2020. december 23., szerda

Egy könnyed, örömteli élet kezdete

Amikor ráébredsz, hogy a világot, amit látsz, a saját gondolataiddal teremtetted, azt is felismered, hogy nem kell többé áldozatnak érezned magad, mert mindig hozhatsz egy új döntést.

Ezért ez az imádság abban támogat, hogy - a karácsony energiájára építve - minden fájdalmas gondolatodat szélnek ereszthesd, és szeretetteljes gondolataiddal egy egészen új világot teremthess.

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik karácsony és újév között az eszedbe jutnak. 
Ezen a Karácsonyon adj a Szentléleknek mindent, ami fájdalmat okoz neked. Hagyd, hogy teljesen meggyógyulj, hogy csatlakozhass Hozzá a gyógyításban, és hagyd, hogy mindenkit megszabadítva együtt ünnepeljük szabadulásunkat. Semmit ne hagyj hátra, mert a megszabadulás mindig teljes, és ha velem együtt elfogadod, velem együtt meg is adod majd testvéreidnek. Minden fájdalom, minden áldozathozatal, minden kisszerűség eltűnik majd a kapcsolatunkban, amely éppoly ártatlan és éppoly erős, akár az Atyánkkal való kapcsolatunk. (A csodák tanítása TSZ. 15. XI. 3:1-4.)  
Azért imádkozom, hogy legyenek megszenteltek és szeretettel teljesek a napjaid. Azt kérem, hogy a lehető leghamarabb ismerd fel, amikor egy gondolatoddal fájdalmat okozol magadnak, és add át azonnal a Szentléleknek. Hadd szóljon ez a hét a könnyed megszabadulásról, és a tiszta kapcsolódás örömteli megtapasztalásáról! 

Azért imádkozom, hogy legyen ez a hét a gyógyulásod ünnepe. Azt kérem, hogy érezd, amint távozik az életedből minden fájdalom és bánat, hogy a helyére szelíd nyugalom és áradó öröm költözhessen. Hadd legyen így minden egyes találkozásod gyógyító, amely csodákat hoz mindazok életébe, akik ebben az időszakban gondolnak rád! 

Azért imádkozom, hogy legyen bátorságod minden apró-cseprő ügyedet szemügyre venni, és eldönteni róla, hogy szeretetből fakad-e, vagy félelemből. Azt kérem, hogy könnyű legyen szélnek eresztened azokat, amelyek mögött a félelem lapul, és könnyű legyen a felszínre emelned azokat, amelyeket áthat a szeretet. Hadd legyen minden egyes gondolatod ítéletektől és elvárásoktól mentes, hogy feltétlen elfogadással és szeretettel tekinthess önmagadra és mindenki másra is! 

Azért imádkozom, hogy végleg magad mögött hagyd azt a gondolatot, hogy áldozata lennél a világnak, amely körbevesz. Azt kérem, hogy erősödjön meg az önmagadba, és az Istennel való kapcsolatodba vetett hited. Hadd legyen ez a hét egy olyan új élet kezdete, amelyet szeretetteljes gondolataiddal maradéktalanul csodálatosra teremtesz!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 


Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.

❋ ❋ 

Tarts velem január 22-től az Örömhírhozók online műhely résztvevőjeként, és teremts magadnak egy csodálatos újévet és egy rendkívüli, új életet! Részletek itt: 
❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


4 megjegyzés:

 1. Kedves Kriszta!

  Köszönöm önzetlen , segítő munkádat! Az ima csodálatos!
  Kívánok Neked erőt, örömöt, sikert, boldogságot!
  Szeretettel: Julianna

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Julianna,

   Köszönöm kedves, megerősítő szavaidat. Szépséges napokat neked is!

   Szeretettel,

   Kriszta

   Törlés
 2. Köszönöm,hogy minden nap küldöd az anyagokat.Hâlás vagyok azért,hogy értem is elmondol egy immàt .Áldott békés ünnepeket kívánok !
  Sok szeretettel : Rózika

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Rózika,

   Szívesen és köszönöm. :) Szépséges ünnepi napokat neked is!

   Szeretettel,

   Kriszta

   Törlés