2023. június 18., vasárnap

Semmit sem kell kiérdemelned


Az életed során te is nyilván átéltél már olyan helyzeteket, amelyekben azt érezted, hogy valami nincs rendben. 

A dolgok nem úgy sikerültek, ahogy szeretted volna, pedig minden tőled telhetőt megtettél. Ilyenkor talán te is az adott helyzet kijavítására és átalakításra törekedtél, ami végül sikerült is.

Ám később újabb esetek történtek, amelyek mintha ugyanazt a mintát követték volna. Valóban így van: 

életünk öntőformája az elménk, amely illúziókkal van tele. 

Így aztán nem magukat a helyzeteket kell állandóan kijavítani, hanem az elménkben kell felszámolni azt a tévedést, amely a hibás működést újra és újra létrehozza.

A megbocsátás az, ami magát az öntőformát változtatja meg. 

Amikor megbocsátasz magadnak és másoknak, akkor elengeded a múltban elkövetett "bűnöket", amelyek valójában sosem voltak valósak. Ezzel az öntőformád átalakul, és innentől kezdve nem az elkülönültséget és a félelmet választod, hanem az egységet és a szeretetet. 

Ekkor érted meg azt, hogy semmit sem kell kiérdemelned, mert már minden a tiéd.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki mélyen megérti a megbocsátás erejét és képes elfogadni önmagát és másokat. Engedd, hogy a szereteten és az elfogadáson keresztül megtapasztaljam igazi önmagamat.

Légy jelen az életemben, és segíts felismerni az illúziókat, amelyek elkülönítenek Tőled és másoktól. Tisztítsd meg az elmémet az elkülönültség és a félelem gondolataitól, és segíts a valóságra fókuszálni: az egységre és a szeretetre.

Tölts el erőddel, hogy legyen bátorságom megbocsátani magamnak és másoknak. Segíts elfogadnom, hogy mindannyian tanulók vagyunk, és hogy minden pillanatban lehetőségünk van a fejlődésre és az átalakulásra.

Kérlek, emlékeztess rá, hogy tudatosan a szeretetet és a megbocsátást válasszam. Segíts, hogy a szavaim és a cselekedeteim felismerjék és felerősítsék másokban a szeretetet és a fényt, hogy ezzel lehetőséget teremtsek a gyógyulásra és az egység megtapasztalására.

Hadd legyek a megbocsátás és a szeretet hírnöke, hogy boldogságot és harmóniát teremthessek az életemben és a körülöttem levő világban. Köszönöm. Áldás.
Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése