2019. szeptember 22., vasárnap

Így lehetsz mindig jókedvű

Amikor ráébredsz, hogy a természetes létállapotod az öröm, eltölt a lelkesedés és az erő.  Megérted, hogy saját boldogságod megteremtésének a lehetősége valóban a te kezedben van. 

Ennek a hétnek az imája abban támogat, hogy képes légy az ítélkezés helyett az elfogadást, a sérelmek helyett a megbocsátást, a félelem helyett a szeretet választani.  

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 

Bizony képes vagy megváltoztatni az elmédet. Amikor a kedélyállapotod azt tudatja veled, hogy rosszul választottál – és ez történik minden alkalommal, amikor nem vagy jókedvű –, tudd, hogy ennek nem kell így lennie. Ilyenkor mindig helytelenül gondolkodsz testvéredről, Isten egy teremtményéről, és az ego sötét üvegben alkotott képeit érzékeled. Gondolod végig őszintén, mi olyat gondoltál, amit Isten nem gondolna, és mit nem gondoltál, amit Ő gondolni rendelt volna neked. (A csodák tanítása, TSZ. 4. IV. 2: 1-4.) 


Azért imádkozom, hogy mostantól mindig ismerd fel, ha nem vagy jókedvű, és ilyenkor emlékeztesd magad arra, hogy ennek nem kell így lennie. Azt kérem, hogy fokozatosan szilárduljon meg benned annak a tudása, hogy a természetes állapotod az öröm. Hadd váljon egyre bizonyosabbá számodra, hogy mindig, minden helyzetben megválaszthatod, hogy milyen gondolatoknak adsz teret az elmédben.  

Azért imádkozom, hogy legyen bátorságod felismerni azokat a helyzeteket, amikor helytelenül gondolkodsz valakiről – vagy magadról, vagy valaki másról. Azt kérem, hogy mostantól könnyű legyen új gondolatokat választanod: az ítélkezés helyett az elfogadást, a sérelmek helyett a megbocsátást, a félelem helyett a szeretetet. Hadd legyen tiszta, belső látásod az, ami irányt mutat! 

Azért imádkozom, hogy sikerüljön igazi nagytakarítást végezni a gondolataid között, és elengedni azokat, amelyek visszatartanak a békében és örömben élt élettől. Azt kérem, hogy nyerjenek egyre nagyobb teret az elmédben azok a gondolatok, amelyeket az isteni gondviselés inspirál. Hadd legyen egyre könnyebb számodra az, hogy szeretettel tekints magadra, és mindenki másra is, akivel csak találkozol. 

Azért imádkozom, hogy mindig tudd: ha bármiben változást szeretnél, azt a gondolataidnál szükséges kezdened. Azt kérem, hogy tudd azt is, ez valójában könnyű, hiszen a saját elméd az egyetlen, amire valódi hatást gyakorolhatsz. Azt kérem, hogy ez a folyamat váljon egyre inkább egy ismerős, felszabadult játékká, hogy életed minden pillanatában jókedvű lehess! 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.


❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


2 megjegyzés: