2023. március 19., vasárnap

Meríts a szabadság vizéből!

Talán a te életedben is eljött egyszer vagy többször az a pont, amikor úgy érezted, hogy nem tudod tovább folytatni az adott életmódot, mert felismerted, hogy valami hiányzik az életedből. Az is lehet, hogy éppen most foglalkoztatnak ezek a gondolatok.

Ilyenkor van a legnagyobb szükséged arra, hogy felfedezd valódi, legbelsőbb énedet. Ide az vezet, ha fokozatosan megtanulod elfogadni önmagadat, mind a jónak, mind a rossznak észlelt tulajdonságaiddal együtt. Csak akkor kapcsolódhatsz össze valódi éneddel, és csak akkor tapasztalhatod meg az ebből fakadó szabadságot, ha képes vagy 

  • egyre mélyebben szeretni és 
  • egyre teljesebben elfogadni magad.

Ha az életed látszólagos nehézségeire az állandó egységben létező, mindentudó, valódi énedtől kérsz tanácsot, akkor olyan belső erőre lelsz, amely az életed legnehezebb időszakaiban is a segítségedre lesz. Olyan ez, mintha a szabadság forrásának vizéből merítenél, amely eltávolít mindent, ami megzavarhatná az életed tisztaságát és harmóniáját.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki könnyedén megtalálja az utat saját, valódi énjéhez, és ezen keresztül Tehozzád. 
Segíts elengednem a kettősség illúzióját, hogy megtapasztalhassam az egységet, ahol semmi más nem létezik, csakis a Te feltétlen szereteted. Kérlek, tölts el bátorsággal, hogy könnyű legyen a Te vezetésedre hagyatkoznom. 
Adj erőt, hogy mindig igaz legyek önmagamhoz, és bátran vállaljam a saját értékrendemet. 
Segíts megszabadulnom a támadó gondolatoktól és korlátozó hiedelmektől, amelyek eddig láthatatlanul visszatartottak, és elhitették velem, hogy nem lehetek szabad. Erősítsd meg a hitemet abban, hogy valódi énemmel összekapcsolódva korlátlanok a lehetőségeim.  
Mutasd meg, hogyan mélyíthetem tovább ezt a kapcsolatot minden egyes napon. 
Vezess el arra a belső találkozóhelyre, ahol a szabadság forrása ered, és ahol szélnek ereszthetek mindent, ami megzavarhatná az életem tisztaságát és harmóniáját. Köszönöm. Áldás.

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése