2023. július 15., szombat

Fontosabb vagy, mint gondolnád


Természetesen mindannyian boldogok akarunk lenni. És kifejezetten sok időt töltünk azzal, hogy beszerezzük azokat a kellékeket, amelyekről úgy véljük, hogy boldoggá tesznek: 
  • a megfelelő munkahelyet, 
  • az alkalmas partnert, 
  • a magas fizetést, 
  • a szükséges tárgyakat. 
Ha szerencsések vagyunk, akkor egy idő után észrevesszük, hogy hosszútávon ezek egyike sem boldogít – és elkezdődik az a belső keresés, amely elvezet a valódi és tartós boldogsághoz. 

Ez a boldogság nem abból fakad, hogy a külső körülmények megfelelőek-e, hanem abból, hogy létrejött a saját isteni lényünkkel való állandó kapcsolat és összhang. 

Erre építve teremtheted meg te is azt az életet, amelyben maradéktalanul jól érzed magad. És ne hidd, hogy ezzel önző lennél – épp ellenkezőleg: a te boldogságod kulcsfontosságú ahhoz, hogy rajtad keresztül mindenki más is kapcsolatba kerülhessen ezzel az energiával, és megteremthesse a saját teljes, örömteli életét.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki Veled összekapcsolódva, könnyedén megérkezik az öröm állapotába. 
Segíts felismernem, hogy a bánatommal, a sértődöttségemmel, a haragommal, vagy azzal, hogy áldozatnak érzem magam, nem járulok hozzá a világ jobbá tételéhez. A világ attól lesz jobb, ha Rád hallgatok, ha a Te ajándékaidra figyelek, és a saját örömöm megélésén keresztül gyógyítok mindenkit, akivel találkozom. 
Légy velem, amikor elveszítem a fonalat, és segíts visszatalálnom Hozzád. 
Hadd tapasztaljam meg, hogy amikor kiesem a boldogság természetes állapotából, akkor elég megállnom egy pillanatra, és egy új döntést hoznom arról, hogy a Belőled áradó szeretetre, békére és örömre akarok figyelni. Segíts megkeresnem magamban azt a ragyogó pontot, ahonnan ez a döntés könnyedén megszületik. 
Hadd legyek a Te hírnököd, hogy mindenki szívében elhelyezhessem a boldogság fénylő csillagát. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

2 megjegyzés:

  1. Kedves Kriszta! Hálásan köszönöm ezt a sok tanítás! Én még csak most jutottam el, hogy végig olvassam,de nagyon örülök, hogy ilyen sokat tanulhatók! Köszönettel Icu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Icu,

      Örülök, hogy itt vagy! Kívánom, hogy mindaz, amit itt találsz, hozzon sok örömet az életedbe.

      Szeretettel,

      Kriszta

      Törlés