2019. augusztus 11., vasárnap

Az a jó, ha nem tudod

Amikor a másikban ténylegesen meglátod önmagadat, megtapasztalod az egységet.

Ennek a hétnek az imája erről a csodáról szól.



Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 

A csoda mindig szolgálat. Ennél nagyobb szolgálatot nem is tehetsz testvéreidnek. A csodák által úgy szereted majd felebarátodat, mint tenmagadat. Mert egyidejűleg ismered fel önmagad és felebarátod értékét. (A csodák tanítása, 1. I. 18.) 

Azért imádkozom, hogy mindig állj készen arra, hogy csodákat tégy. Azt kérem, hogy valahányszor találkozol valakivel, legyen könnyű számodra meglátni benne önmagadat. Legyen könnyű felismerni, hogy amit benne nagyra becsülsz, az neked is részed. És legyen könnyű felismerni, hogy amit benne elítélsz, azt magadban is elítéled. 

Azért imádkozom, hogy minden nappal egyre több erőd legyen ahhoz, hogy az ítéleteidet elengedd. Azt kérem, hogy legyen bátorságod elfogadni: valójában nem áll rendelkezésedre elegendő információ ahhoz, hogy helyesen ítélj meg egy-egy kialakult helyzetet. Azt kérem, hogy legyen bátorságod kimondani: nem tudom. Hadd érlelődjön meg benned a felismerés, hogy az értékességed nem azon múlik, hogy mennyit tudsz. Azt kérem, hogy a bizonyosságod egyre csak növekedjen azzal kapcsolatban, hogy értékes vagy, pusztán azért, mert létezel. 

Azért imádkozom, hogy a helyes ítélet meghozatalát egyre többször légy képes Istenre bízni. Azt kérem, hogy szülessen meg benned az abból fakadó nyugalom és öröm, hogy valójában nem is szükséges tudnod semmit. Csak arra van szükség, hogy a kérdés megfogalmazódjon benned, és már érkezik is a válasz. 

Azért imádkozom, hogy észrevedd, mennyi csoda van az életedben máris. Azt kérem, hogy ébredj rá: csoda történik minden alkalommal, amikor megbocsátást és szeretetet tapasztalsz ott, ahol korábban sértődöttség és félelem volt. Hallgass a szelíd, kedves hangra, és engedd, hogy a megbékélés gyengéden megszülessen benned. Hadd legyen ezáltal még több boldogság a világban!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.

Szeptember 20-tól pedig várlak a 365 csodás nap online műhely résztvevői közé is, hogy egyre több csodával legyen tele az életed! Részletek itt: 




Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése