2019. július 14., vasárnap

Szükség van rád!

Ennek a hétnek az imája arról szól, miért érdemes megválogatnunk, hogy mi az, amit nagyra becsülünk, és mi az, amiben hiszünk. 

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 

A csodák mindenre képesek, ám a kétség vagy félelem szellemében nem tehetsz csodákat. Ha félsz valamitől, elismered, hogy az adott dolognak hatalmában áll fájdalmat okozni neked. Ne feledd, ahol a szíved lakozik, ott a kincsed is. Ha valamit nagyra becsülsz, abban hiszel is. (A csodák tanítása TSZ. 2. II. 1:3-6.) 

Azért imádkozom, hogy múljon el tőled minden aggodalom. Helyette érkezzen meg a szívedbe a mindent átölelő nyugalom és béke. Azt kérem, hogy legyen bátorságod Isten kezébe helyezni a jövőt és megengedni, hogy ő intézze minden ügyedet. 

Azért imádkozom, hogy képes légy lecserélni az elmédben futó, elavult programokat, és tudatosan megválasztani, hogy miben hiszel. Legyen ezentúl a félelem helyett a szeretet az, ami a döntéseidet irányítja. Azt kérem, hogy egyre többször légy képes megállni, és így szólni magadhoz:

Önmagához hasonlóan Isten engem is színtiszta szeretetnek teremtett. Mit tenne most a szeretet, aki valójában vagyok? 

Hadd váljon ezzel egyre derűsebbé minden napod és egyre szeretetteljesebbé minden kapcsolatod. 

Azért imádkozom, hogy lásd meg, milyen csodálatos vagy, és milyen rendkívüli képességekkel rendelkezel. Légy te magad a nagyrabecsülésed tárgya. Azt kérem, hogy legyen erőd abbahagyni a másokkal való összehasonlítást. Azt kérem, hogy mostantól mindig tudd: fontos vagy, értékes vagy és szükség van rád! Hadd derüljön ki számodra, hogy te is csodatévő vagy, és fényt viszel mindenhová, ahol csak megfordulsz. 

Azért imádkozom, hogy vedd észre, milyen könnyűvé válnak a dolgok ott, ahol megjelensz. Azt kérem, hogy emeld fel a fejed, nézz az emberek szemébe, és lásd meg tekintetükben az örömet, amit a jelenléted okoz. Hadd töltse el a szívedet az afölött érzett elégedettség, hogy jól használod mindazt, amivel Isten megajándékozott. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.




Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése