2019. július 28., vasárnap

Te is csodatévő vagy!

Ennek a hétnek az imája arról szól, hogy milyen módon válhatsz te is csodatévővé.

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 

Mily szeretni való a világ, amelynek célja az, hogy megbocsásson Isten Fiának! Ez a világ mentes a fájdalomtól, tele van áldással és boldogsággal. Mily örömteli egy rövid ideig ezen a boldog helyen lakozni! (A csodák tanítása TSZ. 29. VI. 6:1-3.) 

Azért imádkozom, hogy felismerd és megtapasztald annak az igazságát, hogy te is Isten Fia vagy, és mindenki más is az. Azt kérem, hogy képes légy egyre nagyobb elfogadással, sőt szeretettel tekinteni önmagadra, és mindazokra, akikkel találkozol. Hadd legyen a világodban egyre több a fény! 

Azért imádkozom, hogy minden egyes találkozásodban ismerd fel a megbocsátás lehetőségét. Azt kérem, hogy tudd: bármi is zaklat fel, az csak azért lehet, mert megbocsátásra van szükség. A megbocsátás Isten szeretetének tükröződése a Földön, és valahányszor megbocsátasz (magadnak vagy valaki másnak), ezt a szeretetmennyiséget növeled meg. 

Azért imádkozom, hogy mindig legyen benned elegendő hajlandóság arra, hogy megnyisd a szívedet, és az adott helyzetet átadd a Szentléleknek. Azt kérem, hogy tudd: nem baj, ha úgy érzed, nem tudsz megbocsátani. Csak a hajlandóságodra van szükség: arra a belső elhatározásra, amellyel a sérelmekhez való ragaszkodás helyett a megbocsátás mellett döntesz. Neked csak ezt a döntést kell meghoznod, ezért azt kérem, hogy mindig meghalld a halk, kedves hangot, amely ezt tanácsolja neked. 

Azért imádkozom, hogy mostantól csökkenjen, majd szűnjön meg az életedben a fájdalom, és a helyén egyre kézzelfoghatóbban jelenjen meg az öröm, a boldogság, a béke. Azt kérem, hogy egyre többször csillogjon vidáman a szemed, és boldog kacagásodtól legyen hangos a világ. Légy te is csodatévő, aki örömet visz mindenhová, ahol csak megfordul!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.




Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Teremts egy új világot! >>>
Szükség van rád! >>>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése