2019. október 6., vasárnap

Így lesz az élet könnyed és derűs

Amikor ráébredsz, hogy Isten csodálatosnak teremtett, és ezen soha, semmi nem változtathat, akkor véglegessé, és rendíthetetlenné válik a bizalmad. 

Ezért ennek a hétnek az imája abban támogat, hogy képes légy kitárni a karjaidat, és magadhoz ölelni mindazt a jót, amit az élet neked szán. 

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 
Legszentebb Énedért téged illet minden dicséret, és Őt, Aki olyannak teremtett téged, amilyen vagy. Előbb-utóbb mindenkinek át kell hidalnia a szakadékot, amely képzelete szerint az énjei között tátong. Mindenki felépíti ezt a hidat, amelyen azon nyomban átkelhet a szakadék felett, amint hajlandó egy kis erőfeszítést tenni annak áthidalására. (A csodák tanítása, TSZ. 16. III. 8:1-3.)
Azért imádkozom, hogy egyre több alkalmad nyíljon megismerni és megtapasztalni Legszentebb Énedet. Azt kérem, hogy váljon világossá számodra, mit is jelent ez a megfogalmazás, és fogadd örömmel a dicséretet, ami ezzel jár. Hadd legyen az életed tele derűvel és könnyedséggel, ami az okoz, hogy végre tudod, ki vagy valójában!

Azért imádkozom, hogy növekedjen az önmagadba vetett hited, és erősödjön benned a bizalom, tudva, hogy aki teremtett téged, csodálatosnak teremtett. Azt kérem, hogy ismerd fel: az, aki téged teremtett, tökéletes, így te sem lehetsz másmilyen. Azt kérem, hogy bármit is gondoltál eddig magadról, az most alakuljon át mélységes nagyrabecsüléssé és szeretetté. 

Azért imádkozom, hogy engedd el azokat a gondolatokat, amelyek arról szóltak, hogy nem vagy elég jó, vagy mindaz, amit teszel, nem elegendő. Azt kérem, hogy ma ébredj rá: már most teljes vagy és egész, mert valójában sohasem szakadtál el isteni énedtől. Azt kérem, hogy érezd meg, amint ennek az egységnek a tudása helyreáll benned, és vedd észre, amint ennek hatására fokozatosan átalakul az életed. Hadd szülessen meg a szívedben a nyugalom, tudva, hogy teljes biztonságban vagy!

Azért imádkozom, hogy legyen bátorságod megtenni az első lépést, és vedd észre, hogy abban a pillanatban az egész ösvény láthatóvá válik. Azt kérem, hogy folyamatosan növekedjen benned a hajlandóság arra, hogy kitartóan tovább járd az utadat, mindig egyre közelebb isteni énedhez. Azt kérem, hogy minden egyes napon legyen alkalmad időt szánni arra, hogy elcsendesedj, és a kedves, halk hangra figyelj. Hadd legyen az életed mostantól olyan, mintha kecses táncot lejtenél olyasvalaki karjában, aki határozottan és szeretettel vezet!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.

Október 18-tól pedig várlak a 7mérföldes léptekkel online műhely résztvevői közé is, hogy mostantól sokkal gyorsabban haladhass a saját boldogságod felé.  Részletek itt: 



❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése