2019. augusztus 18., vasárnap

Kulcs a sikerhez

Amikor tudod, hogy nem vagy egyedül, végérvényesen elmúlik minden kétséged. 

Ennek a hétnek az imája arról szól, hogyan szűnnek meg a kihívások, és hogyan válik állandóvá a siker. 

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 

Isten tanítói számára nem léteznek kihívások. A kihívások mindig kétségekre utalnak, a tanítók nyugodt bizalma pedig ellehetetleníti a kétségeket. Így hát a tanítók mindig sikerre jutnak. E téren is éppoly igazak, mint minden más területen. Nem vallhatnak kudarcot, mert soha nem egyedül viszik véghez az akaratukat. (A csodák tanítása, TK. 4. II. 2:5-9.) 

Azért imádkozom, hogy ma múljon el minden kétséged, és töltsön el a teljes bizonyosság. Azt kérem, hogy amikor az álmaidra és a céljaidra gondolsz, akkor légy teljesen biztos benne, hogy minden úgy lesz, ahogy az neked a lehető legjobb. Hadd legyen vége az aggodalmaskodásnak arról, hogy vajon Isten tudja-e, hogy neked mi a legjobb. Persze, hogy tudja! 

Engedd, hogy a szívedet kitöltse a megkönnyebbülés afölött, hogy már nem kell a megvalósítás mikéntjén töprengened, mert időben megérkezik hozzád az útmutatás. 

Azért imádkozom, hogy megértsd: ha valamit kihívásnak, vagy nehézségnek, vagy akadálynak érzékelsz, az csak azért van, mert azt hiszed, a megoldás felelőssége egyedül a tiéd. Azt kérem, hogy ilyenkor ismerd fel, hogy az egész helyzet létre sem jöhetett volna, ha nem állnának melletted azonnal az égi segítők, kezükben a létező legjobb megoldással. Azt kérem, hogy ilyenkor töltsön el a nyugalom és a derű, majd engedd, hogy ebbe a békés állapotba megérkezzen az inspiráció arról, hogy mi a teendő. 

Azért imádkozom, hogy bízz önmagadban, bízz az isteni gondviselésben, és bízz a sikerben! Bízz benne, hogy mindig, minden a te érdekedben történik. Azt kérem, hogy könnyű legyen megengedned magadnak, hogy kényelmesen hátradőlj, és élvezd az utazást. Hadd legyen minden egyes napod gyönyörködéssel és nevetéssel teli!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.

Szeptember 20-tól pedig várlak a 365 csodás nap online műhely résztvevői közé is, hogy egyre több csodával legyen tele az életed! Részletek itt: 




Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése