2019. szeptember 8., vasárnap

Melyik hangra figyelsz?

Amikor tudatosan megválasztod, hogy kinek a hangjára figyelsz, békét és örömöt viszel mindenhová, ahol csak megjelensz. 

Ennek a hétnek az imája abban támogat, hogy képes légy könnyedén  megkülönböztetni egymástól az ego és a Szentlélek hangját.


Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 

Mindig azt látod, ami megfelel a várakozásaidnak, az elvárásaidat pedig az határozza meg, hogy mit hívsz meg magadhoz. Az észlelésed azt tükrözi, amit meghívsz magadhoz. Vajon kinek a megnyilvánulásait szeretnéd látni? Kinek a jelenlétéről akarsz meggyőződni? Mert abban hiszel majd, amit megnyilvánítasz, és hogy mit látsz önmagadban, azt az határozza meg, hogy hogyan tekintesz a külvilágra. Kétféle világlátás lakozik az elmédben, és az észlelésed mindig azt tükrözi, melyik vezetőt választottad. (A csodák tanítása, TSZ. 12. VII. 5.) 


Azért imádkozom, hogy mostantól minden helyzetben könnyedén vedd észre azt a pillanatot, amelyben eldöntheted, hogy mit hívsz meg magadhoz. Azt kérem, hogy fokozatosan múljon el mindenféle sietség, és mindig képes légy megállni, és várni. Hadd legyen alkalmad arra, hogy végiggondold, kire hallgatva szeretnél az adott helyzetben reagálni. 

Azért imádkozom, hogy egyre tisztábban meg tudd különböztetni egymástól az ego és a Szentlélek hangját. Azt kérem, hogy észrevedd, amikor az ego sürgető, hangos kiabálása azt akarja, hogy félj, és félelemből úgy cselekedj, ahogy valójában nem szeretnél. 

Azért imádkozom, hogy képes légy az egódhoz is szeretettel fordulni és megnyugtatni őt, mint egy ijedt kisgyereket. Azt kérem, hogy ezután könnyű legyen elcsendesedned, és a Szentlélek kedves, türelmes, halk, hangjára figyelned. Hadd jelenjen meg benned a szeretet, és hassa át minden gondolatodat és tettedet. 

Azért imádkozom, hogy egyre többször legyen alkalmad meggyőződni arról, hogy ugyanez a szeretet mindenki másban is ott lakozik. Azt kérem, hogy tapasztald meg a mindenkivel való egységet még az előtt, hogy reagálnál egy-egy történésre. 

Azért imádkozom, hogy legyen a jelenléted mindenütt olyan, mint egy világítótorony: legyél az, aki a szeretet fényét magával viszi mindenhová. Azt kérem, hogy növekedjen a világosság mindenütt, ahol csak megfordulsz: hadd legyen egyre több az öröm ott, ahol éppen vagy!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.

Szeptember 20-tól pedig várlak a 365 csodás nap online műhely résztvevői közé is, hogy egyre több csodával legyen tele az életed! Részletek itt: 


❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése