2020. április 5., vasárnap

Így lelsz békére még a zűrzavar közepette is

Minél nagyobb a zűrzavar körülöttünk, annál inkább vágyunk rá, hogy kapcsolatba kerülhessünk a békével, a derűvel, a megkönnyebbüléssel. Általában úgy gondoljuk, ez majd akkor történik meg, ha a külső körülményeink megváltoznak. Ám ez tévedés - az, hogy hogyan érezzük magunkat, kizárólag rajtunk múlik, így a megnyugvás és a fellélegzés a körülményektől függetlenül is megtapasztalható. 

Ebben óriási szerepet játszik annak a felismerése, hogy ahogyan másokkal bánunk, úgy bánunk magunkkal is. 

Ezért ennek a hétnek az imája abban támogat, hogy képes légy magadat, a többi embert, és a világot is megszabadítani az elvárásaidtól, hogy ezáltal sokkal jobban érezhesd magad a bőrödben, mint korábban. 

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 
Minden, amit adok, nekem adatik. Ez az a gondolat, amely által a megbocsátás elfoglalja méltó helyét az értékrendedben. Ez az a gondolat, amely megszabadítja elmédet a megbocsátás minden akadályától, és amely által felismerheted, milyen értékkel bír számodra a megbocsátás. Csendben hunyd le a szemedet, hogy ne a megbocsátást nem értő világot lásd, és lelj menedékre a csendes helyen, ahol megváltoznak a gondolatok, és ahol leteszed minden téves hiedelmedet. (A csodák tanítása, MF. 126. 9:2-3., 10:1.)  
Azért imádkozom, hogy ezen a héten könnyű legyen csupa olyasmit adnod másoknak, aminek te is igazán örülnél. Azt kérem, hogy jusson eszedbe, mennyi mindent szeretsz azokban, akikkel kapcsolatba kerülsz. Hadd legyen mindenki számára tápláló minden egyes találkozás! 

Azért imádkozom, hogy mostantól legyen egyértelmű számodra, mennyire fontos, hogy a megbocsátás a lehető leggyorsabban megszülessen benned. Azt kérem, hogy ismerd fel: amikor képes vagy valakinek megbocsátani, akkor magadat szabadítod fel. Hadd töltse ki a szívedet az afölött érzett öröm, hogy ezen a módon könnyű lesz az életedet egyre szebbé és egyre derűsebbé tenni!

Azért imádkozom, hogy most múljon el belőled minden félelem, amely eddig nem engedte, hogy a megbocsátás útján elindulj. Azt kérem, hogy mindig tudd: a legteljesebb biztonságban vagy, mert ezen az úton is Isten vezeti a lépteidet. Hadd legyen könnyű megtapasztalnod, hogy a megbocsátás útján csak egyre erősebbé és nyitottabbá válsz. 

Azért imádkozom, hogy mindig legyen lehetőséged meditációban és imádságban megteremteni magadban a csendet. Azt kérem, hogy ez a csend töltsön el szeretettel, és annak a biztos tudatával, hogy sohasem vagy egyedül. Hadd legyen ez a csendes időszak olyan, mint a frissen húzott ágyneműd puha simogatása, amely elhozza neked a pihenést, a feltöltődést, a teljes megújulást. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 


Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.

❋ ❋ 


Ha szeretnél megnyugodni abban, hogy mostantól választhatod azt, hogy mindig egészséges leszel, akkor április 24-től tarts velem a Szeresd magad egészségesre! online műhely résztvevőjeként! Részletek és jelentkezés itt:



❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


4 megjegyzés:

  1. Drága Kriszta,
    Nagyon jó időben érkezett ez az imádság számomra.Hálásan köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Judy,

      Ó, de jó, ennek igazán örülök! :)

      Szeretettel,

      Kriszta

      Törlés
  2. Kedves Kriszta!

    Hálásan köszönöm Neked a Csodatévő elmetisztítás napi imáit! Nagy hatással voltak rám, csodálatos felismerésekhez vezettek.

    Az e heti ima szívet melengető....

    Szeretettel: Julianna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Julianna!

      Szívesen! Köszönöm, hogy megírtad, milyen jó hatással voltak rád az imádságok.

      Szeretettel,

      Kriszta

      Törlés