2019. augusztus 9., péntek

365 csodás nap - online műhely

365 csodás nap
egyéves online műhely
A csodák tanításának 365 leckéjével

Indulás: szeptember 20. 
Jelentkezési határidő: szeptember 18.



Jártál már így te is? 

Kinyitottam a szemem, és éreztem, hogy valami nem stimmel. Hát persze, beteg vagyok – gondoltam, és eszembe jutott, mennyit fújtam az orrom az éjjel. 

Ám van itt még valami más is, érzem – folytatódott a gondolatmenet - Aha, mély szomorúság. De miért? Történt valami? Elkezdtem visszafelé kutatni az emlékeimet – tegnap este, napközben, reggel, tegnapelőtt - de nem találtam semmit. 

Ahogy egyre éberebb lettem, úgy tudatosult bennem többféle negatív érzelem is, és kezdtem kétségbe esni. Ez így nem lesz jó. Ezek nem segítenek abban, hogy elvégezzem mindazt, amit mára terveztem, és abban sem, hogy az esti csoportot megfelelően levezessem. 

Te is éltél már át ilyet? Megtapasztaltad már azt az állapotot, amikor látszólag semmi nem segít, semminek nincs értelme, és teljes a zavarodottság? Amikor tehetetlen vagy, és eltölt a félelem attól, hogy mi lesz ebből? 

Végül aztán nagyjából összeszedtem magam, és a legfontosabb dolgoknak a végére jártam, de az érzések végig velem maradtak. Nem csak aznap, hanem heteken, hónapokon át. Néhány nap múlva már felismertem, hogy ezek a kiégés tünetei, és el is kezdtem azokat az öngyógyító folyamatokat, amelyek végül fokozatosan kiemeltek ebből az állapotból. 

De a lényeg valójában nem ez, hanem az a mindent átható, erőteljes érzés, amely az összes felzaklató gondolat mögött, már az első pillanattól ott lüktetett: 

Biztonságban vagyok. 

És amikor ezt észrevettem, akkor mély hála öntött el A csodák tanítása iránt, mert tudtam, hogy ezt csakis annak köszönhetem, amit általa az elmúlt 16 évben megtanultam. 

➤ Az újra és újra elvégzett egyéves folyamat megtisztította bennem az utat az állandó megtartottság érzetéhez, amit akkor mindennél erősebben éreztem. 
➤ Ráadásul úgy, hogy mindez korábban elképzelhetetlen volt számomra. Elképzelhetetlen volt egy olyan erőre támaszkodni, amit nem látok, nem hallok, nem tapintok. 
➤ Most mégis így élek, és ebből merítem az ihletet is a szavakhoz, amiket éppen most leírok. 

És ide szeretnélek elvinni téged is, ezért mondtam belül igent az inspirációnak, amely a 365 csodás nap online műhely összeállítására ösztönzött. 



Miről szól? 

Ahhoz ugyanis, hogy az életünk feletti irányítást át tudjuk adni az isteni gondviselésnek, intenzív nagytakarításra van szükség. Számtalan téves hiedelmet és meggyőződést le kell fejteni magunkról. 

Ebben a folyamatban A csodák tanításának 365 leckéje mutatja az utat, de kitartónak lenni nehéz egyedül. A csodák tanításának egyik legrégebbi ismerője és tanítója - Kenneth Wapnick (1942-2013) -, ezt írta erről: 

"Ez a tanítás nem a szeretetről szól, sem arról, ami pozitív. Nem arról szól, hogyan legyenek csodálatos megtapasztalásaink, vagy csodálatos érzéseink. 

Ezt a tanítást átélve kapcsolatba kerülsz a negatív érzéseiddel és a negatív tapasztalataiddal, mert ezek akadályozzák, hogy tudatában légy Isten Szeretetének. 

Amikor
  • képes vagy ránézni a saját negativitásodra, valamint 
  • Istennel és mindenki mással való szembenállásodra (amely nem más, mint a különlegesség dicsőítése), és 
  • mindezt anélkül teszed, hogy elítélnéd magad érte, 
végre abbahagyod az igazság megtagadását. Semmissé teszed, ami sohasem létezett. 

És ami ezek után megmarad, az a Szeretet, amely mindig is jelen volt". 

Ha valaha is gondolkodtál azon, hogy végigvezesd magad a 365 leckén (vagy mostanában felmerült benned, hogy megismételnéd a folyamatot), akkor gyere, tarts velem! 


Mégis, mire jó ez? 

Miért is akarnád ezt? 
➽ Miért fáradoznál azon, hogy ez a nagytakarítás végbemenjen benned? 
➽ Mi célból tennéd ki magad a felismerések özönének? 

Azért mert minden sokkal jobb lesz. Könnyebb, vidámabb, bőségesebb. 

Amíg A csodák tanításának leckéivel el nem kezdtem foglalkozni, fogalmam sem volt arról, 

➽ mennyi ítélet tolong az elmémben, és 
➽ mennyi sérelmet őrzök. 

És amikor egy adagtól megszabadultam, újabbakat találtam. És megint újabbakat, szinte végeláthatatlan volt a sor. Fokozatosan ráébredtem, hogy ezeket az ítéleteket és sérelmeket használom arra, hogy megkeserítsem és megnehezítsem az életem. Ráadásul úgy, hogy az egészről semmit sem tudtam! 

A csodák tanításának 365 leckéje arra késztetett, hogy lassanként egészen másképp lássam a világot. 

Megértettem és megtapasztaltam, hogy minden egyes pillanat, amit kívül észlelek, az belülről fakad, vagyis az én gondolataim eredménye. 

Azt akarom neked is megmutatni, hogy amikor az ítéletekkel, sérelmekkel és irányítási vággyal teli gondolataid helyébe Isten szeretetteljes gondolatait engeded, alapjaiban változik meg az életed! 


✓ A családi, a szerelmi és a munkahelyi kapcsolataid harmonikusabbá válnak, mert elengeded a sérelmeket, sőt, megengeded az embereknek, hogy olyanok legyenek, amilyenek. Már nem akarod megváltoztatni őket. 
✓ Derűsebbek lesznek a napjaid, mert egyre kevesebb ügy miatt bosszantod fel magad. 
✓ Egészségesebb leszel, mert megbocsátasz magadnak, is, és felhagysz az önmagadat bántó gondolatok ismétlésével. 
✓ Több lesz a pénzed, mert fokozatosan felismered, mennyire értékes vagy, és végre odaengeded magadhoz az ajándékokat, amiket az élet kínál. 
✓ Megszereted a munkádat, vagy olyanra váltasz, amit szeretsz, mert ahogy nő benned az elfogadás, úgy nő a bátorság is a szükséges változtatáshoz. 
✓ Már nem kell hosszan agyalnod semmin, mert az egyre biztosabban érzékelt inspirációra támaszkodsz. 
✓ Nyugodtabbá válik az életed, mert érzed, hogy tartanak, érzed, hogy mindig biztonságban vagy.
✓ Magabiztosabbá válsz, mert olyan új meggyőződésekre teszel szert, amelyek egyértelműen mutatják az utat. 
✓ Megelégedetté tesz a tudat, hogy a saját gondolkodásod átalakításával az egész világot egy jobb hellyé teszed. 

Ez mind (és még sok minden más is) lesz, ha elvégzed a 365 leckét. 


És mit tesz ehhez hozzá az online műhely? 

Ismerek néhány fantasztikus embert, akiknek sikerült egyedül is végigvezetni magukat a 365 leckén, de ők vannak kevesebben, és én sem tartozom közéjük. 

Amikor 2003-ban a kezembe került a tanítás (akkor még angolul), gyorsan szerveztem magam köré egy csoportot, és velük csináltam végig először a leckéket. (És miattuk fordítottam le a 365 leckét tartalmazó Munkafüzetet, amit te is letölthetsz innen: Csodaútravaló.) 

Ahogy ugyanis a 365 leckével haladsz, több ponton is nagyon erős lesz a kísértés, hogy abbahagyd: 

➤ Az első néhány lecke könnyűnek tűnik: rövidek és egyszerűek. De aztán hosszabbakká, összetettebbekké és fárasztóbbakká válnak, így előfordulhat, hogy egyszer csak eleged lesz az egészből, és úgy döntesz, hogy erre neked nincs időd.  
A szövegben egyre több lesz az olyan szó, ami talán ellenállást vált ki benned: Isten, Jézus, Szentlélek, Vezeklés, szentség, Atyám, stb. 
➤ Ráadásul az életed egyre mélyebb rétegeiben történik a takarítás, ez pedig gyakran kihívást jelent, és ritkán kényelmes. 
➤ Előfordulhat, hogy nem is érted, amit olvasol, így dühödten összecsapod a könyvet, és elajándékozod, vagy eladod, vagy kidobod a kukába, vagy – jobb esetben - felteszed a polcra, hogy soha ne vedd elő többet. 

Ezért az online műhely azt biztosítja neked, amire ezekben a helyzetekben a legnagyobb szükséged van: 

 szeretetteljes, elfogadó, bátorító csapatot, 
 gyors válaszokat a folyamatosan felmerülő kérdéseidre, 
kreatív ötleteket az ellenállás feloldására és a napi gyakorlat megkönnyítésére, 
 a társaiddal való kapcsolódási lehetőséget bárhonnan, bármikor, 
 magyarázatokat ott, ahol arra van szükség, 
 szakértő útmutatást egész évben. 


No, de ki is vagyok én, hogy ilyeneket állítsak?

✽ 30 éve tanítok felnőtteket arra, hogyan lehet boldogan élni. Ma csodautaskísérőnek és szeretetterapeutának hívom magam, mert mindössze az a dolgom, hogy 
  • veled együtt menjek az úton, és 
  • megmutassam, hogyan tudod eltakarítani a szeretet útjában álló, belső akadályokat. 
✽ Az elmúlt 16 évben – amióta A csodák tanításával először találkoztam – ha 16-szor nem is, de 10-szer már biztosan végigjártam a 365 lecke kijelölte utat. Hogy miért kezdek bele újra és újra? Mert 
  • szórakoztat, 
  • mindig találok benne újdonságot, és 
  • a leggyorsabb, mégis a leggyengédebb fejlődést teszi lehetővé, amit ismerek. 
✽ Utólag ismertem fel, hogy a 365 lecke magyarra fordítása mennyire elmélyítette bennem a megértést. Nehéz feladatnak találtam, de felbecsülhetetlen értékű, amit tanultam belőle. 

✽ Havonta egy napra találkozó, egy évig összejáró csoportokat vezettem 2003-2007, valamint 2012-2018 között. 

✽ Több éven át Csodatanárképzőt indítottam azoknak, akik szintén A csodák tanításával foglalkozó csoportok vezetésében lelik örömüket. Nagyon büszke vagyok az innen kikerült tanítványaimra! 

✽ Budapestieknek heti rendszerességű találkozósorozatokat, vidékieknek pedig hétvégi elvonulásokat szerveztem. 

✽ 5 éven át vezettem a Csodautas Zarándoklatot Pannonhalma és Tihany között, és szintén 5 éve zajlanak a Csodatáborok az Adrián. 

✽ Tavaly november óta a leckéket összefoglaló csodahaikukat írok, amik az Instagramon olvashatók. 

✽ 2018. szeptembere óta 6 online műhelyt alkottam meg, és ezeknek a sikere erősített meg abban, hogy az online forma remekül működik A csodák tanítása esetében is. 

✽ Amikor Alan Cohen: A csodák tanítása könnyedén c. könyve megjelent, a Bioenergetic Kiadó engem kért fel, hogy egy interjúban összefoglaljam A csodák tanítása alapvetéseit. 

✽ Az Édesvíz Kiadó megbízásából pedig két olyan könyvnek is a fordítója lettem, amelyek szintén A csodák tanítására épülnek: 
  • Marianne Williamson: A csodák kora, 
  • Karen Casey: Változtasd meg az elméd és az életed vele változik
✽ És annyira hiszek a napi gyakorlat erejében, hogy a saját könyvemet is ilyen szerkezetűre írtam. 

Szóval megszámlálhatatlan, hogy mennyi lehetőségem nyílt és nyílik arra, hogy 
  • ezzel a rendkívüli tanítással foglalkozzam, így 
  • én magam folyamatosan fejlődjek, és 
  • a résztvevők felmerülő kérdéseit megválaszoljam. 

Úgyhogy, szerintem jó kezekben leszel! 


Mit érzel most?

Ahogy most idáig érek az írásban, behunyom a szemem és téged látlak. Érzem, hogy dobog a szíved, mert szeretnéd ezt a dolgot, de tartasz is tőle. 

  • Menni fog egy évig? 
  • Van erre pénzem? 
  • Milyenek lesznek a társak? 
  • Mi van, ha abbahagyom? Akkor az kudarc? 
  • Biztos, hogy kell ez nekem? 
  • Nem lenne jobb mégis egyedül belevágni? 

Közben vágyat érzel, az isteni gondviseléssel való kapcsolódás, a hazatérés, a megpihenés vágyát. 

Béke és könnyűség tölt el, amikor megérzed, milyen sokat ad majd a csoport energiája. Hogy micsoda láthatatlan erőteret jelent a többiek jelenléte. 

Kicsit hasonló az Istennel való kapcsolathoz, hiszen őt sem látod, mégis érzed, hogy ott van veled, érzed, hogy nem vagy egyedül. Hogy nem kell semmit sem egyedül megoldani, hogy mindig vannak társak. 

„Amikor már készen áll a továbblépésre, nagyszerű társak kíséretében járja majd útját”. (A csodák tanítása TK. 4. I. A: 6: 11.) 

Hirtelen megérzed: Hiszen semmit sem akartam ennél jobban! Eltölt a bizonyosság: minden meg fog oldódni, 
  • lesz rá idő, 
  • lesz hozzá lelkesedés és erő,
  • lesz rá pénz.

Mindent megkapsz, mert megszületett benned a hajlandóság: szíved legmélyén igent mondtál A csodák tanításának szelíd, átalakító folyamatára. 



Már csak néhány kérdés maradt ...

Mit gondolsz, megéri-e neked egy éven át minden nap időt szánni arra, hogy 

⏩ egy felemelő, az egész életedre kiható spirituális tanítással foglalkozz, 
⏩ átvizsgáld a gondolataidat, és csak azokat tartsd meg, amelyek örömet hoznak és előre visznek,
⏩ találkozz a társaiddal a virtuális térben, és megtapasztald a csoport megtartó, bátorító erejét?


Érdemes-e egy éven át energiát fektetned abba, hogy 

fokozatosan megbocsáss magadnak és életed többi szereplőjének, 
⏩ elengedd az aggodalmakat, és így derűsebbé váljon az életed,
⏩ megérts néhány olyan alapfogalmat az életről, amelyek eddig talán ismeretlenek vagy homályosak voltak?

Vajon megéri-e egy éven át napi 161,- forintot arra szánnod, hogy alapjaiban rakd rendbe a meggyőződéseidet, és ezáltal

⏩ harmonikusabb és boldogabb legyen az életed,
⏩ megnőjön benned a bizonyosság,
⏩ több legyen a nevetés, a könnyedség, a vidámság, és
ne egyenként kezeld az életed területeit, hanem egyszerre az összeset, mert napi rendszerességgel olyasmivel foglalkozol, ami mindegyikre hat?

Ha igen, akkor gyere és szeptember 20-tól, 365 napon át tarts velem! 


Mennyibe kerül? 

A 365 csodás nap online műhely egyéves díja 

58.800,- Ft 

egyösszegű fizetés esetén. 

Ha a részvételi díjat szeretnéd inkább 2,3, vagy 4 részletben rendezni, erre is van mód. A számodra legszimpatikusabb változatot a jelentkezési lapon tudod kiválasztani. 

Fontos: részletfizetés esetén a részvételi díj emelkedik, ezért mérlegelj gondosan.


Pontosan mit kapsz, ha a 365 csodás nap online műhely résztvevője leszel?
 
    • Közösséget. Amint résztvevőjévé váltál a 365 csodás nap online műhelynek, a hozzá kapcsolódó, zárt Facebook csoportnak is tagja leszel. Itt csak azok vannak, akik a résztvevői a tanfolyamnak, és a bejegyzéseinket csak mi látjuk. Itt jelennek meg minden nap az aktuális leckére való emlékeztetők, hetente a témaspecifikus részletek A csodák tanításából, havonta a meditációk és az egyéb feladatok is. És persze itt zajlanak majd a beszélgetéseink, itt válaszolunk a kérdéseinkre, és itt osztunk meg egymással mindent, ami fontos.
    • A 365 leckét az én fordításomban, havi adagokban, letölthető, pdf formátumban. (Ha olvasója vagy a Csodaútravalónak, akkor ezek már nálad vannak, de mostantól a 365 csodás nap online műhelyen keresztül is eléred őket.) 
    • 365 emlékeztetőt (a Facebook csoportban) arról, hogy melyik leckénél tartunk éppen, és mi vele a dolgunk. Így ha napközben elfelejtenéd, akkor elég beugranod a csoportba és felidézned a megfelelő mondatokat.
    • 12 meditációt. Mindegyik kb. 30 perces, letölthető, mp3 formátumú, vezetett meditáció. A személyesen találkozó, egyéves csoportokban is ezeket használtuk, és óriási segítséget jelentettek a folyamatban. 
    • 52 válogatott részletet A csodák tanításából. A leckéken kívül fontos, hogy a Törzsszöveget is rendszeresen olvassuk. Így a meditációk témaválasztását követve minden hónapban életünk egy-egy fontos területével foglalkozunk. Ehhez válogatok neked minden hétre egy-egy jelentőségteljes részletet a szövegből. 
    • Kérdéseket mindegyik idézethez, amelyek elmélyítik és felerősítik ennek az 52 szövegrészletnek a hatását.  
    • 12 rövid, emlékeztető e-mailt, minden hónapban. Innen azonnal megnyithatod, elolvashatod és letöltheted az adott hónapra vonatkozó tananyagot, illetve a meditációt. 
    • 52 kérdést, amelyek arra ösztönöznek majd, hogy minden héten elgondolkodj életed néhány fontos aspektusán.  Így sok felismerésre teszel szert, a többiek válaszait olvasva pedig megerősítést, bátorítást és jó ötleteket kapsz. Arról nem is beszélve, hogy így lehetőségünk lesz igazán mélyen megismerni egymást - pontosan úgy, mintha személyesen is találkoznánk. 
    • Örökös és korlátlan hozzáférést a teljes tanfolyami anyaghoz.  A Facebook csoportnak az online műhely végeztével is a tagja maradsz, így bármikor újra végigvezetheted magad az egész folyamaton.  
    • Kérdezési lehetőséget. Ez a Facebook csoport egyik legnagyobb előnye. Bármilyen kérdésed van, itt felteheted. Én is válaszolok rá, és a többiek is, akik együtt haladnak veled. 
    • Rugalmasságot a haladásban. A legjobb az, ha egy éven át minden egyes napon foglalkozol a soron következő anyagrésszel. Ám, ha mégis kimaradna egy nap, bármikor folytathatod, amikor neked megfelelő. 
    • Kényelmes elmélyülést, a saját ritmusodban. Mindennel annyi időt töltesz, amennyit kedved van. Ha az egyik hét anyagával két hetet szeretnél foglalkozni, mert úgy esik jól, megteheted, hiszen bármikor hozzáférsz, újra és újra. Ha valamelyik kérdéshez szeretnél visszatérni, mert újabb válaszok jutottak az eszedbe, tedd meg nyugodtan. 

    Már néhány hét múlva azt fogod érezni, hogy a lehető legjobb módját választottad annak, hogy újra "beülj az iskolapadba".

    Minden nap szántál magadra néhány percet, így máris többet tudsz magadról, és máris javulást érzékelsz életed bizonyos területein.

    Elmélyültél egy erőteljes spirituális tanításban, és fontos felismerésekre tettél szert.

    Telve leszel inspirációval, örömmel, erővel és szeretettel. 



    És mit mondanak az eddigi résztvevők?  

    • gyorsan elillant minden kétségem ...
    • a rendszerességet és gyors áttörést hozott ...
    • magammal és Istennel beszélgettem ...
    • szerettem, hogy egy közösség tagja vagyok ...
    • figyelemmel kísértél minket ...
    • támogató, bátorító, szeretetteljes csapat ...
    • a saját időbeosztásomban foglalkozhattam vele ...
    • a csoportban lehet kérdezni ...
    • a legkényelmesebb tanulási forma ...
    • látom, hogy működik ...
    • végtelen hála és bizonyosság ...
    • a felszabadultság érzésével tölt el ...
    • örülök, hogy a kétségeim ellenére belevágtam ...
    • békés, örömteli életet tesz lehetővé ...

    Olvasd el a részletes visszajelzéseket itt:




    Igen, szeretnék részt venni, mit tegyek?  

    Ha szeretnél a 365 csodás nap online műhely résztvevője lenni, akkor kattints a JELENTKEZEM! feliratra, és töltsd ki, majd küldd el a megjelenő űrlapot.




    A helyedet a részvételi díj átutalásával tudod biztosítani. 

    Ezért kérlek, a részvételi díjat - vagy az első részletét - utald át (vagy a bankban fizesd be) az űrlap elküldése után megjelenő ablakban található névre és számlaszámra. Ezzel válsz ténylegesen a 365 csodás nap online műhely résztvevőjévé. 

    Jelentkezésed beérkezte után az átutaláshoz szükséges adatokat 24 órán belül e-mailben is elküldöm neked. Ha ezt nem akarod megvárni, hanem az átutalással szeretnéd most azonnal lefoglalni a helyedet, akkor kérlek, jegyezd fel magadnak az ablakban megjelenő adatokat. 

    Ha külföldi számláról szeretnél utalni, akkor a jelentkezési lap Megjegyzés rovatába kérlek, ezt írd be, és akkor a visszajelző e-mailemben megírom neked, mi a teendő.  

    Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ez után küldöm el a számlát is. 


    És még néhány fontos részlet:


    Később is lehet csatlakozni? 

    Szeptember 20-án együtt indulunk a résztvevőkkel, így ez után már nem tudsz csatlakozni. 

    Szükséges hozzá saját, személyes Facebook profil? 

    Igen. A 365 csodás nap online műhely zárt Facebook csoportjában lesznek elérhetők az olvasni valók és a feladatok. Itt válaszolok a kérdésekre is. Így lesz alkalmunk arra, hogy egy jókedvű, támogató, szeretetteljes közösséget hozzunk létre akkor is, ha személyesen nem tudunk találkozni. És még az is lehet, hogy pont a Facebook csoporton keresztül jönnek létre új ismeretségek és barátságok.

    Szükségem lesz füzetre? Fogunk írni?  

    Igen. Érdemes jegyzetelned mindent, ami ez idő alatt történik veled, mert valószínűleg sok felismerésed lesz. Így, ha gondolod, szerezz be egy szép füzetet, amely ennek a különleges egy évnek a krónikája lesz. De ez lehet valamelyik eszközödön egy elektronikus napló is, ha az neked jobban "kézre áll".

    Még semmit sem tudok A csodák tanításáról, akkor is jöhetek? 

    Igen. Sőt, a lehető legjobb, hogy az első találkozásod a tanítással az, hogy a leckéket egyenként sorra veszed. A Facebook csoportban pedig minden felmerülő kérdésedre válaszolok. 

    Mi a teendő, ha nem tudom értelmezni a szöveget? 

    Sokunknak az volt az első élménye A csodák tanításával kapcsolatban, hogy semmit sem értettünk belőle. Így, ha valamit nem értesz, az egyáltalán nem jelent problémát. Ahogy haladsz az anyaggal, úgy lesz minden egyre érthetőbb. A Facebook csoportban pedig minden felmerülő kérdésedre válaszolok. 

    ➧ Mi történik akkor, ha én másik leckénél tartok, mint a csoport?

    Szeptember 20-án együtt indulunk, de ez nem jelenti azt, hogy folyamatosan együtt is haladunk. Együtt haladunk, mint csoport, de ha valakinél kimarad egy-egy nap, akkor máris nem ott tart, ahol a többiek, ez pedig egy teljesen természetes folyamat. Nem az számít, hogy a leckék számában hol tartunk, hanem az, hogy minden nap szánunk rá egy kis időt. A beszélgetéseinket sem befolyásolja, hogy hol tartunk éppen. Így aztán bátran csatlakozz hozzánk akkor is, ha már elkezdted a gyakorlást, vagyis nem szeptember 20-án fogsz indulni. 

    Szükséges-e a teljes A csodák tanítása könyv ahhoz, hogy elvégezzem a tanfolyamot? 

    A 365 csodás nap online műhelyhez nem szükséges, hogy birtokodban legyen A csodák tanítása könyv. Idővel valószínűleg azt fogod érezni, hogy szeretnél még ennél is jobban elmélyülni a tanításban, így elegendő lesz akkor megvásárolnod. Remélem, addigra kapható is lesz, mert most, amikor ezt írom (augusztus elején) csak az e-book változatot lehet megvásárolni, maga a  könyv nincs kint a boltokban, és a kiadó weboldalán sem lehet megrendelni.

    Már régóta foglalkozom A csodák tanításával, így is tud nekem újat adni a tanfolyam? 

    Ez az online műhely a Munkafüzet 365 leckéjének a tanulmányozására összpontosít, így akkor tarts velünk, ha ehhez érzel most hívást és kedvet. 

    Külföldön élek, akkor is részt vehetek?

    Igen. Tudom, hogy nagy örömet okoz az online műhely azoknak, akik nem Budapesten vagy nem Magyarországon élnek. Hiszen ők azok, akik szinte sohasem tudtak eljönni azokra a találkozókra, amiket meghirdettem. Részben az ő kérésük teljesül most azzal, hogy online műhelyek készítésébe fogtam, amelyek sorában ez már a hetedik. 



    Ha még mindig vannak kérdéseid, akkor írj egy e-mailt ide: kriszta@igazabolszerelem.hu

    Vagy hívj fel nyugodtan itt: +36 20 935 4144. 

    Várlak! 

    Sarkadi Kriszta 

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése