2023. június 4., vasárnap

Ez az, ami mindenre megoldást hoz


Számtalan forrásból tudtam én is, hogy a meditáció fontos és hasznos. Hiszen megnyugtat, ellazít, csökkenti a stresszt, segít a nyugodt alvásban és fizikailag is egészségesebbé tesz. 

Ám a rendszeres, mindennapi meditáció szokását csak akkor tudtam kialakítani, amikor megértettem, hogy számomra létezik egy mélyebb és fontosabb indok is. Ez pedig az, hogy egyedül a meditáció csendjében vagyok képes arra, hogy megtapasztaljam, ki vagyok valójában. 

E belső csend nélkül csak az egóm zakatolására vagyok tudatos, ő pedig folyamatosan problémákat gyárt és azokra megoldást keres. Újra és újra elhiteti velem, hogy teljes egészében magamra vagyok utalva, és mindent egyedül kell kitalálnom és véghez vinnem. 

A meditáció csendjében viszont megélhetem, hogy valójában sohasem vagyok egyedül, mert saját, isteni részemmel a kapcsolat eltéphetetlen és megváltoztathatatlan. Lényem legmélyén csakis tökéletesség, öröm, béke és biztonság lakozik.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki örömmel tölti az idejét Veled. Mutasd meg, hogyan alakíthatom ki a meditáció, azaz a Veled való kapcsolódás rendszeres szokását. 
Arra vágyom, hogy minden egyes napon megmártózhassak szeretetteljes figyelmedben és oltalmazó támogatásodban. Hallani akarom a hangodat, és követni akarom az útmutatásodat. 
Most már tudom, hogy a Veled való egység sohasem szűnt meg – ez csak egy rossz álom, amiből bármikor felébredhetek. Kérlek, ébressz ma fel gyengéd érintéseddel. 
Segíts elengednem minden aggodalmamat. 
Hadd tudatosuljon bennem, hogy bátran fordulhatok Hozzád minden apró-cseprő, és minden óriásinak és megoldhatatlannak tűnő ügyemmel, mert felém áradó figyelmed folyamatos. 
Hadd tudatosuljon bennem az is, hogy ténylegesen mindenható vagy, így számodra semmi nem lehetetlen. Tőled mindig kérhetek egy csodát, amely azonnal meg is érkezik hozzám. Tudom, hogy velem tartasz, bárhová megyek is. Köszönöm. Áldás.

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

❋ ❋ 

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése