2019. augusztus 4., vasárnap

Ez lesz a fordulat hete

Amikor felismered, hogy VAN másik út, akkor végérvényesen megváltozik az életed. 

Ennek a hétnek az imája ehhez a felismeréshez visz el.

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 

Végül – ha csak bizonytalanul is – mindenki elkezdi felismerni, hogy léteznie kell egy jobb módszernek. És amikor ez a felismerés megalapozottabbá lesz, egyfajta fordulóponttá válik majd. (A csodák tanítása, 2. III. 3:6-7.)  

Azért imádkozom, hogy minden olyan helyzetben, amelyben elakadtál, a lehető leggyorsabban ismerd fel, hogy a megoldás létezik. Hadd tudatosuljon benned, hogy a megoldás már abban a pillanatban megadatott, ahogy a probléma felmerült. Azt kérem, hogy képes légy megnyitni magad egy másfajta nézőpontnak, ahonnan jól látszik, hogy valójában minden helyzet és minden megoldás rendkívül egyszerű. 

Azért imádkozom, hogy mindenféle szégyenkezés és kisebbrendűségi érzés nélkül elfogadd, hogy Isten megoldásai mindig gyorsabbak, egyszerűbbek és hatásosabbak, mint azok, amelyeket te kigondoltál. Engedd, hogy az Ő szeretetteljes javaslatai teret nyerjenek az életedben! Azt kérem, hogy minden egyes nappal egyre több bizonyítékot találj arra, hogy még a legapróbb ügyedet is érdemes már a felmerülés pillanatában átadni az isteni gondviselésnek. 

Azért imádkozom, hogy ezen a héten érkezz el az életedben ahhoz a fordulóponthoz, ahonnan minden másképpen lesz. Azt kérem, hogy engedd meg magadnak a bizonytalanságot, és fogadd el az időszakos, átmeneti állapotot. Bízz benne, hogy Isten akkor is szerető ölelésében tart, amikor éppen nem érzed ezt. 

Azért imádkozom, hogy megbizonyosodj róla: Ő soha nem hagyott el, egyszerűen azért, mert ez nem lehetséges. Azt kérem, hogy nehézségek esetén mindig úgy lásd magad, mint aki éppen rosszat álmodik. Lásd, amint Isten finoman végigsimítja az arcod, és ezt súgja a füledbe: Ébredj fel! Ez csak egy rossz álom! Ébredj fel, és mondd el, miben segíthetek neked! 

Azért imádkozom, hogy érezd a rémálomból való ébredés okozta megkönnyebbülést. Sóhajts egy nagyot, és engedd el a felzaklató emlékeket. Engedd, hogy Isten a saját, örömmel, békével és szeretettel teljes gondolatait ültesse el az elmédben. Hadd legyen ezáltal könnyed és vidám minden egyes napod!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.




Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!



3 megjegyzés: