2019. július 21., vasárnap

Teremts egy új világot!

Ennek a hétnek az imája arról szól, hogy bármelyik pillanatban hozhatsz egy új döntést, és teremthetsz ezzel egy új világot. 

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 


Szívedbe és kezedbe helyeztem Isten békéjét, hogy megtartsd és megoszd testvéreiddel. Szíved elég tiszta, hogy megtartsa ezt a szeretetet, kezed pedig elég erős ahhoz, hogy megossza testvéreiddel. (A csodák tanítása TSZ. 5. IV. 8:10-11.) 


Azért imádkozom, hogy minél hamarabb felismerd: a benned lakozó szeretet sohasem veszett el. Mindig is a részed volt, most is a részed, és az lesz mindig. Azt kérem, hogy még a legnehezebb pillanatokban is, amikor úgy érzed, hogy képtelen vagy a szeretetre, tudd, hogy tévedsz. A szeretet képességét nem lehet sem elfelejteni, sem eldobni, sem kioltani. 

Azért imádkozom, hogy mindig legyenek a közeledben olyanok, akik a szeretetükkel megajándékoznak és felemelnek, amikor arra van szükséged. Azt kérem, hogy ilyenkor ébredj rá: az ő szeretetük csakis a tiédet tükrözheti. Hadd váljon világossá számodra, hogy nincs más dolgod, mint kinyitni a szívedet, és megengedni, hogy szereteted kiáradjon a világba. Miközben kifelé árad, átölel és meggyógyít téged is. 

Azért imádkozom, hogy ráébredj és megtapasztald: végtelen erővel rendelkezel, és bármire képes vagy. Azt kérem, hogy amikor valami felzaklatót látsz a világban, akkor jusson eszedbe, hogy szabadságodban áll egy másik valóságot választani, és ezzel mindent helyreigazítani. Hadd legyen minden gondolatod békét hozó, minden szavad gyógyító, és minden mozdulatod simogató. 

Azért imádkozom, hogy bátran élj ezzel az erővel, és szeretetteljes elfogadásoddal fokozatosan teremts egy új világot. Egy olyan világot, amelyben veled együtt mindenki önmaga lehet, teljes életet élhet, és megtapasztalhatja az Istentől és a többi embertől felé áradó szeretetet. Légy te is egy olyan világ társteremtője, ahol szabad tévedni, szabad hibázni, mert a megbocsátás azonnali és folyamatos. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.




Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Szükség van rád! >>>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése