2019. augusztus 15., csütörtök

Kicsit komplex, kicsit melós, de megéri

Most egy olyan írást szeretnék ajánlani neked, amelyre "véletlenül" bukkantam. 

A szerzőt nem ismerem, ő viszont olvasója a Facebook oldalamnak, és A csodák tanításának is. A blogjában rendszeresen ajánl könyveket, és ezek közül az egyik A csodák tanítása

Röviden, egyszerűen foglalja össze, hogy miről szól a könyv, és miért érdemes a 365 lecke elvégzésébe belevágni. Öröm volt ezeket a szavakat olyasvalakitől olvasni, akivel (azt hiszem) sohasem találkoztam, és mégis osztozunk abban, ahogyan ehhez a rendkívüli könyvhöz viszonyulunk. Tőle kölcsönöztem a szavakat is, amiket a címben már olvashattál. 


Az írás érdekessége még az is, hogy megtalálod benne azt a linket, ami egy fontos videóhoz vezet. Ezt már én is többször közzétettem, mégis lehet, hogy te még nem láttad. Egy egyórás (angol nyelvű, magyarra feliratozott) filmről van szó, ami arról szól, hogyan keletkezett A csodák tanítása, és mit éltek át azok, akik leírták, majd publikálták ezt a különleges üzenetet.

A blogbejegyzés írója engem is megemlít a cikkben, és egy olyan mesterséget tulajdonít nekem, amelynek (egyelőre) nem vagyok a birtokában. Mindenesetre rendkívül jólesik tőle a feltételezés. Itt tudod az egészet elolvasni: 



Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

Szeptember 20-tól pedig várlak a 365 csodás nap online műhely résztvevői közé is, hogy egyre több csodával legyen tele az életed! Itt pont ezt a "kicsit komplex, kicsit melós" folyamatot fogjuk - egymást egy éven keresztül támogatva - átélni. Részletek itt: 




Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése