2023. június 3., szombat

Tényleg minden lehetséges?


Micsoda megkönnyebbülés tudni, hogy valójában rendkívüli erő lakozik bennem! Amint képes vagyok teljes egészében felfogni, hogy nem a testemmel, és nem az egómmal, hanem valami sokkal hatalmasabbal vagyok azonos, megérkezik annak a tudása is, hogy minden lehetséges. 

„Lényednél fogva uralmad van minden dolog fölött” – állítja A csodák tanítása a 38. leckében. Vagyis, ha rá tudok hangolódni a valódi lényemre, a szellememre, arra a részemre, amelyben a szentség is lakozik, akkor egyszerűen nem marad semmi, amire ne lennék képes. 

Innentől kezdve minden egyszerűvé és könnyűvé válik. Mindegy, hogy milyen látszólagos nehézséggel szembesülök, elegendő emlékeztetni magam arra, hogy ha engedem, akkor az isteni erő keresztüláramlik rajtam, és megold minden problémát, meggyógyít minden fájdalmat. Ha engedem, akkor minden egyes nappal tovább sokasodnak a csodák az életemben.

Szeretett Istenem kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki most már minden napját Veled összehangolódva tölti. 
Segíts félretennem minden olyan, kételkedést ébresztő gondolatot, amelyet az egóm húz elő folyton, hogy elbizonytalanítson. 
Szeretném megtapasztalni azt a korlátlan hatalmat, amelyet Tőled kaptam, és amely lehetővé teszi, hogy a szeretet is szabadon áramoljon az életemben. 
Kérlek, nyugtass meg, hogy nem kell azokra a téves gondolatokra hallgatnom, amelyek azt állítják, hogy bizonyára visszaélnék ezzel a hatalommal. Erősítsd meg a hitemet abban, hogy a Tőled érkező erőhöz csak akkor van hozzáférésem, ha az elmémet is a Te tiszta, szeretettől ragyogó gondolataid töltik ki. Kérlek, tedd ezt lehetővé számomra. 
Mutasd meg, hogy Veled együtt minden lehetséges. Mutasd meg, hogy Veled együtt a lehető legnagyobb biztonságban vagyok. És mutasd meg, hogyan használjam ezt az erőt arra, hogy egy örömteli, békés világot teremtsek. Köszönöm. Áldás.

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


1 megjegyzés: