2019. szeptember 28., szombat

Sohasem vagy egyedül

Amikor ténylegesen megéled, mit jelent Isten szeretett gyermekének lenni, többé nem szenvedsz hiányt semmiben. Mindent kitölt a hála folyamatos érzete, és az öröm áradó dala. 

Ezért ennek a hétnek az imája abban támogat, hogy elfogadd az erőt és a sokféle képességet, amit Istentől kaptál, és bátran élj velük.   

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 

Ki kell fejlesztened magadban a hálára való meggyengült képességedet, máskülönben nem méltányolhatod Istent. Istennek nincs szüksége a megbecsülésedre, neked azonban szükséged van rá. Amit nem becsülsz meg, azt nem is szeretheted, mert a félelem lehetetlenné teszi a megbecsülést. Ha félsz attól, aki vagy, nem becsülöd, következésképpen elutasítod magadat. Így pedig az elutasítást fogod tanítani. (A csodák tanítása, TSZ. 6. I. 17.) 

Azért imádkozom, hogy ma érkezzen meg hozzád a hála képessége. Azt kérem, hogy reggel, amint kinyitod a szemed, érezd, amint a hála kitölt és mosolygásra késztet. Hadd legyen könnyű számodra gondolatban felsorolni, hogy mi mindenért vagy hálás minden egyes pillanatban.

Azért imádkozom, hogy – ha szükséges – alakuljon át benned az, ahogyan Istenről gondolkodsz. Azt kérem, hogy növekedjen benned a nyitottság, és legyen kézzelfogható számodra, hogy Isten mennyire szeret téged, és milyen közel van hozzád. Hadd váljon mindennapossá annak az érzete, hogy Isten figyel rád, kíváncsi rád, és szeretne mindenben a segítségedre lenni. 

Azért imádkozom, hogy ha maradt még benned félelem Istennel kapcsolatban, az most végérvényesen múljon el. Azt kérem, hogy egyre növekedjen a szeretet, amit önmagad iránt érzel, tudva, hogy Isten csodálatos gyermeke vagy, akiben ő mindig a legnagyobb örömét leli. Azt kérem, hogy tudd, hozzá mindig, mindennel fordulhatsz, mert soha, semmi olyat nem tehetsz, ami megfoszthatna a szeretetétől, és a vele való egységtől. 

Azért imádkozom, hogy ne féld, hanem vállald és használd az erődet. Azt kérem, hogy merj szárnyalni, és élni mindazzal, amivel Isten felruházott. Hadd legyen a világ telis-tele olyan emberekkel, akik felismerték és bátran megmutatják isteni természetüket. Hadd legyünk mindannyian bátor, elégedett, szeretettel és örömmel teljes teremtők!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.

Október 18-tól pedig várlak a 7mérföldes léptekkel online műhely résztvevői közé is, hogy mostantól sokkal gyorsabban haladhass a saját boldogságod felé.  Részletek itt: 



❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése