod. Az Édesvíz Kiadó webáruházában és a könyvesboltokban is kapható.

      Már régóta foglalkozom A csodák tanításával, így is tud nekem újat adni a tanfolyam? 

      Igen. Ez már a sokadik online műhelyem, ami erre a módszertanra épül, és az a tapasztalatom, hogy új és rendkívüli erővel hatnak azok a részletek, amikkel az adott napon foglalkozunk. Talán pont azért, mert ezt a rövid részletet alkalmunk nyílik egész nap olvasgatni és magunkban forgatni. Így új rétegek mutatkoznak meg előttünk, akkor is, ha egyébként már régóta csodautasok vagyunk.  

      Még sohasem meditáltam, így is tudom majd használni az anyagot? 

      Igen. Csak annyi lesz a teendőd, hogy a zenére figyelve, egy bizonyos ritmusban lélegezz. Már ez a légzés is gyógyító, amikor pedig belejöttél, akkor kiegészítjük egy egyszerű vizualizációs gyakorlattal. Ez teszi lehetővé, hogy minden testrészed megkapja tőled azt a szeretetteljes, gyógyító figyelmet, amire olyan régóta vágyik.

      Külföldön élek, akkor is részt vehetek?

      Igen. Tudom, hogy nagy örömet okoz az online műhely azoknak, akik nem Budapesten vagy nem Magyarországon élnek. Hiszen ők azok, akik szinte sohasem tudtak eljönni azokra a találkozókra, amiket meghirdettem. Részben az ő kérésük teljesül most azzal, hogy online műhelyek készítésébe fogtam, amelyek sorában ez már az ötödik. 




      Ha még mindig vannak kérdéseid, akkor írj egy e-mailt ide: kriszta@igazabolszerelem.hu

      Vagy hívj fel nyugodtan itt: +36 20 935 4144. 

      Várlak! 😊

      Sarkadi Kriszta 

      Nincsenek megjegyzések:

      Megjegyzés küldése