2021. május 31., hétfő

A pokol vagy a mennyország a saját választásod

Felszabadító volt a felismerés, hogy a mennyország és a pokol nem rajtam kívül, nem tőlem függetlenül létező dolgok. 

Tehát nem arról van szó, hogy valaki más döntene arról, hogy „halálom után” hová kerülök. Hanem arról van szó, hogy minden egyes pillanatban én magam döntök arról, hogy a mennyországot vagy a poklot tapasztalom meg – itt és most, ebben a testben, ezen a földön. 

A mennyország az, amikor csakis szeretetteljes gondolatok vannak az elmémben, ezért szeretetteljes, békés és örömteli minden, amit átélek. Ha pedig szeretet nélküli, azaz félelemmel teljes gondolatok vannak az elmémben, akkor ijesztő, felzaklató, nyugtalanító, dühítő, elszomorító - pokoli - a világ, amit megtapasztalok. 

Úgy szabadulhatok ki a saját magam teremtette pokolból, ha folyamatosan arra törekszem, hogy saját szentségemhez kapcsolódjak: ahhoz a részemhez, amely sohasem szakadt el az isteni szeretettől, és amelynek bölcsessége, tisztánlátása és teremtő ereje mindig a rendelkezésemre áll.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Kérlek, tégy olyan emberré, aki most már mindig felismeri, amikor a gondolataival egy pokolbéli világot teremt maga körül. 
Kérlek, segíts megszabadulnom a szeretet nélküli, félelem alapú gondolatoktól. 
Hadd legyek állhatatos eszközöd abban, hogy a mennyországot itt, a földön megéljem, és megmutassam másoknak is. 
Szeretetben, örömben és békében akarok élni. Meg akarom tapasztalni a másokkal való egységet, és azt, hogy bármit is adok valaki másnak, azt önmagamnak is adom. Segíts, hogy a nagylelkűség természetessé és magától értetődővé váljon az életemben. 
Arra vágyom, hogy saját szentségemből kiindulva, mindenki másban is meglássam ugyanezt. Hadd ismerjem fel, hogy mindenkivel ugyanabban az egységes, szeretetteljes, örömteli állapotban létezem, amely a te teremtésed, és amely ezért örökkévaló. 
Hadd ismerjem fel, hogy a mennyországot választani a legkönnyebb döntés. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

❋ ❋ 

Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.


❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése