2023. május 14., vasárnap

A spirituális út, mint megtérülő befektetés


Talán az egyik legnagyobb kihívás, amellyel mindannyian találkozunk, amikor spirituális útra lépünk az, hogy úgy tűnik, soha nincs elég időnk arra, hogy spirituális tanulmányainkkal foglalkozzunk. 

Az ego állandóan megpróbál lebeszélni arról, hogy napi rendszerességgel időt szánj erre, és azzal érvel, hogy ez időpazarlás, hiszen sokkal fontosabb teendőid vannak. 

Pedig hát mi lehetne fontosabb annál, mint hogy békében, örömben és egészségben élj?   

Eddig talán te is azt gondoltad, hogy ezek a minőségek akkor jelennek meg az életedben, ha addig dolgozol keményen, amíg a külső körülmények megfelelővé nem válnak, és el nem hozzák neked mindezt. Ám ez a folyamat pont fordítva van. Nem kívül kell mindennek késznek lennie, hanem neked kell készen állnod, belül. Ezt a hajlandóságot és készenlétet alapozza meg a pillanat, amikor spirituális útra lépsz.

Amikor elköteleződsz e belső út mellett, az olyan, mint egy gyönyörű virág elültetése. Az ültetés pillanatában a földben rejtőző mag még csak egy aprócska pont, de ha megfelelően gondoskodsz róla, az idő múlásával csodálatos virággá fejlődik. 

Legyen a mai az elköteleződésed napja, hogy az életed mihamarabb teljes pompájában virágozhasson. 

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki megérti, hogy a spirituális úton minden egyes nap meg kell tenni a következő lépést. 
Segíts felismernem, hogy az idő, amit a belső fejlődésemre szánok, egy fontos és megtérülő befektetés, amely békét, boldogságot, egészséget és bőséget hoz az életembe. Kérlek, tölts el erőddel, és emlékeztess, hogy minden nap újra elkötelezzem magam ezen az úton, és adj türelmet, hogy megvárjam az eredményeket. 
Árassz el bölcsességeddel, és mindig mutasd meg, mi a teendőm ahhoz, hogy életem virága gyönyörűen illatozzon, és szépségével elvarázsolja a világot. 
Áldd meg a lépteimet, hogy a szívem mindig tele legyen örömmel, szeretettel és vidámsággal, amely abból fakad, hogy hűségesen követem utadat, és soha nem tévesztem szem elől azt az igazságot, hogy Te irányítod az életemet. 
Hálás vagyok, hogy mindig mellettem állsz, és hogy semmi sem állhat az utamba, amikor Te vezetsz engem. Köszönöm. Áldás.

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése