2023. június 25., vasárnap

Rendkívüli erőhöz van hozzáférésed


Ha olyan közegben nőttél fel, amelyben nem volt Istenről szó, vagy volt, csak épp a nemlétezését bizonyította mindenki, akkor talán te is abban hiszel, hogy teljes egészében magadra vagy utalva. 

Persze előfordulhat, hogy akadnak segítőid a családod, a barátaid, a munkatársaid és időnként idegenek személyében is, mégis, végső soron rajtad múlik minden, ami igazán fontos. 

Sokáig én is így gondoltam, és kifejezetten hosszú volt a folyamat, amelynek a végére képes voltam elfogadni a gondolatot, hogy ez lehet másként is. 

Ma már tudom, hogy sokkal egyszerűbb és könnyebb minden, ha nem a saját erőmre támaszkodom, hanem engedem, hogy az isteni gondviselés oldja meg helyettem a dolgokat. Ez az erő ugyanis összehasonlíthatatlanul többre képes, mint amire én egyedül valaha is alkalmas lennék.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki bátran folyamodik a belőled áradó erőhöz. 
Kérlek, segíts elengednem a gondolatot, hogy mindent egyedül kell véghezvinnem, és hogy nem számíthatok senkire. Hadd ébredjek rá, hogy a Te erődre támaszkodva minden, de minden lehetséges. 
Hadd ismerjem fel, hogy Veled együtt valóra válthatom még a legmerészebb álmaimat is. 
Kérlek, mutasd meg, mit kell tennem ahhoz, hogy levetkőzzem a fenntartásaimat, és végre teljes mértékben Rád hangolódva járjam az utamat. Szeretnék mostantól a Te erődre támaszkodni, mert tudom, hogy ez az erő mindenható, örökkévaló, határtalan és korlátlan. 
Hogyan is gondolhattam eddig, hogy egyedül többre lennék képes, mint Veled? 
Kérlek, tisztítsd meg az elmémet minden olyan hiedelemtől, ami visszatarthatna attól, hogy Rád hagyatkozzam, és nyitott szívvel fogadjam szeretetteljes ajándékaidat. 
Hadd legyek mostantól bizonyos abban, hogy mindig gondoskodsz rólam, és mindig vigyázol rám. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!



3 megjegyzés: