2019. szeptember 14., szombat

Jó, szép és szent dolgok teremtője vagy

Amikor megérted, hogy minden egyes gondolatoddal teremtesz, felszabadultabbá válsz, mert felismered, hogy minden lehetséges.  

Ennek a hétnek az imája abban támogat, hogy észrevedd, mikor szükséges teremtés közben megállnod, és a hibák kijavítását, valamint újratervezést kérned.  

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 

Te, Isten Gyermeke azért teremtettél, hogy jó, szép és szent dolgokat teremts. Sose feledkezz meg erről. Egy ideig még a testek által kell kifejezned Isten Szeretetét, mivel a látásod továbbra is ködös. A testednek akkor veszed a legtöbb hasznát, ha kitágítod segítségével az észlelésedet, hogy szert tehess a fizikai szem számára elérhetetlen valódi látásra. (A csodák tanítása, TSZ. 1. VII. 2:1-4.) 

Azért imádkozom, hogy mostantól mindig emlékezz a feladatodra. Azt kérem, hogy egyre többször eszedbe jusson, hogy jó, szép és szent dolgok teremtése a feladatod. Hadd legyen egyre inkább egyértelmű a számodra, hogy mit szükséges gondolnod, mondanod és tenned ahhoz, hogy ezek a dolgok megszülethessenek általad. 

Azért imádkozom, hogy a hét folyamán sokszor felbukkanjon elmédben a kérdés: 

  • Amit most a gondolataimmal, a szavaimmal és a tetteimmel teremtek, az valóban jó, szép és szent dolog? 
  • Hozzájárul ahhoz, hogy több legyen a szeretet, a béke és az öröm a világban? 

Azt kérem, hogy erre a kérdésedre is kapj egyértelmű választ. Azt kérem, hogy a válasz egyre többször legyen ez: Igen! Hadd legyen könnyű észrevenned, hogy csodákat teremtesz, bármerre jársz. 

Azért imádkozom, hogy legyen bátorságod felismerni, ha éppen nem a jó, szép és szent dolgok megteremtésén fáradozol. Azt kérem, hogy ilyenkor legyen alkalmad megállni egy pillanatra, és újratervezésért folyamodni. Azt kérem, hogy mindig tudd: amint felajánlod neki, a Szentlélek kijavítja minden hibádat, eltörli minden következményét, majd pedig megmutatja neked az új irányt. 

Azért imádkozom, hogy egyre többször légy képes önmagadat és másokat is a belső látásoddal szemlélni. Azt kérem, hogy egyre inkább érezd meg a szeretetet, ami mindannyiunkat összeköt. Hadd legyen nyilvánvaló a számodra minden ember szépsége, jósága és ártatlansága. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.

Szeptember 20-tól pedig várlak a 365 csodás nap online műhely résztvevői közé is, hogy egyre több csodával legyen tele az életed! Részletek itt: 


❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése